Refund actie

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die u kan helpen met het opzetten van een refund actie? Dan bent u bij Hokra aan het juiste adres! Wij helpen u graag met het realiseren van uw gewenste refund actie. Een refund actie is een actievorm om de drempel voor een aankoop zoveel mogelijk weg te nemen. In de loop der jaren heeft Hokra een fantastisch concept ontwikkeld om snel en efficiënt refund acties en cashbacks af te wikkelen. Wij zijn in staat om dit zowel offline als online uit te voeren. Heeft u interesse in onze aanboden refund actie diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

Voorbeeld case refundactie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Refund actie bij Hokra

Tegenwoordig zijn alle websites geschikt voor alle devices. Hierdoor kan Hokra uw website look aanpassen en kunnen wij uw merk en het gevoel wat uw merk geeft aan uw klanten goed gebruiken bij een refund actie. Het is daarnaast ook mogelijk om een enquêtemodule toe te voegen, zodat consumenten of gebruikers van de producten waarop een refund of cashback zich richt, inzichten kunnen bieden in hun ervaringen met dat merk of product. Zo weet u precies wat er speelt onder uw klanten. Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring aan met refund-, geldterug, geldretour of een cashbackactie. Wij zijn in staat om u goed te adviseren en te begeleiden in het gehele proces. Onze medewerkers helpen u graag met het opzetten van een actie. Wij adviseren u over de mogelijke verwerkingstijd, responsbeperking en de wet- en regelgeving. Wij hebben diverse refund acties uitgevoerd voor de volgende opdrachtgevers: L’Oreal, Royaan Snacks, Red Band, Shell, Emax en Acuvue.

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij werken met een gepassioneerd team waarin al onze medewerkers hun eigen expertise hebben. Zo zijn wij op vele fronten breed inzetbaar en dus het bureau voor uw refund actie. Wij staan bekend als creatief, origineel en effectief. Bij Hokra staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Hokra is sterk in de communicatie naar klanten en weet precies hoe de vork in de steel zit. Wij streven naar meetbaar resultaat. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken, zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Daarnaast zijn wij een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Heeft u interesse in onze aangeboden diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.