Promotionele artikelen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat door middel van promotionele artikelen uw merk of product kan promoten? Bent u op zoek naar een middel om uw doelgroep te triggeren voor uw merk of product? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij de promotionele artikelen van Hokra. Vindt u het lastig waar u moet beginnen met het onder de aandacht brengen van uw producten? Weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? De professionals van Hokra staan u graag te woord. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Wij werken met een groot team van experts dat graag voor u de puntjes op de i zet. Samen met u bespreken wij uw wensen en gaan wij aan de slag om uw doelgroep en uw doelen te bereiken. Bent u benieuwd hoe wij dat gaan doen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en gaan met u op zoek naar de mogelijkheden voor uw promotionele artikelen.
Inspiratie nodig? Bekijk dan onze Promotionele artikelenshop
Ideeën nodig? Neem gerust contact met ons op of vul het briefingsformulier in.

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon voorstel

Voorstel

icon offerte

Offerte

Icon realisatie

Realisatie

icon kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

icon evaluatie en verzending

Verzending/
Evaluatie

Sportlife – Activatiecampagne

Sportlife – Activatiecampagne

2 september 2020

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Om het nieuwe schooljaar te beginnen was het Da Vinci College op zoek naar een give away voor personeelsleden.

Zorgaccent – Zustershorloge

Zorgaccent – Zustershorloge

Hoe kunnen we collega’s van ZorgAccent het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden?

Van Lanschot Kempen – Webshop

Van Lanschot Kempen – Webshop

Van Lanschot zocht naar een leverancier voor sourcing, productie, opslag & levering van promotionele artikelen.

Kanzi® – Fruitzakjes

Kanzi® – Fruitzakjes

Kanzi was op zoek naar fruitzakjes die een bijdrage leveren aan de vermindering van single use plastics.

AB Midden Nederland – Aftrap 2020

AB Midden Nederland – Aftrap 2020

Hoe zorg je voor een goede aftrap van het nieuwe jaar?

Alklima – Vesten WinterBBQ

Alklima – Vesten WinterBBQ

Voor de WinterBBQ worden medewerkers en relaties voorzien van een wintervest.

AB Midden Nederland – Eindejaarsgeschenk

AB Midden Nederland – Eindejaarsgeschenk

Een kwalitatief en duurzaam nieuwjaarsgeschenk

Val op met promotionele artikelen!

Op zoek naar promotionele artikelen? Heeft u net een nieuw product ontwikkeld dat u wilt lanceren? Vindt u het lastig om de juiste groep mensen te bereiken met uw marketing? Met de promotionele artikelen van Hokra worden uw producten of wordt uw merk op een creatieve en effectieve manier onder de aandacht gebracht bij de mensen die u wilt bereiken!

De promotionele artikelen van Hokra

Bent u op zoek naar pakkende en originele promotionele artikelen? Op onze website bieden wij u een ruime webshop aan. In onze webshop vindt u een breed assortiment van onze standaard promotionele artikelen. Al onze promotionele artikelen kunnen worden ingezet om uw merk of product onder de aandacht te brengen bij uw gewenste doelgroep. Heeft u zelf een idee? Of wilt u graag met ons brainstormen over uw unieke promotionele artikelen? Dan is dit zeker mogelijk! Wij bespreken graag met u uw wensen. Onze creatieve experts gaan direct voor u aan de slag. Bent u benieuwd wat Hokra voor uw bedrijf kan betekenen? Heeft u interesse in onze promotionele producten? U kunt binnen een paar klikken uw gewenste product in het winkelmandje plaatsen. Voor vragen over uw eigen unieke promotie product kunt u ons te allen tijde benaderen. Wij bespreken graag met u de passende mogelijkheden.

Over Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau die is gevestigd in het mooie stadje Noordeloos. Wij werken met een gepassioneerd team waarin iedereen zijn eigen expertise heeft. Onze experts bieden u een plan van aanpak aan, waarmee wij aan de slag gaan. Wij staan bekend als een creatief, origineel en effectief full service bureau. Hokra werkt samen met bekende en grote merken. Denkt u aan BAM, Achmea, Spa en BMW. Wij vinden persoonlijke aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Wij maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek. Wij bespreken graag uw wensen en gaan vanuit daar aan de slag.

Heeft u interesse in onze promotionele artikelen die u via onze webwinkel kunt bestellen? Wij bieden u een ruim aanbod aan van duurzame producten, polo’s, schrijfwaren en powerbanks. Zit uw gewenste promotionele artikel er niet tussen? Wij bespreken graag met u uw wensen.

De creatieve promotionele artikelen van Hokra

Bij Hokra brengen wij uw merk onder de aandacht door onder andere promotionele artikelen in te zetten bij uw gewenste doelgroep. Op deze manier werkt u op een creatieve en effectieve manier naar meer productie omzet. De professionals van Hokra denken graag met u mee om op een unieke en leuke manier de aandacht van uw doelgroep naar uw merk of product te trekken. Dit kunnen wij voor u realiseren door middel van een cashback actie, eindejaarsgeschenken of een spaarprogramma. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen en daarbij een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat is gevestigd in het mooie stadje Noordeloos. Hokra werkt met een team van professionals waar creativiteit en originaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat u opvalt met uw product en merk. Hokra werkt samen met bekende en grote merken. Denkt u hierbij aan BAM, Achmea, Spa en BMW.

Meer weten over de diensten van Hokra?

Bent u benieuwd wat Hokra voor u kan betekenen op het gebied van promotionele artikelen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij werken met een gepassioneerd team dat over verschillende expertises beschikt. Wij staan bekend als creatief, origineel en effectief. Daarnaast gaan wij voor meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!