Spaaractie maken

Een spaaractie op maat laten maken? Bent u op zoek naar een unieke manier om uw merk of product onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep? Bent u op zoek naar een leuke spaaractie waarbij u meer klanten kunt genereren? Bij Hokra bieden wij u een spaaractie op maat aan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag en bespreken graag samen met u uw wensen. Wij zijn een full service bedrijf dat de puntjes voor u op de i gaat zetten. Onze experts gaan op zoek naar een unieke en creatieve spaaractie voor uw bedrijf, merk of product. Heeft u speciale wensen of ideeën? Wij horen dit graag van u. Wij werken met een groot team van experts die graag voor u aan de slag gaan. Wij maken voor u een spaaractie op maat. Elk bedrijf is anders en elk product is anders. Wij hebben geen kant en klare plannen op tafel liggen. Wij gaan voor u met een frisse blik aan de slag om het beste uit uw product of merk te halen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze diensten.

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hokra, full service bureau voor uw spaaractie!

Op zoek naar een specialist voor het opstellen van uw spaaractie? Hokra is gevestigd in het mooie stadje Noordeloos. Wij zijn een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij staan bekend als een creatief en origineel full service bureau dat graag aan de slag gaat voor haar klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van een creatieve spaaractie. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij werken met een gepassioneerd team. Onze medewerkers beschikken over verschillende expertises. Wij zijn creatief, origineel en effectief. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Vele bedrijven gingen u al voor. Wij werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Hokra is sterk in communicatie. Daarnaast zijn wij een erkend en gecertificeerd communicatiebureau.

Meer weten over spaaractie van Hokra?

Wilt u meer weten over een op maat gemaakte spaaractie van Hokra? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Door uw wensen te bespreken en onze krachten te bundelen maken wij graag voor u een spaaractie op maat. Op onze website vindt u een overzicht van verschillende mogelijkheden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.