Promotietrailer

Speciaal voor promotiewerk, evenementen en/of inzet op culinaire events beschikt Hokra over een promotietrailer. De trailer is te voorzien van je eigen ‘branding’ en is uitermate geschikt om presentaties in te geven. De trailer beschikt over een luxe ontvangstruimte voorzien van groot presentatiescherm en over een volwaardige keuken. Hokra organiseert desgewenst de gehele roadshow voor je, compleet met chauffeur en technische begeleiding. De Trailer is te huur voor korte en langere periodes. Natuurlijk is de trailer geheel zelfvoorzienend o.a. door watertanks en een aggregaat. Kijk voor meer informatie deze PDF.

Promotietrailer

Voorbeeld case Promotietrailer

Rockfon heeft een nieuwe plafondplaat ontwikkeld Rockfon Blanka. Om de voordelen te laten zien en te ervaren moet je deze nieuwe plafondplaat van dichtbij kunnen bekijken. Vandaar dat Rockfon een roadshow houdt langs architecten, plafonddealers en -plaatsers.

Voor de roadshow heeft Hokra de trailer omgebouwd als presentatie ruimte waarin Rockfon de voordelen van de nieuwe plafondplaat aan zijn klanten kon showen.

Rockfon Blanka trailer
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.