Merkactivatie bureau

Bent u op zoek naar een ervaren merkactivatie bureau omdat u een nieuw product onder de aandacht wilt brengen? Of wilt u de naamsbekendheid van uw merk vergroten? Bij Hokra staan we voor u klaar en helpen we u graag om de juiste mensen te bereiken. Als merkactivatie bureau zetten we ons in om uw boodschap op de juiste manier over te brengen, zodat de juiste mensen worden bereikt. Wij maken fans van uw klanten!

Bel ons direct

Werkwijze

icon (de)briefing

(De)briefing

icon strategie en plan van aanpak

Strategie

icon concept

Concept

Icon realisatie

Realisatie

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Volta Limburg – bespaarquiz

Volta Limburg – bespaarquiz

8 november 2018

Dyson v10

Dyson v10

16 oktober 2018

Trifinance ‘Smooth start’

Trifinance ‘Smooth start’

16 oktober 2018

Interpolis Auto Experiment

Interpolis Auto Experiment

Hoe organiseer je een onderzoek?

Kwekkeboom Oven introductie

Kwekkeboom Oven introductie

Introductie van de nieuwe oven snack

BMW Motorrad Quest

BMW Motorrad Quest

Hoe betrek je de doelgroep bij je merk?

KvK Startersdagen

KvK Startersdagen

Ontwikkelen van een standconcept

Rittal Systeemhandboek

Rittal Systeemhandboek

Activatie voor het nieuwe systeemhandboek

Kwekkeboom Oven Black Angus

Kwekkeboom Oven Black Angus

Introductie nieuwe smaak bitterballen

Waarom een merkactivatie bureau?

merkactivatie bureauMet een ervaren merkactivatie bureau kunt u op een effectieve manier de juiste mensen bereiken. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We bieden u alles wat u nodig heeft voor effectieve merk activatie. We kennen medewerkers in alle expertises. Met elkaar vormen we bij Hokra een gepassioneerd team dat origneel en creatief is. We gaan bij Hokra altijd voor een meetbaar resultaat. Hokra is een erkend en gecertificeerd merkactivatie bureau met veel ervaring. We werken voor grote, bekende merken als BMW, BAM, Spa en Achmea. We zijn sterk in communicatie. We horen graag van u hoe wij ook uw bedrijf van dienst kunnen zijn!

Merkactivatie bureau Hokra: uniek, creatief en effectief!

Bij Hokra zetten we op een creatieve en effectieve manier merkactivatie in voor uw merk. We vinden bij Hokra persoonlijke aandacht heel belangrijk. Er wordt in de branche veel gesproken over B2B, of B2C. Maar bij Hokra gaan we voor P2P, persoon tot persoon. Op die manier brengen wij uw boodschap over, en op die manier bereiken we bij Hokra de juiste mensen. We denken bij Hokra niet ‘Wat is voor dit merk de juiste doelgroep?’, maar we denken ‘Wie zijn voor dit merk de juiste mensen?’. Dit is de persoonlijke, effectieve aanpak van Hokra. Wilt u hier graag meer over weten? Wilt u weten hoe wij te werk gaan als merkactivatie bureau voor uw merk? En wilt u graag weten wat wij als merkactivatie bureau voor u kunnen betekenen? Laat het ons dan weten. Bij Hokra vertellen we u graag meer over de mogelijkheden die er zijn om uw merk of uw product op een slimme, effectieve manier onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen. Ons team bestaat uit medewerkers die allemaal weer een andere expertise hebben, zodat we u altijd kunnen helpen en u altijd alles kunnen bieden wat er nodig is. U kunt op onze website voorbeelden vinden van het werk dat wij doen. Zo geven we u graag alvast een beeld van de vele mogelijkheden bij Hokra!