Briefing

Van 8-14 maart is het de Nationale Week Zonder Vlees. Bij Beyond Meat® zijn ze er van overtuigd dat je aan jouw favoriete gerechten dezelfde smaak en beleving kunt toevoegen die je gewend bent van vlees, maar met een positieve impact op onze planeet. Zo wordt de ‘week zonder vlees’ toch een ‘week met plantaardig vlees’!

Oplossing

Om deze Nationale Week Zonder Vlees extra onder de aandacht te brengen, kwam Beyond Meat met het idee voor een quiz die antwoord geeft op de vraag: ‘Maar wat voor vleeseter ben je eigenlijk?’. Consumenten doen de test, ontdekken aan de hand daarvan welk type vleeseter ze zijn en ontvangen een gepersonaliseerd menu inclusief 35% korting op het volledige Beyond Meat® assortiment bij Albert Heijn.

De promotie van de quiz werd onder meer verzorgd door (grote) influencers, die de quiz door hun grote bereik bij de doelgroep onder de aandacht konden brengen.

Hokra verzorgde de ontwikkeling van de quiz en de website. De website is gemaakt in samenwerking met Green Food Lab, voor Beyond Meat (@beyondmeateu).

Resultaat

De webpagina en quiz staan gedurende de week zonder vlees live en zo maken we er samen een smakelijke week mét plantaardig vlees van. Bekijk de website op de afbeelding rechts.

Beyond meat quiz 4x4
influencer
Influencer 2
Influencer3

Meer weten?

Vul dan ons contactformulier in of bel/mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

t. 0183 – 58 74 00
info@hokra.nl