Marcom specialist nodig?

Als u op zoek bent naar een marcom specialist dan is ons full service marketing bureau in Noordeloos hét bureau om uw merk of product te promoten. Wij zijn Hokra. Dé specialist op het gebied van strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij bieden u onze complete marketing services aan. Hokra is een bijzondere marcom specialist die nét op een andere manier denkt. Verwacht van ons geen kant en klare oplossingen. Wij graven dieper en komen tot de kern. Pas dan komen de mooiste ideeën tot stand en ontstaat er een ijzersterk concept. Wij beginnen niet zomaar ergens aan. Bij Hokra doordenken wij alles. Ons gepassioneerde team heeft medewerkers in alle expertises. Samen gaan wij het verhaal van uw onderneming vertellen en uw zichtbaarheid vergroten. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming opvalt en een blijvende indruk achterlaat. Wij zorgen voor een opvallende merkactivatie, creatieve promotionele artikelen, effectieve marketingservice en alles wat daarmee samenhangt. Ons concept vormt een sterke basis dat enkel past bij uw merk of product.

Marketing strategie producten

Bel ons direct

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon strategie en plan van aanpak

Plan van aanpak

icon offerte

Offerte

icon afwikkeling

Afwikkeling

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Voor Solis hebben wij een cashback systeem ontwikkeld.

Diamant – Welkomstpakket

Diamant – Welkomstpakket

We bedachten en realiseerden een Welkomstpakket dat consumenten konden aanvragen.

Promoshop Malvern Panalytical

Promoshop Malvern Panalytical

Hoe houd je grip op de uniformiteit en kwaliteit?

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Een Hoek en Blok-er herken je direct. En dat wilde Hoek en Blok laten zien.

Sportlife – Actiesite

Sportlife – Actiesite

Ontwikkeling en ontwerp van een actiesite voor Sportlife.

Cashback Sunstar Benelux

Cashback Sunstar Benelux

15 oktober 2018

Emax Cashback acties

Emax Cashback acties

Hoe ontwikkel je een effectief cashback systeem met campagnetool?

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Hoe hou je grip op promotionele artikelen?

Marcom specialist sterk in communicatie

Op zoek naar een creatieve marcom specialist? Wij zijn sterk in communicatie. Communicatie is overal en communicatie is alles. Met een goede communicatie haalt u betere resultaten. Hokra brengt merk en mens echt samen. Dat is bijzonder in een wereld die overspoeld wordt met communicatieprikkels. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Als marcom specialist geloven wij niet in B2B of B2C maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Vol passie, creativiteit en enthousiasme gaan we op zoek naar manieren om uw merk of product op een originele manier onder de aandacht te brengen. Hiervoor halen wij het beste in onszelf en het project naar boven. Doordat wij een erkend en gecertificeerd marketing en communicatie specialist zijn, hebben we in de loop van de jaren de nodige ervaring opgebouwd. Wij werken voor grote, bekende bedrijven en merken als Achmea, BAM, BMW en Spa.

Meetbaar resultaat bij marcom specialist

U krijgt van ons een compleet pakket waar u wat aan heeft. Van briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Hokra heeft als marcom specialist een uitgekiend proces ontwikkeld om acties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. Uiteraard is realtime inzichtelijk wat de resultaten zijn. Als u kiest voor Hokra dan gaat u met een betrouwbaar en ervaren marcom specialist in zee. Wij hebben niet alleen de ideeën maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Wij zijn de marcom specialist die ervoor zorgt dat uw boodschap overkomt!