Promotionele artikelen

Ben je op zoek naar promotionele artikelen om jouw merk of product te promoten? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je meedenkt om jouw doelgroep te bereiken? Zoek dan niet verder! Je bent van harte welkom bij full service bureau Hokra. Het is onze taak om door middel van promotionele artikelen jouw merk of product te promoten bij jouw gewenste doelgroep. Bent je benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen je vrijblijvend uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken met promotionele artikelen. Heb je een keuze kunnen maken of ben je op zoek naar een persoonlijk promotie artikel? Wij bespreken graag al je wensen in een persoonlijk adviesgesprek. Samen met jou gaan wij op zoek naar passende promotionele artikelen voor je merk of product. Wij zien je aanvraag graag tegemoet!
Inspiratie nodig? Bekijk dan onze Promotionele artikelenshop
Ideeën nodig? Neem gerust contact met ons op of vul het briefingsformulier in.

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon voorstel

Voorstel

icon offerte

Offerte

Icon realisatie

Realisatie

icon kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

icon evaluatie en verzending

Verzending/
Evaluatie

Theo Pouw – Partnergeschenk

Theo Pouw – Partnergeschenk

Voor de klant verzorgden wij van A tot Z dat partners van medewerkers op hun verjaardag een geschenk ontvangen.

Sportlife – Activatiecampagne

Sportlife – Activatiecampagne

Voor Sportlife bedachten we een aansprekende activatiecampagne die aansluit bij de nieuwe thematiek ‘Pak je Sportlife mee’.

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Om het nieuwe schooljaar te beginnen was het Da Vinci College op zoek naar een give away voor personeelsleden.

Zorgaccent – Zustershorloge

Zorgaccent – Zustershorloge

Hoe kunnen we collega’s van ZorgAccent het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden?

Van Lanschot Kempen – Webshop

Van Lanschot Kempen – Webshop

Van Lanschot zocht naar een leverancier voor sourcing, productie, opslag & levering van promotionele artikelen.

Kanzi® – Fruitzakjes

Kanzi® – Fruitzakjes

Kanzi was op zoek naar fruitzakjes die een bijdrage leveren aan de vermindering van single use plastics.

AB Midden Nederland – Aftrap 2020

AB Midden Nederland – Aftrap 2020

Hoe zorg je voor een goede aftrap van het nieuwe jaar?

Alklima – Vesten WinterBBQ

Alklima – Vesten WinterBBQ

Voor de WinterBBQ worden medewerkers en relaties voorzien van een wintervest.

De promotionele artikelen specialist

Ben je op zoek naar promotionele artikelen om jouw merk of product te promoten? Ben je op zoek naar een full service bureau dat graag voor je aan de slag gaat? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is gevestigd in het mooie dorpje Noordeloos maar wij zijn actief in heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. In de loop van de jaren hebben wij vele bedrijven kunnen helpen met het ontwerpen en realiseren van promotionele artikelen. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf en merk kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan je graag te woord en denken graag met je mee.

Promotionele artikelen van Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Hokra heeft als doel om door middel van onder andere promotionele artikelen jouw merk of product te promoten bij jouw gewenste doelgroep. Promotionele artikelen zijn bedoeld voor organisaties waar diverse promotie producten kunnen worden uitgedeeld. Op deze manier komen klanten in aanraking met jouw product en maken zij op een leuke en unieke wijze kennis met jouw bedrijf. Hokra werkt samen met een gepassioneerd team dat graag aan de slag gaat voor jouw bedrijf. Heb je zelf al ideeën maar is het lastig om deze uit te voeren? De experts van Hokra bespreken graag je wensen en ideeën. Wij beschikken over een webwinkel waar je alvast een kijkje kunt nemen bij onze aangeboden marketing materialen. De experts van Hokra zijn creatief, origineel en effectief. Daarnaast gaan wij altijd voor meetbaar resultaat.

Creatieve en exclusieve promotionele artikelen!

Wil je meer weten over de promotionele artikelen van Hokra? Ben je benieuwd wat wij jouw bedrijf en/of merk te bieden hebben? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Wij vinden persoonlijke aandacht voor onze klanten erg belangrijk en geloven daarom niet in B2B of B2C. Wij gaan voor P2P (persoon tot persoon)! Wij zijn creatief, origineel en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat. Wij hebbenjarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat ook graag voor jou aan de slag gaat. Vele klanten gingen je al voor en zij maken tegenwoordig gebruik van onze promotionele artikelen. Word jij onze volgende tevreden klant?