Spaar acties maken

Bent u op zoek naar leuke spaar acties om uw bedrijf, merk of product te promoten? Bent u op zoek naar een full service bureau dat met u meedenkt om op maat gemaakte spaar acties op te zetten? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Hokra! Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau waar u van op aankunt. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Samen met u nemen wij uw wensen door en wij gaan direct voor u aan de slag. Bent u op zoek naar een unieke spaaractie of wilt u op een andere manier uw merk, product of bedrijf promoten? Wij staan graag voor u klaar!

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Spaar acties bij Hokra

Op zoek naar een bureau voor het opzetten van creatieve spaar acties? Bij Hokra bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professioneel en vakkundig full service bedrijf. Wij werken samen met grote klanten zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Vele klanten gingen u al voor en plukken nog steeds de vruchten van onze prachtige projecten. Wij maken keer op keer spaar acties voor onze klanten op maat. Wij werken niet met standaard formulieren of ideeën. Wij maken keer op keer een persoonlijk op maat gemaakt plan om uw merk, product of bedrijf te promoten. Wij werken met een gepassioneerd team waar iedereen zijn of haar expertise graag voor uw bedrijf inzet. Wij zijn creatief, origineel en effectief. Daarnaast gaan wij keer op keer voor meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Wij staan bekend om onze kracht in communicatie.

Meer weten over de spaar acties van Hokra?

Hokra is de specialist op het gebied van spaar acties. Bent u benieuwd of een spaar actie iets voor uw bedrijf is? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden voor uw bedrijf van toepassing zijn. Daarnaast kunt u bij ons vrijblijvend een persoonlijke gesprek inplannen. Wij bespreken graag met u uw wensen. Aan de hand van uw wensen maken wij een persoonlijke plan van aanpak zodat wij uw doelen kunnen behalen. U kunt alvast een kijkje nemen op onze website bij ons afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van onze diensten. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.