Refundactie

Bent u van plan om een refundactie te organiseren? Maar weet u niet goed hoe u dit precies moet aanpakken? Het opzetten van een goede refundactie die soepel verloopt is niet altijd eenvoudig. Bij Hokra helpen we u daarom graag. Wat we bij Hokra precies doen? Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We bieden verschillende diensten aan als communicatiebureau. We zijn creatief, origineel en effectief. We weten precies welke middelen we moeten inzetten om doelen te behalen. Ook met een refundactie helpen we u graag!

Voorbeeld case refundactie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een succesvolle refundactie

Een refundactie is een actievorm die ervoor zorgt dat de drempel om een nieuw product te proberen, lager wordt. Het is belangrijk om een refundactie soepel te laten verlopen. Bij Hokra hebben we een uitgekiend proces ontwikkeld voor een succesvolle refundactie. Bij Hokra zorgen we ervoor dat de refundactie snel, efficiënt en inzichtelijk kan worden uitgevoerd. We zetten graag een refundactie voor u op die zowel offline als online en via mobiel kan worden uitgevoerd. We beschikken hiervoor over de juiste online tools. Een refundactie kunnen wij vormgeven in de look en feel van uw bedrijf.

Bij Hokra kunt u de resultaten van de refundactie realtime volgen. Er komt veel kijken bij een succesvolle refundactie. U kunt rekenen op deskundig advies van Hokra, bijvoorbeeld op het gebied van responseverwerking, responsebeperking en wet- en regelgeving. Het is bijvoorbeeld raadzaam om een korte enquête aan de consument voor te leggen, in combinatie met de refundactie. Op die manier kan er namelijk nog meer inzicht gecreëerd worden.

Hokra inschakelen voor een refundactie

Wilt u ook graag dat uw refundactie soepel zal verlopen? Wilt u ook realtime de resultaten van de refundactie kunnen volgen? Schakel dan Hokra in! Bij Hokra werken we met een gepassioneerd en ervaren team. Elke medewerker van Hokra heeft zijn eigen expertise. We beschikken hierdoor altijd over de juiste middelen om een succesvol project te kunnen realiseren. Persoonlijke aandacht staat bij Hokra centraal. We vinden het belangrijk om goed naar uw wensen te luisteren, zodat we de doelstelling helder kunnen krijgen. We geloven niet in B2B of B2C, maar wel in P2P: persoon tot persoon. We werken voor bekende merken zoals BMW, BAM, Achmea en Spa. Op onze website kunt u voorbeelden vinden van eerdere acties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die we u bij Hokra kunnen bieden!