Communicatiebureau Rotterdam

Op zoek naar een communicatiebureau Rotterdam?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Activeren dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. Duurzaam. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels), Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

intakeformulier

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen hebben wij een format ontwikkeld. Maak daar gerust gebruik van. Vul hem aan de rechterkant in.

Vul ons intakeformulier in.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
m. 06 – 533 887 86
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle projecten

Hoek en Blok – H@RY

Hoek en Blok – H@RY

Wij bedachten H@RY, jouw digitale human resource medewerker.

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

We bedachten de campagne 'Kappen met je baan'. Met deze campagne beloven we een nieuwe baan, binnen een week.

Acuvue zomercampagne

Acuvue zomercampagne

Met welke point of sale materialen wordt de actie goed gecommuniceerd?

Maak verbinding met mensen

Heeft u een prachtig ontwerp, product of campagne? Weet u niet waar u moet beginnen om uw product of campagne kenbaar te maken voor potentiële klanten? Communicatiebureau Rotterdam biedt u graag haar diensten aan. Wij ondersteunen, begeleiden en denken met u mee om uw doelen te behalen. Wij denken niet in B2B of B2C maar in P2P! Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat wij ons verplaatsen in mensen en denken vanuit de klant. Wat willen zij zien? Wat willen zij kopen? Hoe willen zij getriggerd worden? Wees betekenisvol, voeg waarden toe en maak een echte verbinding met uw doelgroep. Hierin ligt de grote kracht van Hokra.

Hokra; uw communicatiebureau Rotterdam

Full service bureau Hokra zit gevestigd in Noordeloos. Vanuit ons kantoor, onder de rook van Gorinchem, creëren wij mooie en effectieve plannen. Hokra bespreekt graag met u uw wensen, ook als u gevestigd zit in het prachtige Rotterdam. Wij maken graag met u een afspraak om u verder te informeren over onze diensten. U kunt bij ons terecht voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij werken met een gepassioneerd team, waarbij ieder zijn eigen expertise heeft. Hokra staat bekend als creatief, origineel en effectief. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Doordat wij sterk zijn in communicatie weten menig klanten ons te vinden. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau die graag voor u klaar staat.

Wilt u meer weten over onze dienst of promotionele artikelen? In onze webwinkel bieden wij u een groot aanbod in verschillende promotie materialen. Neemt u gerust een kijken en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden. Bij Hokra bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar communicatiebureau Rotterdam