Spaaractie maken

Bent u op zoek naar een ervaren marketing bureau dat u kan helpen met het opzetten van een spaaractie? Dan helpt Hokra uit Noordeloos u graag met het realiseren van uw gewenste spaaractie. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Full service betekent dat wij u onze complete marketing services aanbieden en daar valt een spaaractie ook onder. Nederland is een land van spaarders en door middel van een spaaractie beloont u trouwe klanten voor hun loyaliteit.

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spaaractie laten opzetten voor uw marketingstrategie

Op zoek naar een spaaractie specialist? Heeft u geen idee hoe u dit op moet zetten? Onze enthousiaste medewerkers denken graag met u mee. Er zijn verschillende soorten spaaracties en samen met u gaan we bekijken welke vorm het beste bij uw onderneming past. Wij zijn sterk in communicatie want communicatie is overal en alles. Met een goede communicatie behaalt u betere resultaten. Wij zijn een communicatiebureau dat net op een andere manier denkt. Wij volgen alle trends en ontwikkelingen. Wij betrekken u in het hele proces en lopen dit stap voor stap met u door. Verwacht van ons geen kant en klare oplossingen. Wij graven dieper en komen tot de kern. We bedenken samen met u de doelstelling en wat het uiteindelijke resultaat van de spaaractie moet worden. Zo ontstaan de mooiste ideeën voor een unieke spaaractie waarmee uw klanten getriggerd worden. Dan volgt er een concept dat de ijzersterke basis vormt.

Spaaractie op maat

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met vele jaren ervaring. Wij werken voor grote, bekende bedrijven zoals Achmea, BAM, BMW en Spa. Wij hebben een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van spaaracties. Vol passie, creativiteit en enthousiasme gaan we op zoek naar die spaaractie die klanten aan uw merk of product bindt. Wij zijn creatief, origineel en creatief en wij gaan voor meetbaar resultaat. Wij nemen u bij het opzetten van de spaaractie alles uit handen. Wij zetten de spaaractie op en beheren en analyseren de actie. Wij zijn sterk in communicatie en kunnen uw boodschap overbrengen aan uw doelgroep. Het lukt Hokra om mens en merk aan elkaar te binden. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Want wij denken niet zozeer in doelgroepen maar in mensen. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bedrijf. Door onze unieke aanpak behaalt u gegarandeerd het gewenst resultaat. Voor elk project halen wij het beste in onszelf en in het project naar boven.