Spaarakties maken

Waarom wilt u spaarakties opzetten? Nieuwe klanten werven kost tijd en energie, uw klanten behouden en uitbouwen levert meer rendement op. Bij Hokra helpen wij u graag met het realiseren van spaarakties voor uw merk of bedrijf. Heeft u ideeën hoe u dit aan wilt pakken of gaat u er blanco in? Wij helpen u graag met het ontwerpen van een unieke spaaractie. Op onze website vindt u een aantal voorbeelden van onze spaarakties. Heeft u interesse in onze aangeboden diensten met betrekking tot spaarakties? Neemt u dan contact met ons op. Samen met u bespreken wij uw mogelijkheden en uw wensen. U kunt kiezen voor een standaard programma, dat volledig kan worden aangepast aan de look en feel van uw bedrijf of u kunt kiezen voor een volledig tailormade programma. De keuze is helemaal aan u!

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spaarakties maken door Hokra

Op zoek naar spaarakties? Bij Hokra geloven we niet in B2B of B2C. Wij geloven in P2P, persoon tot persoon! Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Hokra denken we niet in doelgroepen, maar wij denken in mensen. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag betekenisvol is en waarde toevoegt aan uw merk en bedrijf. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen. Wat wilt u bereiken met uw spaarakties? Wat is uw budget en wat is uw uiteindelijke doel? Wij zijn benieuwd naar uw wensen en welke kansen u wilt pakken. Op onze website bieden wij u een aantal voorbeelden aan van afgeronde projecten die wij hebben mogen realiseren. Zo krijgt u een goed beeld van wat u van ons kunt verwachten en de vele mogelijkheden die Hokra u biedt. Wij zijn een een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Ons prachtige bedrijf heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Hokra mag grote, bekende bedrijven zoals BMW, BAM, Achmea en Spa tot haar opdrachtgevers rekenen. Wij werken met een gepassioneerd en gedreven team van professionals. Zij hebben elk hun eigen expertise. Doordat wij een breed team om ons heen verzameld hebben, kunnen wij de juiste mensen op de juiste plekken zetten.

Interesse in onze spaarakties?

Heeft u interesse in onze aangeboden diensten en wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot verschillende spaarakties? Neemt u vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Samen met u bespreken wij wat wij voor u kunnen betekenen.