Marketing bureau nodig?

Heeft u een creatief marketing bureau nodig? U wilt uw merk of product promoten en zoekt een betrouwbaar en ervaren marketing bureau. Dan is Hokra precies wat u nodig heeft. Wij zijn een bijzonder full service bureau dat nét op een andere manier denkt. Full service betekent dat wij u onze complete marketingservices aanbieden. U kunt bij ons terecht voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij uw merk of product onder de aandacht moeten brengen bij uw doelgroep. Verwacht van ons geen kant en klare oplossingen. Wij graven dieper en komen tot de kern. Zo ontstaan de mooiste ideeën en ontstaat er een uniek concept dat een ijzersterke basis vormt.

Marketing strategie producten

Bel ons direct

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon strategie en plan van aanpak

Plan van aanpak

icon offerte

Offerte

icon afwikkeling

Afwikkeling

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Voor Solis hebben wij een cashback systeem ontwikkeld.

Diamant – Welkomstpakket

Diamant – Welkomstpakket

We bedachten en realiseerden een Welkomstpakket dat consumenten konden aanvragen.

Promoshop Malvern Panalytical

Promoshop Malvern Panalytical

Hoe houd je grip op de uniformiteit en kwaliteit?

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Een Hoek en Blok-er herken je direct. En dat wilde Hoek en Blok laten zien.

Sportlife – Actiesite

Sportlife – Actiesite

Ontwikkeling en ontwerp van een actiesite voor Sportlife.

Cashback Sunstar Benelux

Cashback Sunstar Benelux

15 oktober 2018

Emax Cashback acties

Emax Cashback acties

Hoe ontwikkel je een effectief cashback systeem met campagnetool?

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Hoe hou je grip op promotionele artikelen?

Onze unieke werkwijze

Zoekt u een uniek marketing bureau? Wij beginnen niet zomaar ergens aan en doordenken alles. Ons gepassioneerde team heeft medewerkers in alle expertises. Samen gaan wij het verhaal van uw onderneming vertellen. Elk project beginnen wij met een ijzersterke strategie waarmee wij de zichtbaarheid van uw merk of product vergroten bij de juiste doelgroep. Wij doen dit op een originele en effectieve manier. Met een uitgekiend proces dat Hokra speciaal heeft ontwikkeld worden acties snel, efficiënt en inzichtelijk uitgevoerd. Dit maakt ons een effectief en sterk marketing bureau.

Erkend en gecertificeerd marketing bureau

Wij zijn een erkend en gecertificeerd marketing bureau. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als Achmea, BAM, BMW en Spa. Wij volgen alle trends en ontwikkelingen en zijn sterk in communicatie. Communicatie is overal en communicatie is alles. Met een goede communicatie behaalt u betere resultaten. Wij gaan voor meetbaar resultaat en uiteraard is realtime inzichtelijk wat het effect is. Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Er wordt veel gesproken over het belang van B2B of B2C, maar wij gaan nog een stap verder, wij gaan van P2P (persoon tot persoon). Wij denken niet in doelgroepen maar in mensen. Hokra lukt het om merk en mens echt samen te brengen. Dat is bijzonder in een wereld die bol staan van communicatieprikkels. Vol passie, creativiteit en enthousiasme gaan we op zoek naar manieren om uw merk op een originele manier onder de aandacht te brengen. Voor elk project halen wij het beste in onszelf en het project naar boven. Kwaliteit leveren geeft ons een boost. Wij voldoen graag aan uw verwachtingen en wij lopen stap voor stap het proces met u door. Dit gaat van briefing, strategie en concept naar realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Door onze unieke aanpak behaalt u gegarandeerd betere resultaten!