Spaarprogramma maken

Op zoek naar een betrouwbaar dat voor u een spaarprogramma maken kan? Zoekt u een manier om bestaande klanten te behouden en uit te bouwen? Een spaarprogramma maken kan dan helpen. Door een spaarprogramma te maken beloont u uw klanten voor hun loyaliteit. Maar een spaarprogramma maken, hoe doet u dat eigenlijk? Door Hokra in te schakelen kunt u op een makkelijke en snelle manier een spaarprogramma maken dat past bij de look en feel van uw bedrijf! 

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom een spaarprogramma maken?

Nieuwe klanten werven kost tijd, energie en geld. Het behouden en uitbouwen van bestaande klanten levert meer rendement op. Een loyaliteitsprogramma, zoals een spaarprogramma maken, helpt daarbij. Bij Hokra weten we hoe we een effectief spaarprogramma kunnen opzetten, beheren en analyseren. Wat is uw doelstelling? Wat wilt u bereiken met een spaarprogramma maken? We bieden u bij Hokra de keuze uit twee opties. U kunt kiezen voor een standaard programma, dat volledig kan worden aangepast aan de look en feel van uw bedrijf of u kunt kiezen voor een volledig tailormade programma. De keuze is aan u!

Een spaarprogramma maken door Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Hokra mag grote, bekende bedrijven zoals BMW, BAM, Achmea en Spa tot de opdrachtgevers rekenen. We werken met een gepassioneerd en divers team van mensen die elk hun eigen expertise hebben. Hierdoor hebben we veel kennis in huis en kunnen we altijd de juiste middelen inzetten.

Bij Hokra geloven we niet in B2B of B2C. We geloven in P2P, persoon tot persoon. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Denken in doelgroepen wordt veel gedaan door andere bedrijven. Bij Hokra denken we niet in doelgroepen, maar in mensen. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag betekenisvol is en waarde toevoegt. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van een loyaliteitsprogramma. Wat zijn de opties? Wat wilt u bereiken? Wat is uw budget? Er is bij Hokra heel veel mogelijk. Op onze website kunt u veel voorbeelden vinden van eerdere projecten die wij hebben gerealiseerd. Op die manier hopen we u vast een beeld te geven van de vele mogelijkheden.

Wilt u uw klanten belonen door hen cadeaus te geven? Of wilt u hen misschien de mogelijkheid geven om te sparen voor een mooie korting? We denken bij Hokra graag met u mee over de beste aanpak. U kunt bij elke stap in de ontwikkeling van het spaarprogramma vertrouwen op onze kennis en onze ervaring.