Refund actie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een refund actie opzet voor uw bedrijf? Wij zijn een professioneel bedrijf dat u hierbij graag helpt. Een refund actie opzetten vraagt een perfecte aanpak omdat u herhalingsaankopen wilt stimuleren bij uw klanten. Heeft u al enig idee hoe de refund actie eruit moet komen te zien? Of wilt u graag met ons rondom de tafel zitten om een refund actie op maat op te zetten?

Voorbeeld case refundactie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe werkt een refund actie

Soms helpt een refund actie om de drempel voor een aankoop te verlagen. Een nieuw product of een onbekend product wordt vaak minder verkocht maar als het product eenmaal een keer gekocht is, leidt dit tot vervolgaankopen. Wij hebben een fantastisch concept ontwikkeld om snel en efficiënt refund acties en cashbackacties af te wikkelen. Wij kunnen zowel online als offline een refund actie opzetten.

Refund actie bij Hokra

Soms is een aanpassing op de website al genoeg om de aandacht langer vast te houden. Hoe zien die aanpassingen er dan uit? De kleuren zeggen vaak al veel over het gevoel bij de website. Door de website aandachtig door te nemen kunnen wij uw marketing doelstellingen verwerken op uw website. Of wilt u misschien een enquêtemodule toevoegen zodat consumenten of gebruikers van de producten waarop een refund of cashback zich richt, inzichten kunnen bieden in hun ervaringen met dat merk of product. Daarbij weet u direct hoe zij over de producten denken en kunt u zien of de marketing doelstellingen behaald worden of aangepast moeten worden. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring in het vak en zetten wij refund-, geld terug, geldretour of een cashbackacties op voor klanten. Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden in het gehele proces.

Over Hokra

Wij zijn het adres waar u naar op zoek bent als u een strategisch communicatie plan wilt opzetten met conceptontwikkeling en eventuele promotionele artikelen. Wij hebben een breed aanbod van diensten. Zo zijn wij op vele fronten breed inzetbaar en dus het perfect bureau voor uw refund actie op maat. Creativiteit, originaliteit en een effectieve manier van marketing inzetten staat bij ons hoog in het vaandel. Bij iedere actie streven wij naar een meetbaar resultaat. Door deze resultaten kunnen wij kijken of de refund actie nut heeft of dat er een aanpassing moet plaatsvinden. Daarnaast zijn wij een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat u graag te woord staat. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken samen met u de mogelijkheden.