Spaar acties maken

Op zoek naar een bureau voor uw spaar acties? Bent u op zoek naar een erkend en gecertificeerd communicatiebureau die gespecialiseerd is in het opzetten van spaar acties? Bij Hokra helpen wij u graag met het realiseren van uw gewenste spaar acties. Samen met u bespreken wij uw wensen in een persoonlijk gesprek. Aan de hand daarvan bekijken wij wat de mogelijkheden zijn en gaan wij voor u aan de slag. Door gebruik te maken van spaar acties geeft u een stukje loyaliteit terug aan uw klanten. Zo behoudt u uw bestaande klanten en heeft u een manier om uw klantenkring uit te breiden. Door middel van het werken met spaar acties kunt dit realiseren. Hokra is voor u hét bedrijf die u goed van dienst kan zijn met het realiseren van uw spaaractie. Wij kunnen binnen een korte tijd uw spaaractie realiseren dat past bij de uitstraling van uw bedrijf. 

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spaar acties maken door Hokra

Op zoek naar een spaar acties specialist? Hokra is een erkend full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Hokra mag grote, bekende bedrijven ,zoals BMW, BAM, Achmea en Spa tot haar opdrachtgevers rekenen. We werken met een gepassioneerd en divers team van mensen die elk hun eigen expertise hebben. Hierdoor hebben we veel kennis in huis en kunnen we altijd de juiste middelen inzetten. Bij Hokra geloven we niet in B2B of B2C. We geloven in P2P, persoon tot persoon. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Wij zijn het bureau dat u dus volledig kan ondersteunen met het opzetten van succesvolle spaar acties.

Verschillende diensten

Hokra biedt u verschillende diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar promotionele artikelen, merkactivatie, marketing service en marcom ondersteuning. Wij werken met een professioneel team dat gedreven is in haar vak. Al onze medewerkers hebben hun eigen expertise waardoor wij altijd de juiste mensen op de juiste plekken kunnen zetten. Op onze website leggen wij u precies uit wat wij voor u kunnen betekenen met onze verschillende aangeboden diensten. Doordat wij een full service bureau zijn, zijn wij van alle markten thuis en kunt u ons op meerdere fronten inzetten voor uw bedrijf. Heeft u interesse in onze aangeboden diensten of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken. Daarnaast kunt u ons online contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden graag uw vragen. Indien gewenst kunt u een vrijblijvende afspraak maken met één van onze specialisten. Wij zien uw belletje graag tegemoet!