Merkactivatie

Op een originele en effectieve manier brengen wij jouw merk of product bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij jouw doelgroep aan je merk of organisatie te binden.

Bel ons direct

Werkwijze

icon (de)briefing

(De)briefing

icon strategie en plan van aanpak

Strategie

icon concept

Concept

Icon realisatie

Realisatie

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Interpolis – Nationale Onderwijs Tentoonstelling

Interpolis – Nationale Onderwijs Tentoonstelling

WegWijsVR bekend te maken bij scholen

Volta Limburg – bespaarquiz

Volta Limburg – bespaarquiz

8 november 2018

Dyson v10

Dyson v10

Promotie van de krachtige en draadloze stofzuiger van Dyson

Trifinance ‘Smooth start’

Trifinance ‘Smooth start’

16 oktober 2018

Interpolis Auto Experiment

Interpolis Auto Experiment

Hoe organiseer je een onderzoek?

Kwekkeboom Oven introductie

Kwekkeboom Oven introductie

Introductie van de nieuwe oven snack

BMW Motorrad Quest

BMW Motorrad Quest

Hoe betrek je de doelgroep bij je merk?

KvK Startersdagen

KvK Startersdagen

Ontwikkelen van een standconcept

Slim merkactivatie toepassen

Op zoek naar een merkactivatie specialist? Heeft u een nieuw product gelanceerd en wilt u dit graag onder de aandacht brengen? Of wilt u uw merk onder de aandacht brengen bij uw doelgroep? Bij Hokra helpen we u graag om betere resultaten te behalen door middel van merkactivatie. We werken bij Hokra met een gepassioneerd team en ons team kent medewerkers in alle expertises. Wat kan Hokra voor u betekenen?

Bij Hokra helpen we u om betere resultaten te behalen.

Wij denken niet in doelgroepen maar in mensen.

Merkactivatie door Hokra

Wie zijn de mensen achter Hokra en op wat voor manier gaan wij te werk om uw merk onder de aandacht te brengen? We vertellen het u graag. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We hebben jarenlange ervaring en we werken voor grote, bekende bedrijven zoals Spa, BMW, BAM en Achmea. Op onze website kunt u veel voorbeelden vinden van het werk dat wij doen. We zijn creatief en origineel en we gaan altijd voor een meetbaar resultaat. Alles wordt helemaal uitgedacht bij Hokra, van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. We bieden u het hele pakket.

Bij Hokra vinden we een persoonlijke benadering heel belangrijk. Er wordt veel gesproken over B2B of B2C, maar bij Hokra gaan we voor P2P (persoon tot persoon). Wij denken niet in doelgroepen maar in mensen. Zo brengen we uw product en uw merk op een persoonlijke manier onder de aandacht. Zo willen we betekenisvol zijn en waarde toevoegen. We zijn sterk in communicatie en we zorgen er graag voor dat uw boodschap overkomt. Door onze unieke aanpak springt uw boodschap eruit en valt uw boodschap op bij de mensen die u wilt bereiken.

Meer weten over merkactivatie?

Met merkactivatie van Hokra kunt uw merk of nieuwe product op een slimme, creatieve en effectieve manier onder de aandacht brengen. Heeft u interesse in merkactivatie en wilt u graag weten wat wij hierin voor uw merk of voor uw product kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We bedenken graag een plan van aanpak op maat. Elk product en elk merk is uniek. We doen er als erkend en gecertificeerd communicatiebureau alles aan om uw boodschap op de best mogelijke manier over te brengen. Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Of wilt u weten hoe merkactivatie er uit kan zien? Bekijk dan de vele voorbeelden op onze website of neem contact met ons op. We geven u graag meer informatie over de persoonlijke, slimme merkactivatie van Hokra!

Uw merk of product op een slimme, creatieve en effectieve manier onder de aandacht?