Loyalty marketing specialist

Met een loyaliteitsprogramma kunt u bestaande klanten behouden of klantcontacten uitbouwen. Maar waar vindt u een goede, ervaren loyalty marketing specialist? Bij Hokra bent u aan het goede adres. Als loyalty marketing specialist zijn wij van alle markten thuis. We helpen u graag om een passend loyaliteitsprogramma te realiseren voor uw bedrijf!

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom een loyalty marketing specialist?

Op zoek naar een creatieve loyalty marketing specialist? Wij heten u van harte welkom bij Hokra! Een goed loyaliteitsprogramma opzetten is niet eenvoudig. Want hoe zet je een goed werkend, effectief loyaliteitsprogramma op? Hoe kun je een loyaliteitsprogramma beheren? En op welke manier kun je die informatie het beste analyseren? Bij Hokra hebben we op al deze vragen het antwoord. U kunt het opzetten, beheren en analyseren van uw loyaliteitsprogramma dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Bij het opzetten van uw loyaliteitsprogramma is uw doelstelling voor ons leidend. U heeft bij Hokra de keuze uit verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een standaard programma, dat volledig kan worden aangepast zodat het past bij de look en feel van uw bedrijf. Voldoet dit toch niet helemaal? Dat is geen enkel probleem! Een volledig tailormade programma is namelijk ook mogelijk!

Loyalty marketing specialist Hokra

Bij loyalty marketing specialist Hokra hebben we in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd. We zetten deze ervaring graag in om een maximaal resultaat voor uw bedrijf te behalen. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Dat betekent dat we alles voor u kunnen regelen, van briefing en concept tot realisatie en resultaatmeting. U kunt in elke stap van het proces op ons rekenen.

Bij loyalty marketing specialist Hokra werkt een gepassioneerd team van diverse medewerkers. Elke medewerker heeft zijn eigen expertise. Als team hebben we zo veel kennis over verschillende onderwerpen. Zo kunnen we altijd de juiste middelen en de juiste kennis inzetten om uw doel te behalen. Bij Hokra vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk. We denken niet in doelgroepen, maar in mensen. Het gaat bij Hokra niet om B2B of om B2C maar om P2P, persoon tot persoon. We zijn creatief, origineel en effectief. We vinden het belangrijk dat een resultaat meetbaar is.

Wilt u meer weten over onze manier van werken? Wilt u weten hoe wij u als loyalty marketing specialist van dienst kunnen zijn? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de effecten van een loyaliteitsprogramma? Of heeft u misschien een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie en we horen graag van u wat we als loyalty marketing specialist voor uw bedrijf kunnen betekenen!