Promotie trends

Bent u op zoek naar promotie trends? Promotie trends zijn er in eindeloos veel variaties waardoor u als ondernemer een veelzijdige keuze hebt. Weet u al wat voor promotie artikel u wilt?  Wij hebben te maken met steeds veranderende trends als het gaat om promotie trends. Voorheen kochten bedrijven duizenden goedkope artikelen met logo bedrukking in om deze naar willekeur weg te geven. Dit is tegenwoordig echt niet meer dé manier. De trend is om promotie artikelen weg te geven die kwalitatief hoogwaardig, nuttig en duurzaam zijn. Dit blijft namelijk veel langer in het geheugen van mensen en het levert veel positieve reacties op.

Inspiratie nodig? Bekijk dan onze Promotionele artikelenshop
Ideeën nodig? Neem gerust contact met ons op of vul het briefingsformulier in.

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon voorstel

Voorstel

icon offerte

Offerte

Icon realisatie

Realisatie

icon kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

icon evaluatie en verzending

Verzending/
Evaluatie

BiFi – Soul Speaker

BiFi – Soul Speaker

7 juni 2021

Theo Pouw – Partnergeschenk

Theo Pouw – Partnergeschenk

Voor de klant verzorgden wij van A tot Z dat partners van medewerkers op hun verjaardag een geschenk ontvangen.

Sportlife – Activatiecampagne

Sportlife – Activatiecampagne

Voor Sportlife bedachten we een aansprekende activatiecampagne die aansluit bij de nieuwe thematiek ‘Pak je Sportlife mee’.

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Om het nieuwe schooljaar te beginnen was het Da Vinci College op zoek naar een give away voor personeelsleden.

Val op met de laatste promotie trends!

De nieuwste promotie trends gaan vaak over de aandacht voor het milieu. Doet uw bedrijf al mee aan de trend milieubewust? Bedrijven die duurzame en ‘groene’ promotionele artikelen aanbieden worden per definitie beter gewaardeerd door klanten en prospects. Dit zijn de finesses waar wij rekening mee houden. Pennen van bamboe worden bijvoorbeeld veel beter ontvangen dan pennen van plastic. Het zijn vaak kleine details waar wij op letten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de nieuwste trends omdat wij dat al voor u doen. Niet alleen het promotionele artikel zelf is belangrijk maar ook de verpakking. De presentatie moet opvallend, doeltreffend en creatief zijn. Het is ideaal om uw promotionele producten te presenteren in een verpakking die goed past bij het bedrijf door deze aan te passen aan uw huisstijl. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u meer over onze producten en diensten en de laatste promotie trends.

Heeft u net een nieuw product ontwikkeld dat u wilt lanceren?

Uw merk onder de aandacht te brengen op een creatieve en effectieve manier.

De promotionele artikelen van Hokra

Behalve dat wij veel producten voor u kunnen ontwerpen, bent u ook bij ons aan het juiste adres voor een cashbackactie. Wilt u graag dat uw klanten kennismaken met uw producten voordat u een promotie artikel weggeeft? Dan is een refund, cashbackacties of probeer gratis actie iets voor u.  Dit zijn vaak kleine verpakkingen die u weg kunt geven. Wij verzorgen daarnaast nog verschillende marketing- en communicatietaken omdat dit belangrijke onderdelen zijn die bij de voorbereiding van een promotie artikel horen. Wij maken een aantal actievormen om de drempel voor een eerste aankoop te verlagen zodat de klanten uw product beter leert kennen. Wij hebben een uitgekiend proces ontwikkeld om refund acties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. Zowel online, offline als via mobiel. De benodigde online tools zijn voorhanden en in de look- en feel van onze opdrachtgever te maken.