Promotionele artikelen

Bent u op zoek naar promotionele artikelen om uw merk of product te promoten? Weet u niet waar u moet beginnen met het uitzetten van communicatie en promotie lijnen om uw doelgroep te bereiken? Door de hulp van Hokra in te schakelen wordt uw product of merk op een creatieve en originele manier onder de aandacht gebracht. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan. Neemt u een kijkje in onze webwinkel en laat u verrassen door de vele promotionele artikelen die wij u aanbieden. Voor vragen kunt u ons te allen tijde benaderen. Wij staan u graag te woord.

Inspiratie nodig? Bekijk dan onze Promotionele artikelenshop
Ideeën nodig? Neem gerust contact met ons op of vul het briefingsformulier in.

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon voorstel

Voorstel

icon offerte

Offerte

Icon realisatie

Realisatie

icon kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

icon evaluatie en verzending

Verzending/
Evaluatie

Van Lanschot Kempen – Webshop

Van Lanschot Kempen – Webshop

Van Lanschot zocht naar een leverancier voor sourcing, productie, opslag & levering van promotionele artikelen.

Kanzi ® – Fruitzakjes

Kanzi ® – Fruitzakjes

Kanzi was op zoek naar fruitzakjes die een bijdrage leveren aan de vermindering van single use plastics.

AB Midden Nederland – Aftrap 2020

AB Midden Nederland – Aftrap 2020

Hoe zorg je voor een goede aftrap van het nieuwe jaar?

Alkilma – Vesten WinterBBQ

Alkilma – Vesten WinterBBQ

Voor de WinterBBQ worden medewerkers en relaties voorzien van een wintervest.

Val op met promotionele artikelen!

Op zoek naar promotionele artikelen? Heeft u net een nieuw product ontwikkeld dat u wilt lanceren? Vindt u het lastig om de juiste groep mensen te bereiken met uw marketing? Met de promotionele artikelen van Hokra worden uw producten of wordt uw merk op een creatieve en effectieve manier onder de aandacht gebracht bij de mensen die u wilt bereiken!

Heeft u net een nieuw product ontwikkeld dat u wilt lanceren?

Uw merk onder de aandacht te brengen op een creatieve en effectieve manier.

De promotionele artikelen van Hokra

Bent u op zoek naar pakkende en originele promotionele artikelen? Op onze website bieden wij u een ruime webshop aan. In onze webshop vindt u een breed assortiment van onze standaard promotionele artikelen. Al onze promotionele artikelen kunnen worden ingezet om uw merk of product onder de aandacht te brengen bij uw gewenste doelgroep. Heeft u zelf een idee? Of wilt u graag met ons brainstormen over uw unieke promotionele artikelen? Dan is dit zeker mogelijk! Wij bespreken graag met u uw wensen. Onze creatieve experts gaan direct voor u aan de slag. Bent u benieuwd wat Hokra voor uw bedrijf kan betekenen? Heeft u interesse in onze promotionele producten? U kunt binnen een paar klikken uw gewenste product in het winkelmandje plaatsen. Voor vragen over uw eigen unieke promotie product kunt u ons te allen tijde benaderen. Wij bespreken graag met u de passende mogelijkheden.

Over Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau die is gevestigd in het mooie stadje Noordeloos. Wij werken met een gepassioneerd team waarin iedereen zijn eigen expertise heeft. Onze experts bieden u een plan van aanpak aan, waarmee wij aan de slag gaan. Wij staan bekend als een creatief, origineel en effectief full service bureau. Hokra werkt samen met bekende en grote merken. Denkt u aan BAM, Achmea, Spa en BMW. Wij vinden persoonlijke aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Wij maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek. Wij bespreken graag uw wensen en gaan vanuit daar aan de slag.

Heeft u interesse in onze promotionele artikelen die u via onze webwinkel kunt bestellen? Wij bieden u een ruim aanbod aan van duurzame producten, polo’s, schrijfwaren en powerbanks. Zit uw gewenste promotionele artikel er niet tussen? Wij bespreken graag met u uw wensen.

Uw merk onder de aandacht te brengen op een creatieve en effectieve manier.

Hokra: uw promotionele artikelen specialist!

Bent u op zoek naar promotionele artikelen? Wilt u graag uw merk of product beter promoten of voor het eerst promoten? Heeft u al eerder gewerkt met promotionele artikelen of weet u niet waar u moet beginnen? Wij zijn het juiste adres voor promotionele artikelen. Op het moment dat u ons inschakelt gaan wij op zoek naar leuke, creatieve en originele manieren om uw producten onder de aandacht te brengen. Wij hebben jarenlang ervaring in het vak en komen met frisse ideeën. Bent u benieuwd wat wij allemaal kunnen aanbieden op het gebied van promotionele artikelen? Bekijk dan eens onze website. Hier treft u verschillende voorbeelden aan.

De promotionele artikelen van Hokra

Hokra is de specialist op het gebied van pakkende en originele promotionele artikelen. Wij bieden u dan ook verschillende producten aan in de webshop. Dit zijn overigens wel ‘standaard’ promotionele artikelen. Wilt u graag een origineel en zelf ontworpen promotie artikel? Dan gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.  Wij zijn er voor zowel de bedrijven die nog geen idee hebben over het promotie artikel als voor de bedrijven die al wel een idee hebben. Wij gaan graag met u brainstormen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Werkwijze van promotie artikelen

Wij gaan graag samen met u in gesprek over de doelstellingen. Waar wilt u met uw promotionele artikelen heen en wat wilt u bereiken? Daarna maken wij een passend voorstel voor u dat nog volledig aan te passen is aan uw wensen. Wij blijven het concept net zolang aanpassen tot het volledig naar uw zin is. Op basis van het concept maken wij een offerte op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent. Tijdens de realisatie fase zullen wij steeds evalueren en aanpassen daar waar nodig is. Kom langs en ervaar de vele mogelijkheden die Hokra heeft te bieden.

Over Hokra

Wij brengen uw merk onder de aandacht door op een creatieve en effectieve manier promotie artikelen in te zetten. Daarbij kunnen wij nog veel meer diensten naast het ontwerpen van promotie artikelen bieden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar unieke kerst- en eindejaarsgeschenken of wilt u graag een refund en cashbackactie opzetten? Wij kunnen ook voor een loyaliteit- en spaarprogramma zorgen en doen de verwerking van de respons. Genoeg diensten dus om u op weg te helpen met een goede marketing strategie. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen en daarbij een erkend en gecertificeerd communicatiebureau.