Marcom service nodig?

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf waar je voor de juiste marcom service terecht kunt? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met jou mee denkt over het bereiken van de door jou gewenste doelgroep? Wij heten je van harte welkom bij full service bureau Hokra in Noordeloos. Wij zijn hét full service bureau waar je van op aan kunt! Wij zijn sterk in communicatie en hebben jarenlange ervaring op het gebied van gespecialiseerde marcom service. Onze experts gaan graag voor jouw merk of product aan de slag. Wij bespreken graag je wensen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben je benieuwd wat wij voor jou bedrijf, product én merk kunnen betekenen? Wij zien je aanvraag graag tegemoet. Samen met jou gaan wij op zoek naar de mogelijkheden om je gewenste doelgroep te bereiken. Hokra is een full service bureau dat graag met zijn klanten meedenkt. Wij gaan graag met jouw wensen aan de slag!

Marketing strategie producten

Bel ons direct

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon strategie en plan van aanpak

Plan van aanpak

icon offerte

Offerte

icon afwikkeling

Afwikkeling

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Voor Solis hebben wij een cashback systeem ontwikkeld.

Diamant – Welkomstpakket

Diamant – Welkomstpakket

We bedachten en realiseerden een Welkomstpakket dat consumenten konden aanvragen.

Promoshop Malvern Panalytical

Promoshop Malvern Panalytical

Hoe houd je grip op de uniformiteit en kwaliteit?

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Een Hoek en Blok-er herken je direct. En dat wilde Hoek en Blok laten zien.

Sportlife – Actiesite

Sportlife – Actiesite

Ontwikkeling en ontwerp van een actiesite voor Sportlife.

Cashback Sunstar Benelux

Cashback Sunstar Benelux

15 oktober 2018

Emax Cashback acties

Emax Cashback acties

Hoe ontwikkel je een effectief cashback systeem met campagnetool?

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Hoe hou je grip op promotionele artikelen?

Professionele marcom service bij Hokra

Op zoek naar een marcom service? Hokra is de marcom specialist naar wie jij op zoek bent! Wij zijn een begrip in de regio en ver daarbuiten. Ons bedrijf staat bekend om zijn strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij werken met een zeer gepassioneerd team dat medewerkers in dienst heeft met elk hun eigen expertise. Wij zijn creatief, origineel en effectief. Hokra gaat voor meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht met stip bovenaan. Wij namelijk geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor jou kunnen betekenen met onze professionele marcom service. Wij werken al jarenlang met grote bedrijven en merken zoals BMW, BAM, Spa en Achmea. Onze experts zijn sterk in communicatie. Wij denken dieper en verder dan een ander full service bureau. Bij Hokra ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Wij zorgen ervoor dat jouw merk, product en bedrijf opvalt . Dit doen wij door middel van opvallende merkactivatie, creatieve promotionele artikelen en effectieve marketingservice.

Meer weten over full service bureau Hokra?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We nodigen je graag uit om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Hokra gaat net een stapje verder dan haar concurrenten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de marcom service die je nodig hebt!