Een goed gekozen en origineel kerstgeschenk kan bij zowel je medewerkers als klanten een hoop te weeg brengen want het is één van de mooiste communicatiemomenten van het jaar. Daarom is het belangrijk helder te hebben wat jij je klanten of medewerkers wil zeggen. Kijk en op basis daarvan helpen wij je aan een super gaaf kerstgeschenk.

Vele opdrachtgevers gingen u al voor, hieronder enkele voorbeelden:

Gegevens

Ook een origineel kerstgeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Wij maken een gratis concept voor je. Daarvoor hebben wij wel enkele gegevens nodig. Bij opmerking of vraag kun je aangeven of je zelf al een idee hebt, voor wie en aan wat voor eindejaarsgeschenk je denkt.

VanOord_fit

Alklima kersttrui
Alklima organiseerde voor haar klanten een kerst BBQ. Iedere genodigde ontving daarvoor een uniek gebreide kersttrui met de producten van Alklima in het patroon verwerkt.

Van Oord kerstgeschenk medewerkers
Van Oord hecht veel waarde aan duurzame inzet van haar medewerkers. Om dat te stimuleren ontwikkelde Van Oord het Stayfit programma. Dit moet bekend gemaakt worden bij de medewerkers. Het kerstgeschenk is daar een mooi moment voor. Onder het thema Stayfit in 2018 ontwikkelde Hokra een Stayfit kit waarin een kookboekje met gezonde recepten gemaakt door Van Oord medewerkers en kookschort. Tevens zat hierin een unieke code waarmee men via een webshop een Stayfit geschenk kon bestellen.

* Verplichte velden.