Merkactivatie

Op een originele en effectieve manier brengen wij jouw merk of product bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij jouw doelgroep aan je merk of organisatie te binden.

Bel ons direct

Werkwijze

icon (de)briefing

(De)briefing

icon strategie en plan van aanpak

Strategie

icon concept

Concept

Icon realisatie

Realisatie

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Beyond Meat – ‘Welk type vleeseter ben jij?’ Quiz

Beyond Meat – ‘Welk type vleeseter ben jij?’ Quiz

9 maart 2021

Koninklijke Vezet – ‘Pick Your Pizza’ quiz

Koninklijke Vezet – ‘Pick Your Pizza’ quiz

5 februari 2021

Pavo – Koffers

Pavo – Koffers

Voor Pavo Paardenvoer realiseerden wij in korte tijd poetskoffers in de kleur van de klant.

Diamant – Winactie Tefal

Diamant – Winactie Tefal

Voor een winactie van Diamant verzorgden wij de actiesite en de afwikkeling/verzending van de prijzen.

Sportlife – Activatiecampagne

Sportlife – Activatiecampagne

Voor Sportlife bedachten we een aansprekende activatiecampagne die aansluit bij de nieuwe thematiek ‘Pak je Sportlife mee’.

Woonfonds – Digithee

Woonfonds – Digithee

Woonfonds wilde hun klanten iets aanbieden, waarmee ze een ander een ‘hart onder de riem’ kunnen steken.

Hogeschool Rotterdam – Take the stairs

Hogeschool Rotterdam – Take the stairs

Hoe zorg je er voor dat studenten vaker de trap nemen, in plaats van de lift?

Hoek en Blok – H@RY

Hoek en Blok – H@RY

Wij bedachten H@RY, jouw digitale human resource medewerker.

Slim merkactivatie toepassen

Op zoek naar een merkactivatie specialist? Heeft u een nieuw product gelanceerd en wilt u dit graag onder de aandacht brengen? Of wilt u uw merk onder de aandacht brengen bij uw doelgroep? Bij Hokra helpen we u graag om betere resultaten te behalen door middel van merkactivatie. We werken bij Hokra met een gepassioneerd team en ons team kent medewerkers in alle expertises. Wat kan Hokra voor u betekenen?

Merkactivatie door Hokra

Wie zijn de mensen achter Hokra en op wat voor manier gaan wij te werk om uw merk onder de aandacht te brengen? We vertellen het u graag. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We hebben jarenlange ervaring en we werken voor grote, bekende bedrijven zoals Spa, BMW, BAM en Achmea. Op onze website kunt u veel voorbeelden vinden van het werk dat wij doen. We zijn creatief en origineel en we gaan altijd voor een meetbaar resultaat. Alles wordt helemaal uitgedacht bij Hokra, van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. We bieden u het hele pakket.

Bij Hokra vinden we een persoonlijke benadering heel belangrijk. Er wordt veel gesproken over B2B of B2C, maar bij Hokra gaan we voor P2P (persoon tot persoon). Wij denken niet in doelgroepen maar in mensen. Zo brengen we uw product en uw merk op een persoonlijke manier onder de aandacht. Zo willen we betekenisvol zijn en waarde toevoegen. We zijn sterk in communicatie en we zorgen er graag voor dat uw boodschap overkomt. Door onze unieke aanpak springt uw boodschap eruit en valt uw boodschap op bij de mensen die u wilt bereiken.

Meer weten over merkactivatie?

Met merkactivatie van Hokra kunt uw merk of nieuwe product op een slimme, creatieve en effectieve manier onder de aandacht brengen. Heeft u interesse in merkactivatie en wilt u graag weten wat wij hierin voor uw merk of voor uw product kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We bedenken graag een plan van aanpak op maat. Elk product en elk merk is uniek. We doen er als erkend en gecertificeerd communicatiebureau alles aan om uw boodschap op de best mogelijke manier over te brengen. Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Of wilt u weten hoe merkactivatie er uit kan zien? Bekijk dan de vele voorbeelden op onze website of neem contact met ons op. We geven u graag meer informatie over de persoonlijke, slimme merkactivatie van Hokra!

Merkactivatie nodig?

Ben je op zoek naar een originele en effectieve manier om jouw merk of product onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep? Ben je op zoek naar een full service bedrijf dat met je meedenkt over merkactivatie? Zoek dan niet verder! Hokra is dé merkactivatie specialist waar je naar op zoek bent. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij jouw doelgroep zich aan je merk of organisatie te binden. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door ons aanbod en de mogelijkheden voor jouw merk en product. Bij Hokra willen we door middel van slimme merkactivatie jouw gewenste doelen bereiken. Neem een kijkje op deze website of neem direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord en denken graag met je mee.

Merkactivatie specialist Hokra

De experts van Hokra helpen je graag om betere resultaten te halen door middel van de juiste merkactivatie. Wij werken bij Hokra met gepassioneerde specialisten met elk hun eigen specialiteiten en expertises. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Wij werken voor grote en bekende bedrijven zoals Spa, BMW, BAM en Achmea. Hokra is creatief en origineel en we gaan altijd voor een meetbaar resultaat. Wij bieden onze klanten het volledige pakket aan van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij Hokra gaan wij altijd voor P2P (persoon tot persoon). Wij denken niet in doelgroepen maar in mensen. Zo brengen we jouw product en jouw merk op een persoonlijke manier onder de aandacht bij de gewenste doelgroep.

Meer weten over merkactivatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ben je benieuwd wat wij voor jouw wensen en merkactivatie kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze aangeboden diensten en laat je inspireren door onze afgeronde projecten. Onze experts bedenken telkens weer een nieuw plan van aanpak zodat onze klanten unieke en originele merkactivatie toe kunnen voegen aan hun bedrijf. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag voor zijn klanten aan de slag gaat.