Hokra Overijssel

Al enige tijd had ik de ambitie om voor mezelf te beginnen. Maar als je professioneel je klanten wil bedienen, heb je meer daadkracht nodig dan alleen een auto en een laptop. Via via kwam ik in contact met Hokra en toen was het voor mij al heel snel duidelijk dat dit de professionaliteit is die ik zoek. Alles is geregeld en dus kan ik ook alles van A tot Z regelen voor mijn klanten. En omdat mijn backoffice ook geregeld is, kan ik mij richten op wat ik leuk vind. En dat is meedenken met mijn klanten. Ik ben dus heel blij dat Hokra op mijn pad is gekomen en dat ik nu onderdeel uit mag maken van zo’n professioneel bedrijf en creatieve club mensen. Ik ben zelfstandig, maar we doen het samen!

Neem contact op
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Het persoonlijke contact met klanten levert altijd naast goede koffie, ook goede gesprekken op, waar ook weer goede ideeën uit voortkomen. Soms is dat met 1 kopje koffie en soms zijn het er wat meer. Ons visitekaartje kenmerkt zich ook met een koffievlek. Want als we impact willen creëren, kost dat vaak wel wat kopjes koffie!
We bekijken elke aanvraag op onze eigen Hokra manier, maar we proberen vooral unieke concepten en producten te bedenken. Dus als je als klant een keer iets anders wil doen, ga je met ons in gesprek. Voor een heel scala aan klanten mag ik dat al doen en daar ben ik ook super trots op.

Hoe werkt Hokra Overijssel?

Ik (net)werk vanuit mijn werkgebied samen met mijn klanten. De lokale verbondenheid werkt goed, want je spreekt toch hetzelfde taaltje. En de korte lijnen werken, omdat je ieder moment op de stoep kan staan. Dat persoonlijke, daar houden we van bij Hokra en dat werkt ook door in de plannen die we voor onze klanten maken. We proberen voor elke klant uniek te zijn en dat is dan ook ons onderscheidende vermogen onder andere. Voor de rest vind ik het belangrijk dat als ik even niet bereikbaar ben, dat er toch altijd iemand op kantoor is, zodat we altijd iedereen te woord kunnen staan.

“Zo af en toe zo’n guilty pleasure mag wel toch?”

– Karlijn Kieneker-Sjardijn –

Even voorstellen

Wie is Hokra Overijssel, Karlijn?

Guilty Pleasures?
Minimaal 1 x per maand rijd ik naar het hoofdkantoor in Noordeloos. Meestal neem ik dan even een Caramel Machiato van de Starbucks mee. Zo af en toe zo’n guilty pleasure mag wel toch? We hebben in Enschede ook wel een Starbucks, maar daar kom ik nooit. Dit hoort gewoon bij elkaar: Noordeloos en Starbucks.

Sportmomentje?
Dit moet natuurlijk wel gecompenseerd worden en je ziet me dan ook regelmatig door Enschede fietsen met mijn ‘Yoga-mat’ in mijn fietsmand voorop, want ik beoefen alweer enige tijd Pilates. Daarnaast ben ik sinds de (op)start van Business Open aan het golfen en sinds kort mag ik dan met mijn handicap ook echt de baan op. Het is heerlijk om buiten te zijn, hoewel de sport zelf natuurlijk niet altijd vlekkeloos verloopt. Maar oefening baart kunst.

Favoriete dag/tijd per jaar?
De lente is toch wel mijn favoriet. Heerlijk hoe alles weer langzaam aan vers groen wordt aan de bomen. Vooral als de zon gaat schijnen en de bloesembomen weer in bloei raken. De laagjes kleding worden weer wat dunner en we krijgen weer wat kleur op ons gezicht. Om je heen krijgt iedereen weer energie en dan is iedereen weer lekker buiten te vinden. De terrassen in Enschede zijn bij de eerste zonnestralen vol en dat is wel echt een heerlijk gevoel.

Hobby’s?
Ik vind het heerlijk om lekker met mijn gezin in de auto te touren en te wandelen met onze trouwe viervoeter erbij. Ik houd van mooie auto’s en wanneer ik in een ‘nieuwe’ auto kan rijden, laat ik deze kans niet liggen. Lekker eten en koken is voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit geld natuurlijk niet voor iedereen, maar ik mag graag nieuwe gerechten in de keuken uitproberen. Laat me maar lekker in de keuken bezig zijn, dat is erg rustgevend… en als het goed is, uiteindelijk ook lekker. Gezellig samen met vrienden of alleen met vriendinnen genieten en leuke dingen doen, is ook heerlijk. En natuurlijk vind ik mijn werk erg leuk. Het creatief bezig zijn en je volledig inleven in je klanten, voelt voor mij als een hobby.

Goed doel?
Met Hokra ondersteunen we natuurlijk altijd een goed doel en ik vind het geweldig om mijn steentje daaraan bij te dragen. Maar ik probeer zelf ook wel het e.e.a. regionaal te ondersteunen. Naast het feit dat ik al enige jaren bloeddonor ben, probeer ik ieder jaar te kijken naar waar ik regionaal nog iets kan bijdragen. Heb je dromen? ‘I Have a dream..’ (Martin Luther King), zeker heb ik die.
Wil je daar meer over weten, laten we eens een kop koffie gaan drinken, dan vertel ik je er alles over.

Dyson v10

Dyson v10

16 oktober 2018

Trifinance ‘Smooth start’

Trifinance ‘Smooth start’

16 oktober 2018

KvK Startersdagen

KvK Startersdagen

Ontwikkelen van een standconcept

Rittal Systeemhandboek

Rittal Systeemhandboek

Activatie voor het nieuwe systeemhandboek

Kwekkeboom Oven Black Angus

Kwekkeboom Oven Black Angus

Introductie nieuwe smaak bitterballen