Briefing

Malvern Panalytical maakt röntgenbuizen en apparatuur voor de analyse van materialen. Het bedrijf opereert wereldwijd en wil grip hebben op de uniformiteit en kwaliteit van promotionele artikelen die in de hele organisatie worden gebruikt. Daarnaast wil men gebruik maken van het schaalvoordeel terwijl men wel kleine oplages wil bestellen. Via een wereldwijd beschikbare webshop wil men communicatiemedewerkers laten zien welke artikelen beschikbaar zijn en besteld kunnen worden.

Oplossing

Voor Malvern Panalytical ontwikkelde Hokra de promoshop. Hierop staat een assortiment relatiegeschenken en give-aways die speciaal gemaakt zijn voor Malvern Panalytical. Iedereen binnen de organisatie die hiertoe gemachtigd is kan bestellen zodat iedereen werkt met dezelfde promotionele artikelen. Dat is goed voor een uniforme uitstraling. Men koopt hierdoor met z’n allen in terwijl er kleine aantallen besteld kunnen worden. Eenmaal besteld? Dan wordt de order binnen 24 uur verzonden. Hokra is verantwoordelijk voor de inkoop, vormgeving, voorraadbeheer, distributie en facturatie.

Resultaat

Een evenwichtig en beheersbaar assortiment dat sterk huisstijl gedreven is en door de gehele organisatie wordt gebruikt.

Malvern Panalytical lanyard
Malvern Panalytical brochure
Malvern Panalytical promoshop