Spaaractie maken

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die u kan helpen met het opzetten van een spaaractie? Hokra uit Noordeloos helpt u graag met het realiseren van uw gewenste spaaractie. Tegenwoordig willen klanten getriggerd blijven, zij willen een beloning voor hun trouwe dienstverband. Door middel van een spaaractie behoudt u uw klanten en blijft u uw klanten triggeren voor uw producten of voor uw merk. Door een spaaractie op te zetten beloont u uw klanten voor hun loyaliteit. Bij Hokra helpen wij u graag met het opzetten van uw spaaractie! Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Onze enthousiaste medewerkers denken graag met u mee!

Bij Hokra zijn wij gespecialiseerd in het opzetten van diverse spaaracties. Zo kunnen wij een spaaractie voor u opzetten. U bent bij ons aan het juiste adres voor het opzetten, beheren en analyseren van een spaaractie. Van tevoren wordt er samen met de opdrachtgever de doelstelling bedacht en wat het uiteindelijke resultaat van de spaaractie moet worden. Wij kunnen u bij het opzetten van een spaaractie geheel ontlasten en alles uit handen nemen.

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spaaractie laten maken door Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Wij werken met grote bedrijven en merken zoals BMW, BAM, Achmea en Spa. Hokra werkt met een gepassioneerd en divers team van mensen die elk hun eigen expertise hebben. Hierdoor zijn wij op meerdere fronten inzetbaar en kunnen wij de juiste mensen inzetten voor diverse projecten. Bij Hokra geloven we niet in B2B of B2C. We geloven in P2P, persoon tot persoon. Persoonlijke aandacht staat bij Hokra voorop. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over onze spaaractie? In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen. Aan de hand van uw wensen ontwerpen wij een stappenplan. Samen met u bekijken wij welke passende mogelijkheden er liggen voor uw merk of bedrijf.

Naast het realiseren van een spaaractie bent u ook bij ons aan het juiste adres voor het vinden en realiseren van diverse promotie artikelen. In onze webshop vindt u een uitgebreid overzicht van onze producten. Zit uw gewenste product er niet tussen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Het is mogelijk dat wij voor u een uniek promotie product realiseren. Neemt u ook een kijkje bij onze andere aangeboden diensten, zoals Marcom ondersteuning, Marketing service en Merkactivatie.