Geldterugactie

De specialist in geldterugacties op maat

Hokra is een full service bureau dat gespecialiseerd is in promotionele artikelen, conceptontwikkeling en strategische communicatie. Dus als je van plan bent om een geldterugactie te organiseren, is het verstandig de in Noordeloos gevestigde specialist hierbij te betrekken. Hokra heeft meer dan 25 jaar ervaring en gaat altijd voor een meetbaar resultaat. Bij ons kun je terecht voor het totale pakket: van (de)briefing, strategie en concept tot uiteindelijk de realisatie, resultaatmeting en ter afsluiting de evaluatie. Hokra heeft ruimschoots ervaring met het regelen van een geldterugactie voor haar klanten en stelt haar kennis, e-tools en klantenservice graag ter beschikking om je te helpen met jouw geldterugactie.

Voordelen
  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Vraag hier de gratis ‘checklist geldterugactie opzetten’ aan.

Voorbeeld case geld terug actie

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een geldterugactie: sterk in communicatie

Als je tot de beslissing bent gekomen Hokra je geldterugactie te laten regelen, hoef je je nergens zorgen over te maken want wij zullen het hele afwikkelingsproces voor onze rekening nemen, van actiecommunicatie tot de uitbetaling aan de consument van het beloofde refundbedrag. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld; deze kan eenvoudig worden aangepast naar de look and feel van jouw eigen huisstijl. Alle verzamelde klantdata worden, zoals vastgelegd in een verwerkersovereenkomst, direct jouw eigendom. Een geldterugactie, een refundactie of ‘probeer gratis’ zijn allemaal voorbeelden van activatietechnieken om je doelgroep te stimuleren voor het eerst een dienst of product aan te schaffen. Hokra kan je advies geven over de meest effectieve activatietechniek om jouw doelstelling het beste te kunnen halen.
Het is niet eenvoudig een geldterugactie te organiseren en daarom biedt Hokra hulp met een gratis ‘checklist cashback opzetten’. Vraag deze online aan en je krijgt gratis advies van ons voor de inzet van de juiste activatietechniek. Zo zorgen we samen voor een ongetwijfeld succesvolle geldterugactie.

Geldterugactie: van communicatie tot afhandeling!

Hokra is een full service communicatiebureau met een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Met onze sterke communicatieve vaardigheden zetten we strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen in en samen maken we jouw geldterugactie tot een daverend succes. Wil je meer weten hoe Hokra de juiste middelen in weet te zetten voor binding van je doelgroep aan je merk? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek, om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor je bedrijf of product. Samen vinden we ongetwijfeld een originele, unieke geldterugactie die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf en optimaal rendement oplevert. Op deze website vind je veel voorbeelden van ons werk en zie je voor welke grote bedrijven en merken wij al hebben mogen werken. We staan je met plezier te woord als je ons belt voor meer informatie, of voor een demo als je wil weten hoe onze cashback tool werkt.