NPS score

Ben je op zoek naar een passende manier om de NPS score van de klantentevredenheid te verbeteren? Zoek je een marketingbedrijf dat alles op alles zet om de gestelde doelen te behalen? Zoek dan niet verder. Bij Hokra in Noordeloos ben je aan het juiste adres. Wij weten precies hoe wij de NPS score kunnen meten. Met een simpele, makkelijke tool kunnen wij de tevredenheid van je klanten of medewerkers meten en de juiste vervolgstappen zetten. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Samen met de experts van Hokra halen wij alles uit de kast om de NPS score van je bedrijf of product te verbeteren. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij jouw doelgroep aan je merk of organisatie te binden.

Bel ons direct

Werkwijze

icon (de)briefing

(De)briefing

icon strategie en plan van aanpak

Strategie

icon concept

Concept

Icon realisatie

Realisatie

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Diamant – Winactie Tefal

Diamant – Winactie Tefal

Voor een winactie van Diamant verzorgden wij de actiesite en de afwikkeling/verzending van de prijzen.

Sportlife – Activatiecampagne

Sportlife – Activatiecampagne

2 september 2020

Woonfonds – Digithee

Woonfonds – Digithee

Woonfonds wilde hun klanten iets aanbieden, waarmee ze een ander een ‘hart onder de riem’ kunnen steken.

Hogeschool Rotterdam – Take the stairs

Hogeschool Rotterdam – Take the stairs

Hoe zorg je er voor dat studenten vaker de trap nemen, in plaats van de lift?

Hoek en Blok – H@RY

Hoek en Blok – H@RY

Wij bedachten H@RY, jouw digitale human resource medewerker.

Dyson – Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Dyson – Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Promotie van de krachtige en draadloze stofzuiger van Dyson

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

We bedachten de campagne 'Kappen met je baan'. Met deze campagne beloven we een nieuwe baan, binnen een week.

Risso Chef – Eindejaarscampagne

Risso Chef – Eindejaarscampagne

Om de verkoop van de oliebollen olie te stimuleren is er een eindejaarscampagne bedacht.

NPS score verbeteren met Hokra

Wil je de NPS score verbeteren? Hokra is een creatief en origineel marketingbureau dat zich graag voor de volle honderd procent inzet voor zijn klanten. Wij werken effectief en gaan altijd voor meetbaar resultaat, waaronder het verhogen van de NPS score. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. We geloven namelijk niet in B2B of B2C, wij gaan altijd voor P2P (persoon tot persoon). Wij brengen merk en mens écht bij elkaar! Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor je wensen kunnen betekenen. Wij werken samen met grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en zij plukken tegenwoordig de vruchten van onze expertise. Onze medewerkers zijn sterk in communicatie en doen er alles aan om je merk, bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Dit doen wij door middel van brandactivatie, promotionele artikelen en NPS scores. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met een gepassioneerd team  van medewerkers in alle expertises.

Direct aan de slag met NPS score

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is als de klantentevredenheid over je product of merk achter blijft. Door de NPS score op de juiste manieren op te krikken zorgen wij ervoor dat jouw producten onder de aandacht worden gebracht bij de juiste doelgroep. Door onze jarenlange ervaring kennen wij inmiddels alle kneepjes van het vak en wij gaan graag voor jouw merk of product aan de slag en zetten daarvoor al onze creativiteit in. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen. Dat kan door middel van een telefoontje of door ons online contactformulier in te vullen. Wij zien je aanvraag graag tegemoet.