Spaaractie maken

Een spaaractie op maat laten maken? Ben je op zoek naar een bijzondere manier om jouw merk of product onder de aandacht te brengen bij je doelgroep? Heb je weleens gedacht aan een op maat gemaakte spaaractie? Hiermee kun je ongetwijfeld meer klanten genereren. Bij Hokra bieden wij je unieke spaaracties op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitstekend van dienst zijn, wij denken mee en ontzorgen je. Onze ervaren medewerkers bespreken graag samen met jou wat je wensen zijn en gaan vervolgens op zoek naar een unieke en creatieve spaaractie voor jouw bedrijf, merk of product. Als je speciale wensen of ideeën hebt, horen wij dit graag. Wij maken een spaaractie op maat, omdat elk bedrijf en elk product immers anders is. Wij hebben geen kant-en-klare plannen op tafel liggen, maar gaan met een frisse blik aan de slag om het beste uit jouw product of merk te halen, dankzij de unieke spaaractie.

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hokra, full service bureau voor uw spaaractie!

Stel, je hebt een nieuw product gelanceerd en wilt dit graag onder de aandacht brengen. Of je wil juist de aandacht trekken van een andere doelgroep voor je product. Bij Hokra helpen we je graag om betere resultaten te behalen door middel van merkactivatie, met bijvoorbeeld een spaaractie. Als je op zoek bent naar een specialist voor het opstellen van je spaaractie, ben je bij Hokra aan het juiste adres. Hokra, gevestigd in Noordeloos, is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij staan bekend als een creatief en origineel fullservice bureau, gespecialiseerd in het opzetten van creatieve spaaracties. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen dat werkt met een gepassioneerd team. Onze medewerkers, die beschikken over verschillende expertises, zijn creatief, origineel en effectief. Hokra gaat altijd voor meetbaar resultaat en persoonlijke aandacht komt op de eerste plaats. Wij geloven niet in B2B of B2C, onze intentie is altijd te gaan voor P2P (persoon tot persoon). Hokra is sterk in communicatie en daarnaast zijn wij een erkend en gecertificeerd communicatiebureau.

Hokra, de spaaractie specialist

Wil je meer weten over een op maat gemaakte spaaractie van Hokra? Door je wensen te bespreken en onze krachten te bundelen maken wij graag voor jou een spaaractie op maat. Vele bedrijven gingen je al voor; zo hebben wij mogen werken voor grote bedrijven en merken als BMW, BAM, Achmea en Spa. Op deze website vind je een overzicht van mogelijkheden en projecten die we uitgevoerd hebben. Neem bij vragen gerust contact met ons op, wij zien je aanvraag graag tegemoet.