Promotionele artikelen

Ben je op zoek naar promotionele artikelen om jouw merk of product te promoten? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je meedenkt om jouw doelgroep te bereiken? Zoek dan niet verder! Je bent van harte welkom bij full service bureau Hokra. Het is onze taak om door middel van promotionele artikelen jouw merk of product te promoten bij jouw gewenste doelgroep. Bent je benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen je vrijblijvend uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken met promotionele artikelen. Heb je een keuze kunnen maken of ben je op zoek naar een persoonlijk promotie artikel? Wij bespreken graag al je wensen in een persoonlijk adviesgesprek. Samen met jou gaan wij op zoek naar passende promotionele artikelen voor je merk of product. Wij zien je aanvraag graag tegemoet!
Inspiratie nodig? Bekijk dan onze Promotionele artikelenshop
Ideeën nodig? Neem gerust contact met ons op of vul het briefingsformulier in.

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon voorstel

Voorstel

icon offerte

Offerte

Icon realisatie

Realisatie

icon kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

icon evaluatie en verzending

Verzending/
Evaluatie

Sportlife – Activatiecampagne

Sportlife – Activatiecampagne

2 september 2020

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Om het nieuwe schooljaar te beginnen was het Da Vinci College op zoek naar een give away voor personeelsleden.

Zorgaccent – Zustershorloge

Zorgaccent – Zustershorloge

Hoe kunnen we collega’s van ZorgAccent het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden?

Van Lanschot Kempen – Webshop

Van Lanschot Kempen – Webshop

Van Lanschot zocht naar een leverancier voor sourcing, productie, opslag & levering van promotionele artikelen.

Kanzi® – Fruitzakjes

Kanzi® – Fruitzakjes

Kanzi was op zoek naar fruitzakjes die een bijdrage leveren aan de vermindering van single use plastics.

AB Midden Nederland – Aftrap 2020

AB Midden Nederland – Aftrap 2020

Hoe zorg je voor een goede aftrap van het nieuwe jaar?

Alklima – Vesten WinterBBQ

Alklima – Vesten WinterBBQ

Voor de WinterBBQ worden medewerkers en relaties voorzien van een wintervest.

AB Midden Nederland – Eindejaarsgeschenk

AB Midden Nederland – Eindejaarsgeschenk

Een kwalitatief en duurzaam nieuwjaarsgeschenk

Val op met promotionele artikelen!

Op zoek naar promotionele artikelen? Heeft u net een nieuw product ontwikkeld dat u wilt lanceren? Vindt u het lastig om de juiste groep mensen te bereiken met uw marketing? Met de promotionele artikelen van Hokra worden uw producten of wordt uw merk op een creatieve en effectieve manier onder de aandacht gebracht bij de mensen die u wilt bereiken!

Hokra, een full service bureau voor alle promotionele artikelen

Bij Hokra ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar originele promotionele artikelen. In de loop van de jaren hebben wij vele bedrijven en merken geholpen om meer naamsbekendheid te creëren door middel van promotionele artikelen. Daarnaast is het ons gelukt om diverse bedrijven te promoten door middel van unieke artikelen. Weet je niet goed waar je moet beginnen om jouw merk of product onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep? Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Onze experts staan je graag te woord en gaan graag aan de slag met jouw ideeën en wensen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij je het beste van dienst kunnen zijn. Hokra werkt met een groot team van experts. Onze experts staan bekend als creatief, origineel en effectief. Daarnaast gaan wij voor meetbaar resultaat. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen.

Originele promotionele artikelen van Hokra

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ben je benieuwd wat wij voor jouw merk of product in petto hebben? Onze experts plannen graag een vrijblijvend gesprek met je in. Wij zijn zeer sterk in onze communicatie. Dat merk je aan onze korte lijntjes en duidelijke doelen. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat weet waar het over praat. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Wij nodigen je graag uit om contact op te nemen met één van onze medewerkers.