Promotie B2B

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf voor promotie b2b? Bent u er klaar voor om u met uw bedrijf te richten op promotie b2b? Dan bent u bij Hokra aan het juiste adres. Wij zijn er voor zowel de grote als de kleine bedrijven als het gaat over promotie b2b. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Voor de promotie b2b helpen wij u graag als het gaat over het opzetten van loyaliteitsprogramma’s , e-commerce, promotionele artikelen en bijvoorbeeld cashbackacties. Heeft u al voorkeur voor een bepaalde actie? Geef het door en wij nemen uw idee mee!

Inspiratie nodig? Bekijk dan onze Promotionele artikelenshop
Ideeën nodig? Neem gerust contact met ons op of vul het briefingsformulier in.

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon voorstel

Voorstel

icon offerte

Offerte

Icon realisatie

Realisatie

icon kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

icon evaluatie en verzending

Verzending/
Evaluatie

BiFi – Soul Speaker

BiFi – Soul Speaker

7 juni 2021

Theo Pouw – Partnergeschenk

Theo Pouw – Partnergeschenk

Voor de klant verzorgden wij van A tot Z dat partners van medewerkers op hun verjaardag een geschenk ontvangen.

Sportlife – Activatiecampagne

Sportlife – Activatiecampagne

Voor Sportlife bedachten we een aansprekende activatiecampagne die aansluit bij de nieuwe thematiek ‘Pak je Sportlife mee’.

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Om het nieuwe schooljaar te beginnen was het Da Vinci College op zoek naar een give away voor personeelsleden.

Val op met promotionele artikelen!

Wij hebben in de afgelopen jaren de nodige kennis en expertise opgebouwd om u de juiste ondersteuning en service aan te kunnen bieden. Wij zijn gevestigd in Noordeloos. Dit ligt vrij centraal in Nederland en dus voor iedereen goed te bereiken. Wij vinden het belangrijk dat promotionele artikelen als communicatiemiddel ingezet kunnen worden. Zeker als het gaat over communicatie tussen bedrijven. Met een goed promotie artikel wordt een duidelijke boodschap overgebracht.  Als de boodschap goed over komt, wordt uw merk gedragen en laten wij uw merk daadwerkelijk beleven!

Heeft u net een nieuw product ontwikkeld dat u wilt lanceren?

Uw merk onder de aandacht te brengen op een creatieve en effectieve manier.

De promotionele artikelen van Hokra

De kracht achter Hokra ligt bij ons team. Wij werken allemaal vanuit onze eigen kennis en hebben de nodige expertise en dat maakt Hokra zo speciaal. Iedereen komt uit een andere branche en er is dus altijd iemand die werkzaam is geweest in dezelfde branche als uw bedrijf. Zo weten wij wat er speelt in de branche en waar wij op moeten letten.  Wij zijn een fullservice bureau dat voor volledige ontzorging zorgt als het gaat over promotie b2b.

Over Hokra

Op zoek naar creatieve promotie B2B artikelen? Bent u benieuwd naar de producten die wij kunnen leveren als u op zoek bent naar promotionele artikelen? Wij hebben verschillende promotionele artikelen om uw organisatie mee van dienst te zijn. Een promotioneel middel geeft de gebruiker via een webshop, die in uw eigen look- en feel stijl is gemaakt, inzicht in welke materialen er beschikbaar zijn. Zo hebben uw klanten een mooi overzicht en kunnen zij gemakkelijk door uw webshop heen gaan. Heeft u de website van Koninklijke BAM-groep, BMW group Nederland,  Johnson & Johnson Vision Care, Spadel Nederland BV, Netwerk Notarissen, Zilverenkruis,  Corbion, Interpolis, Spa, Mazars en Keestrack wel eens gezien? Wij beheren van deze merken de programma’s. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn de promotie B2B specialist! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Uw merk onder de aandacht te brengen op een creatieve en effectieve manier.