Promotionele artikelen

Ben je op zoek naar promotionele artikelen om jouw merk of product te promoten? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je meedenkt om jouw doelgroep te bereiken? Zoek dan niet verder! Je bent van harte welkom bij full service bureau Hokra. Het is onze taak om door middel van promotionele artikelen jouw merk of product te promoten bij jouw gewenste doelgroep. Bent je benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen je vrijblijvend uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken met promotionele artikelen. Heb je een keuze kunnen maken of ben je op zoek naar een persoonlijk promotie artikel? Wij bespreken graag al je wensen in een persoonlijk adviesgesprek. Samen met jou gaan wij op zoek naar passende promotionele artikelen voor je merk of product. Wij zien je aanvraag graag tegemoet!
Inspiratie nodig? Bekijk dan onze Promotionele artikelenshop
Ideeën nodig? Neem gerust contact met ons op of vul het briefingsformulier in.

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon voorstel

Voorstel

icon offerte

Offerte

Icon realisatie

Realisatie

icon kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

icon evaluatie en verzending

Verzending/
Evaluatie

Theo Pouw – Partnergeschenk

Theo Pouw – Partnergeschenk

Voor de klant verzorgden wij van A tot Z dat partners van medewerkers op hun verjaardag een geschenk ontvangen.

Sportlife – Activatiecampagne

Sportlife – Activatiecampagne

Voor Sportlife bedachten we een aansprekende activatiecampagne die aansluit bij de nieuwe thematiek ‘Pak je Sportlife mee’.

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Om het nieuwe schooljaar te beginnen was het Da Vinci College op zoek naar een give away voor personeelsleden.

Zorgaccent – Zustershorloge

Zorgaccent – Zustershorloge

Hoe kunnen we collega’s van ZorgAccent het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden?

Van Lanschot Kempen – Webshop

Van Lanschot Kempen – Webshop

Van Lanschot zocht naar een leverancier voor sourcing, productie, opslag & levering van promotionele artikelen.

Kanzi® – Fruitzakjes

Kanzi® – Fruitzakjes

Kanzi was op zoek naar fruitzakjes die een bijdrage leveren aan de vermindering van single use plastics.

AB Midden Nederland – Aftrap 2020

AB Midden Nederland – Aftrap 2020

Hoe zorg je voor een goede aftrap van het nieuwe jaar?

Alklima – Vesten WinterBBQ

Alklima – Vesten WinterBBQ

Voor de WinterBBQ worden medewerkers en relaties voorzien van een wintervest.

De promotionele artikelen specialist

Wil je jouw merk of product promoten met promotionele artikelen? Dan ben je bij Hokra aan het juiste adres. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Promotionele artikelen zijn bedoeld voor organisaties waarbij meerdere mensen werken met dezelfde promotionele middelen zoals artikelen, beursmaterialen en brochures. Promotionele artikelen zijn een goede manier om jouw merk of product onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Wij hebben een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Onze specialist promotionele artikelen kan je alles vertellen over ons speciale programma. Een speciaal programma voor promotionele artikelen heeft vele voordelen. Een groot voordeel is de uniformiteit omdat iedereen met dezelfde materialen werkt. Het assortiment wordt in overleg met jou samengesteld en is in de looks and feel van jouw bedrijf. Je hebt grip op de voorraden en kwaliteit en grijpt nooit mis. In de webshop heb je een duidelijk overzicht van alle marketing communicatie materialen. Het gemak van een dergelijk programma is dus groot. Hokra is creatief, origineel en effectief en wij gaan voor meetbaar resultaat. Elders op deze website staan voorbeelden van succesvolle programma’s die wij opgezet hebben voor diverse bedrijven. Ook is er een filmpje dat duidelijk maakt hoe het programma werkt en wat het jouw bedrijf kan opleveren.

Promotionele artikelen en persoonlijke aandacht

Promotionele artikelen nodig? Hokra brengt mens en merk écht samen en dat is een kracht in een tijd vol van communicatie prikkels. Persoonlijke aandacht staat bij ons bovenaan. Wij geloven namelijk niet in B2B of B2C maar in P2P (persoon tot persoon). Door onze persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat de boodschap goed en helder overkomt. Wij zijn sterk in communicatie en volgen alle trends en ontwikkelingen op de voet. Elk project beginnen wij met een persoonlijk gesprek zodat we jou, je bedrijf en product goed leren kennen. Wij komen met een compleet pakket waar je echt wat aan hebt. Onze werkwijze gaat van een persoonlijk gesprek naar een ijzersterke strategie waarna een concept volgt. Daarna volgt de realisatie, de resultaatmeting en een evaluatie.

Ervaren, creatief en betrouwbaar!

Hokra heeft jarenlange ervaring en levert kwaliteit. Niet voor niets werken wij voor grote bedrijven als BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau waar je alles aan over kunt laten. Wij gaan graag aan de slag voor promotionele artikelen die perfect bij jouw organisatie passen. Wij zijn transparant en houden je van alle ontwikkelingen op de hoogte. Onze persoonlijke, creatieve en originele aanpak zal opvallen bij de juiste doelgroep.