Kop op! tegen Corona.

Zo. Dus jij wil ook bijdragen aan de strijd tegen Corona? Top! Je kan de Beeld-bel-mokken via deze site heel makkelijk bestellen. Je kan ze zelfs bestellen met je eigen bedrijfslogo. Hiervoor berekenen we wel een meerprijs.

Ook kan je er voor kiezen om ze per stuk te laten versturen naar je collega, klant, vriend of wie dan ook. Natuurlijk tegen meerprijs. Logisch. We sturen je hiervoor een offerte.

Hoe je ’m ook bestelt er gaat altijd € 2,00 per mok naar het Rode Kruis voor de strijd tegen Corona. Het Rode Kruis kan daarvan voedselboxen uitdelen, meer info: https://www.rodekruis.nl/nieuwsbericht/rode-kruis-voedselboxen-voor-getroffenen-coronacrisis/. Aan het einde van de actie publiceren we wat de opbrengst is en hoe die is opgebouwd. Helemaal transparant.

Maak hier je keuze:

Geef hieronder aan of je de mok wilt bestellen zonder logo (minimaal 6 stuks), mét eigen bedrijfslogo, of een offerte op maat omdat je ze per stuk wilt versturen. Daarmee draag je bij aan de strijd tegen Corona.

Het Rode Kruis gaat voedselboxen uitdelen aan mensen die hard worden getroffen door de coronacrisis. Daarom willen wij graag een bijdrage leveren aan dit goede doel. Lees hierover verder op de website van het Rode Kruis.

Wie is Hokra?

Hokra is een fullservice-bureau voor promotionele communicatie. Concreet: merkactivatie, promotionele artikelen en marketingservice. Dit doen wij onder meer voor de volgende opdrachtgevers:

Meer weten?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hokra Hoofdkantoor
Martin de Winter
0183 – 58 74 00
info@hokra.nl

Regio Overijssel
Karlijn Kieneker
06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Regio Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
06 – 533 887 86
tkoelewijn@hokra.nl