Briefing

Van Oord is actief als een toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energie projecten (olie, gas en wind), het aanbieden van innovatieve oplossingen voor de maritieme uitdagingen. Het bedrijf is wereldwijd actief in meer dan vijftig landen. Van Oord wil haar werknemers bedanken voor de inzet in het afgelopen jaar en tegelijkertijd haar mensen motiveren om te sporten.

Oplossing

Alle werknemers hebben een kerstpakket ontvangen met daarin onder andere een voucher. Op de voucher staat de URL van de webshop en een unieke code. De webshop is geheel gemaakt in de look & feel van Van Oord. Werknemers kunnen inloggen op de webshop met de unieke code. Op de webshop kan men twee stuks sportkleding uit het assortiment kiezen, zoals hardloopkleding, wielerkleding of een soft shell jas. De kleding is geheel in de kleuren van Van Oord. Alle werknemers hebben de kleding thuis ontvangen. Uniek is dat de kleding printing on demand is gemaakt. Dus geen voorraden maar per stuk op maat gemaakt.

Resultaat

Werknemers ontvangen sportkleding van goede kwaliteit en dit verlaagd de drempel om te gaan sporten. Bovendien draagt het bij aan de zichtbaarheid van het merk Van Oord.

Van Oord Eindejaarsgeschenk sportkleding
Van Oord kerstgeschenkpakket
Van Oord kerstgeschenk bestelsite