Merchandising trends

Bent u op zoek naar merchandising trends? Merchandising trends is iets waar ieder bedrijf naar op zoek is. Een passende boodschap waardoor klanten uw merk of product beter leren kennen? Maar waar vindt u unieke merchandising trends? Precies, bij ons! Wij maken merchandising trends op maat en zorgen voor dat stukje promotie dat u mist. Wij kunnen ervoor zorgen dat u een stimulans krijgt, maar wij kunnen u ook volledig ontzorgen. Bij volledige ontzorging zorgen wij voor de complete merchandising trends. Door de hulp van Hokra in te schakelen wordt uw product of merk op een creatieve en originele manier onder de aandacht gebracht. Vaak blijven merchandising trends langer in het geheugen bij klanten.

Inspiratie nodig? Bekijk dan onze Promotionele artikelenshop
Ideeën nodig? Neem gerust contact met ons op of vul het briefingsformulier in.

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon voorstel

Voorstel

icon offerte

Offerte

Icon realisatie

Realisatie

icon kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

icon evaluatie en verzending

Verzending/
Evaluatie

BiFi – Soul Speaker

BiFi – Soul Speaker

7 juni 2021

Theo Pouw – Partnergeschenk

Theo Pouw – Partnergeschenk

Voor de klant verzorgden wij van A tot Z dat partners van medewerkers op hun verjaardag een geschenk ontvangen.

Sportlife – Activatiecampagne

Sportlife – Activatiecampagne

Voor Sportlife bedachten we een aansprekende activatiecampagne die aansluit bij de nieuwe thematiek ‘Pak je Sportlife mee’.

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Da Vinci College – Start nieuw studiejaar

Om het nieuwe schooljaar te beginnen was het Da Vinci College op zoek naar een give away voor personeelsleden.

Val op met de laatste merchandising trends!

Op de hoogte blijven van de laatste merchandising trends? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat weet waar het over praat? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u meer over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Het persoonlijke contact met klanten levert altijd naast heerlijke koffie ook goede gesprekken op waar ook weer originele ideeën uit voortkomen. Wij willen u en uw bedrijf namelijk beter leren kennen om de merchandising erop af te stemmen. Soms is dat met 1 kopje koffie en soms zijn het er wat meer. Ons visitekaartje kenmerkt zich ook door een koffievlek. Want als wij impact willen creëren, kost dat vaak wel wat kopjes koffie! Bent u klaar voor een brainstormsessie met ons om tot een fantastische merchandising trends te komen?

Heeft u net een nieuw product ontwikkeld dat u wilt lanceren?

Uw merk onder de aandacht te brengen op een creatieve en effectieve manier.

De merchandising artikelen van Hokra

Komt u uit de buurt van Noordeloos of juist helemaal niet? Wij zijn centraal gelegen en dus van alle kanten makkelijk te bereiken. Wij voelen ons met u verbonden omdat wij graag samen met u de strijd aan gaan om de promotie op en top te krijgen. Een persoonlijke benadering, daar houden wij van bij Hokra en dat werkt ook door in de plannen die wij voor u maken. Wij weten als geen ander dat iedere klant uniek is en dat alle bedrijven anders zijn. Hier proberen wij dan ook op in te spelen.

Over Hokra

Wilt u samen met ons werken aan uw merk of product? Behalve voor het verzorgen van merchandising trends bent u bij ons ook aan het juiste adres voor marketing en communicatie opdrachten. Het is een belangrijke kant van het bedrijf. Als u positieve reacties ontvangt betekent dat dat klanten uw bedrijf zien. Wordt hier niet goed mee omgegaan dan kunt u negatieve reacties verwachten. Wacht niet langer en zorg dat de marketing bij u goed geregeld wordt. Zien wij u binnenkort op ons kantoor verschijnen voor een persoonlijk gesprek?

Uw merk onder de aandacht te brengen op een creatieve en effectieve manier.