Communicatiebureau Utrecht

Op zoek naar een communicatiebureau Dordrecht?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Activeren dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. Duurzaam. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels), Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

intakeformulier

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen hebben wij een format ontwikkeld. Maak daar gerust gebruik van. Vul hem aan de rechterkant in.

Vul ons intakeformulier in.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
m. 06 – 533 887 86
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle projecten

Hoek en Blok – H@RY

Hoek en Blok – H@RY

Wij bedachten H@RY, jouw digitale human resource medewerker.

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

We bedachten de campagne 'Kappen met je baan'. Met deze campagne beloven we een nieuwe baan, binnen een week.

Acuvue zomercampagne

Acuvue zomercampagne

Met welke point of sale materialen wordt de actie goed gecommuniceerd?

Communicatiebureau Dordrecht gaat voor P2P

Zoekt u naar een communicatiebureau Dordrecht? Hokra zit gevestigd in het mooie stadje Noordeloos. Onder de rook van Dordrecht werken wij met een groot team van experts aan uw succes. Hokra staat bekend om haar ijzersterke promotionele communicatie door middel van P2P, people to people. Wij realiseren op een originele manier de kenbaarheid van uw campagne of product. Neemt u een kijkje in onze webshop. Wij bieden u verschillende soorten promotiemateriaal aan die u kunt gebruiken voor uw campagne. Heeft u zelf een product of idee? Wij gaan hiermee graag aan de slag. Communicatiebureau Dordrecht werkt met een duidelijk stappenplan. Van het bedenken van een strategie tot aan de evaluatie. Wij nemen u stap voor stap mee in het communicatie/promotie proces. Het is ons doel om uw product of campagne onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep, zodat u uw doelstelling behaalt. Denkt u aan cashback acties, e-commerce, opslag en distributie.

Full service bureau Hokra

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met onder andere grote bedrijven en merken zoals Spa, BAM, BMW en Achmea kunnen wij u goed van dienst zijn. Ons team is gespecialiseerd in het behalen van uw doelen door middel van promotionele communicatie. Wij werken met een hardwerkend en gepassioneerd team. Hokra staat bekend als een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Onze experts zijn creatief, origineel en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Zo houden wij de lijnen kort en kunnen wij duidelijke afspraken maken zodat uw campagne een groot succes wordt. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau.

Bent u op zoek naar een communicatiebureau in de omgeving van Dordrecht? Zoekt u dan niet verder! De experts van Hokra staan graag voor u klaar. Wij bespreken graag met u uw wensen en maken uw campagne of product tot een waar succes.