NPS score verbeteren

Direct je NPS score verbeteren? Ben je op zoek naar een manier om jullie NPS score te verbeteren? Ben je op zoek naar een manier om de klanttevredenheid te verhogen? Door de handen ineen te slaan met de experts van Hokra kan dit gerealiseerd worden. Met een simpele, makkelijke tool kunnen wij de tevredenheid van jullie klanten of medewerkers meten. Samen met de experts van Hokra halen wij alles uit de kast om de NPS score te verbeteren. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. Aan de hand van je wensen maken wij een professioneel plan om de gestelde doelen te behalen. NPS score verbeteren doen we samen! Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij staan ook graag voor jullie klaar voor NPS score verbeteren.

Bel ons direct

Werkwijze

icon (de)briefing

(De)briefing

icon strategie en plan van aanpak

Strategie

icon concept

Concept

Icon realisatie

Realisatie

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Beyond Meat – ‘Welk type vleeseter ben jij?’ Quiz

Beyond Meat – ‘Welk type vleeseter ben jij?’ Quiz

9 maart 2021

Koninklijke Vezet – ‘Pick Your Pizza’ quiz

Koninklijke Vezet – ‘Pick Your Pizza’ quiz

5 februari 2021

Pavo – Koffers

Pavo – Koffers

Voor Pavo Paardenvoer realiseerden wij in korte tijd poetskoffers in de kleur van de klant.

Diamant – Winactie Tefal

Diamant – Winactie Tefal

Voor een winactie van Diamant verzorgden wij de actiesite en de afwikkeling/verzending van de prijzen.

Sportlife – Activatiecampagne

Sportlife – Activatiecampagne

Voor Sportlife bedachten we een aansprekende activatiecampagne die aansluit bij de nieuwe thematiek ‘Pak je Sportlife mee’.

Woonfonds – Digithee

Woonfonds – Digithee

Woonfonds wilde hun klanten iets aanbieden, waarmee ze een ander een ‘hart onder de riem’ kunnen steken.

Hogeschool Rotterdam – Take the stairs

Hogeschool Rotterdam – Take the stairs

Hoe zorg je er voor dat studenten vaker de trap nemen, in plaats van de lift?

Hoek en Blok – H@RY

Hoek en Blok – H@RY

Wij bedachten H@RY, jouw digitale human resource medewerker.

Unieke en originele manier om NPS score te verbeteren

Hoe ga jij je NPS score verbeteren? Hokra is sterk in communicatie naar klanten en medewerkers. Het is onze taak om met de juiste middelen je merk, bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Daarnaast staan wij ons graag in om de NPS score te verbeteren onder je klanten. Door gebruik te maken van onze expertisen kunnen wij je net dat nodige steuntje in de rug geven. Wij werken met een gepassioneerd team dat bestaat ook medewerkers in verschillende expertises. Wij gaan keer op keer voor meetbaar resultaat en staan bekend om onze creativiteit, originaliteit en effectieve methodes. Iedere opdracht is anders en daarom hebben wij geen standaard pakketten klaar liggen. Keer op keer gaan wij in gesprek met onze klanten om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de persoonlijke wensen. Wij maken voor je bedrijf speciaal een NPS score verbeteren op maat. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Hokra brengt mens en merk samen!

NPS score verbeteren met Hokra

Hokra heeft jarenlange ervaring in de marketing wereld en werkt voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Omdat wij sterk zijn in communicatie en de fijne kneepjes van het vak kennen weten wij als geen ander hoe wij je het beste van dienst kunnen zijn. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag klaar staat voor zijn klanten. We nemen de tijd om je wensen door te spreken en zo de beste manier te vinden om jouw merk op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.