Spaaractie maken

Bent u op zoek naar een full service bedrijf dat u kan ondersteunen bij het opzetten van een unieke spaaractie? Zoek dan niet verder! Bij Hokra uit Noordeloos bent u aan het juiste adres. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u goed van dienst zijn. Wilt u uw bedrijf, merk of product onder de aandacht brengen bij uw gewenste doelgroep? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat de puntjes op de i kan zetten of het volledige proces van u overneemt? De experts van Hokra gaan graag met u in gesprek. Wij luisteren naar uw ideeën en zetten dit om in een unieke spaaractie voor uw bedrijf. Wilt u meer weten over het opzetten van een spaaractie door professionals? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers van Hokra. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spaaractie op maat

Op zoek naar een unieke en creatieve spaaractie? Hokra is een uniek bedrijf dat graag voor haar klanten klaar staat. In de loop van de jaren is het team van Hokra steeds verder uitgebreid en zijn er meerdere experts bij gekomen. Iedere expert heeft zijn of haar eigen expertise zodat Hokra beschikt over een gepassioneerd team van medewerkers. Heeft u speciale wensen voor uw spaaractie? Ieder bedrijf is anders en heeft zijn eigen normen en waarden. Wij nemen al uw wensen graag mee in ons marketingplan om een spaaractie op maat op te zetten. Keer op keer wordt er gekeken naar uw merk, product of bedrijf en in die lijn werken wij aan een unieke spaaractie. Zo krijgt u een spaaractie op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hokra staat bekend als origineel, effectief en creatief. Daarnaast gaan wij voor een meetbaar resultaat!

Hokra, sterk in communicatie

Door een samenwerking te starten met de experts van Hokra bent u verzekerd van een goede communicatie, jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht. Wij geloven niet in B2B of B2C. Wij gaan voor P2P, Persoon tot Persoon. Hierin onderscheiden wij ons van de rest. Om een passende spaaractie voor uw merk, product of bedrijf op te zetten gaan wij graag met u een persoonlijk gesprek aan. Wij komen zo snel mogelijk met een passend conceptvoorstel. Nadat dit concept is goedgekeurd gaan wij direct voor u aan de slag. Omdat wij bekend staan om onze goede communicatie houden wij de lijnen met u kort. Mede hierdoor kan er snel en effectief gewerkt worden. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau.