Merkactivatie

Op een originele en effectieve manier brengen wij jouw merk of product bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij jouw doelgroep aan je merk of organisatie te binden.

Bel ons direct

Werkwijze

icon (de)briefing

(De)briefing

icon strategie en plan van aanpak

Strategie

icon concept

Concept

Icon realisatie

Realisatie

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Koninklijke Vezet – ‘Pick Your Pizza’ quiz

Koninklijke Vezet – ‘Pick Your Pizza’ quiz

5 februari 2021

Pavo – Koffers

Pavo – Koffers

Voor Pavo Paardenvoer realiseerden wij in korte tijd poetskoffers in de kleur van de klant.

Diamant – Winactie Tefal

Diamant – Winactie Tefal

Voor een winactie van Diamant verzorgden wij de actiesite en de afwikkeling/verzending van de prijzen.

Sportlife – Activatiecampagne

Sportlife – Activatiecampagne

Voor Sportlife bedachten we een aansprekende activatiecampagne die aansluit bij de nieuwe thematiek ‘Pak je Sportlife mee’.

Woonfonds – Digithee

Woonfonds – Digithee

Woonfonds wilde hun klanten iets aanbieden, waarmee ze een ander een ‘hart onder de riem’ kunnen steken.

Hogeschool Rotterdam – Take the stairs

Hogeschool Rotterdam – Take the stairs

Hoe zorg je er voor dat studenten vaker de trap nemen, in plaats van de lift?

Hoek en Blok – H@RY

Hoek en Blok – H@RY

Wij bedachten H@RY, jouw digitale human resource medewerker.

Dyson – Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Dyson – Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Promotie van de krachtige en draadloze stofzuiger van Dyson

Slim merkactivatie toepassen

Op zoek naar een merkactivatie specialist? Heeft u een nieuw product gelanceerd en wilt u dit graag onder de aandacht brengen? Of wilt u uw merk onder de aandacht brengen bij uw doelgroep? Bij Hokra helpen we u graag om betere resultaten te behalen door middel van merkactivatie. We werken bij Hokra met een gepassioneerd team en ons team kent medewerkers in alle expertises. Wat kan Hokra voor u betekenen?

Merkactivatie door Hokra

Wie zijn de mensen achter Hokra en op wat voor manier gaan wij te werk om uw merk onder de aandacht te brengen? We vertellen het u graag. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We hebben jarenlange ervaring en we werken voor grote, bekende bedrijven zoals Spa, BMW, BAM en Achmea. Op onze website kunt u veel voorbeelden vinden van het werk dat wij doen. We zijn creatief en origineel en we gaan altijd voor een meetbaar resultaat. Alles wordt helemaal uitgedacht bij Hokra, van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. We bieden u het hele pakket.

Bij Hokra vinden we een persoonlijke benadering heel belangrijk. Er wordt veel gesproken over B2B of B2C, maar bij Hokra gaan we voor P2P (persoon tot persoon). Wij denken niet in doelgroepen maar in mensen. Zo brengen we uw product en uw merk op een persoonlijke manier onder de aandacht. Zo willen we betekenisvol zijn en waarde toevoegen. We zijn sterk in communicatie en we zorgen er graag voor dat uw boodschap overkomt. Door onze unieke aanpak springt uw boodschap eruit en valt uw boodschap op bij de mensen die u wilt bereiken.

Meer weten over merkactivatie?

Met merkactivatie van Hokra kunt uw merk of nieuwe product op een slimme, creatieve en effectieve manier onder de aandacht brengen. Heeft u interesse in merkactivatie en wilt u graag weten wat wij hierin voor uw merk of voor uw product kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We bedenken graag een plan van aanpak op maat. Elk product en elk merk is uniek. We doen er als erkend en gecertificeerd communicatiebureau alles aan om uw boodschap op de best mogelijke manier over te brengen. Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Of wilt u weten hoe merkactivatie er uit kan zien? Bekijk dan de vele voorbeelden op onze website of neem contact met ons op. We geven u graag meer informatie over de persoonlijke, slimme merkactivatie van Hokra!

Merkactivatie nodig?

Op zoek naar een merkactivatie specialist? Wilt u uw merk, product of bedrijf beter onder de aandacht brengen bij uw doelgroep? Heeft u geen idee waar u moet beginnen en bent u op zoek naar een professioneel marketing bureau dat u goed van dienst kan zijn? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij Hokra uit Noordeloos! Hokra biedt u de mogelijkheid aan om samen naar uw product, merk en bedrijf te kijken. Samen met u bespreken wij uw wensen en zetten wij een concept marketingplan op voor een persoonlijke merkactivatie. In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten geholpen met het opzetten en realiseren van een persoonlijke, op maat gemaakte merkactivatie. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon).

Persoonlijke merkactivatie bij Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij werken met een gepassioneerd team dat is samengesteld uit professionals. Zij beschikken stuk voor stuk over eigen expertises die wij graag inzetten voor u als klant. Hokra staat bekend als creatief, origineel en effectief. Wij gaan altijd voor een meetbaar resultaat. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om merkactivatie. Bent u benieuwd hoe merkactivatie werkt? Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Bij Hokra is uw bedrijf, merk en product in goede handen. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan en wij werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. De experts van Hokra zijn sterk in communicatie.

Meer weten over merkactivatie?

De experts van Hokra zorgen ervoor dat uw merk of product op een slimme, creatieve en effectieve manier onder de aandacht wordt gebracht bij uw doelgroep. Van A tot Z wordt het gehele marketing proces uitgedacht door de experts van Hokra. Van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Wij bieden u het hele pakket aan. Bij Hokra staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Wij denken in doelgroepen en in mensen. Mede hierdoor brengen wij uw merk, product en bedrijf op een persoonlijke manier onder de aandacht van uw doelgroep. Wij zijn sterk in communicatie en wij zorgen er graag voor dat uw boodschap goed en helder overkomt. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. U bent bij ons in goede handen.