Refund specialist

Bent u op zoek naar een refund specialist die u goed van dienst kan zijn met het opzetten van uw refund acties? In het enthousiaste team van Hokra vindt u diverse specialisten, waaronder een professionele refund specialist. Onze refund specialist helpt u door het gehele proces uit handen te nemen. Denkt u aan de actiewebsite, de uitbetaling van het refund bedrag, het bepalen van de strategie, de administratie en het verzorgen en inzicht in de resultaten. Indien gewenst regelen wij ook voor u de vervolgacties. Samen met u bespreken wij uw wensen en uw doelen die u wilt bereiken met een refund actie. Laat uw klanten op een laagdrempelige manier kennismaken met uw producten door middel van een refund specialist.

Voorbeeld case refundactie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Refund specialist bij Hokra

Hokra is een echt fullservice-bureau en een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring aan met refund-, geldterug, geldretour of een cashbackactie. Wij zijn in staat om u goed te adviseren en te begeleiden in het proces. Onze medewerkers helpen u graag met het opzetten van een refund actie. Wij werken met een gepassioneerd team. Ons team is creatief, effectief en origineel. Hiermee onderscheiden wij ons van de rest en zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn een fullservice-bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. U krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Hokra gelooft niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon).

Een refund specialist voor een refund actie

Wat is nu precies een refund actie? Een refund actie is een actie om de drempel voor een aankoop zoveel mogelijk weg te nemen.
In de afgelopen jaren heeft Hokra een mooi concept ontwikkeld om snel en efficiënt diverse refund acties en cashbacks succesvol te laten verlopen. Wij zijn in staat om dit online en offline uit te voeren. Tegenwoordig zijn alle websites geschikt voor verschillende devices. Hokra is sterk in haar communicatie door middel van marketing. U kunt ons voor diverse diensten inschakelen. Wij bieden u jarenlange ervaring aan. In de afgelopen maanden hebben wij gewerkt met grote bedrijven zoals BMW, BAM, Spa en Achmea.

Bent u op zoek naar een refund specialist die u met uw acties op weg kan helpen en de nodige taken uit handen kan nemen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Hokra bent u aan het juiste adres voor uw refund specialist.