Marketing B2B nodig?

Op zoek naar een marketing b2b specialist? Business to business (b2b) marketing is de marketing van bedrijf tot bedrijf. U bent dus op zoek naar een marketing b2b specialist die u verder kan helpen met uw communicatie en marketing doelen? Dan is Hokra in het mooie stadje Noordeloos uw b2b marketing specialist. Wij zijn een full service bureau en bieden u een complete marketingservice aan. Dat wij zeggen dat wij een full service marketing bureau zijn voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. B2b marketing vraagt een hele andere aanpak dan b2c marketing. Bij laatstgenoemde zijn consumenten de doelgroep en bij marketing b2b zijn dat bedrijven. Hokra is een erkend en professioneel bedrijf dat de afgelopen jaren een groot team van specialisten heeft opgebouwd. Bij ons vindt u een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Dus uw marketing b2b is bij ons in goede handen. Wij gaan zelfs nog een stapje verder dan b2b en zetten ook p2p (persoon tot persoon) in bij onze marketing. Want welke doelgroep u ook op het oog heeft, het gaat tenslotte altijd om mensen.

Marketing strategie producten

Bel ons direct

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon strategie en plan van aanpak

Plan van aanpak

icon offerte

Offerte

icon afwikkeling

Afwikkeling

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Voor Solis hebben wij een cashback systeem ontwikkeld.

Diamant – Welkomstpakket

Diamant – Welkomstpakket

We bedachten en realiseerden een Welkomstpakket dat consumenten konden aanvragen.

Promoshop Malvern Panalytical

Promoshop Malvern Panalytical

Hoe houd je grip op de uniformiteit en kwaliteit?

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Een Hoek en Blok-er herken je direct. En dat wilde Hoek en Blok laten zien.

Sportlife – Actiesite

Sportlife – Actiesite

Ontwikkeling en ontwerp van een actiesite voor Sportlife.

Cashback Sunstar Benelux

Cashback Sunstar Benelux

15 oktober 2018

Emax Cashback acties

Emax Cashback acties

Hoe ontwikkel je een effectief cashback systeem met campagnetool?

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Hoe hou je grip op promotionele artikelen?

Persoonlijk benadering bij marketing b2b

Hokra is uw marketing b2b specialist! Wij vinden een persoonlijk benadering erg belangrijk. Het lukt ons om merk en mens echt samen te brengen. Vol passie, creativiteit en enthousiasme gaan we op zoek naar manieren om uw merk op een originele manier onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Hokra is een bijzonder bureau dat net op een andere manier denkt. Er zijn geen kant en klare oplossingen. Wij graven dieper en komen tot de kern. Pas dan komen de mooiste ideeën tot stand en ontstaat er een concept dat een sterke basis vormt. Voor uw marketing b2b kunt u bij ons aankloppen. Samen gaan wij het verhaal van uw unieke merk of product vertellen. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

Unieke aanpak voor marketing b2b

Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. We hebben jarenlange marketing b2b ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als Achmea, BAM, BMW en Spa. Hokra is dus een betrouwbaar adres dat alle trends en ontwikkelingen op de voet volgt. Onze aanpak is uniek. Elk project beginnen wij met een ijzersterke strategie. Wij lopen stap voor stap met u het proces door van briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Wij gaan voor een meetbaar resultaat. Wij zijn sterk in communicatie en wij zorgen ervoor dat uw boodschap overkomt!