Geld terug acties

Bent u op zoek naar een betrouwbaar marketingbureau dat geld terug acties kan opzetten? Heeft u al een idee hoe u de geld terug actie op wilt zetten, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Wij kunnen u van het begin tot het einde helpen bij het opzetten van geld terug acties. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Niet alleen voor geld terug acties bent u bij ons aan het juiste adres, maar wij kunnen ook andere marketing gerelateerde acties opzetten of voor u de communicatie regelen. Marketing en communicatie zijn belangrijke aspecten van uw bedrijf. Als uw bedrijf niet goed op de kaart staat, zult u altijd een stuk omzet mislopen. Uw bedrijf moet gezien worden en gezien blijven en daar gaan wij graag mee aan de slag.

Voorbeeld case geld terug acties

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geld terug acties op maat

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van geld terug acties? Wacht dan niet langer en benader ons. Wij maken samen met u een concept en werken dat tot in de puntjes uit voor u. Op het moment dat u alleen weet dat u een geld terug actie op wilt zetten maar nog geen idee heeft hoe dat moet, dan komen wij met een geweldig concept. Wij gaan wij graag met u in gesprek voorafgaand aan het proces. In het gesprek bespreken wij uw doelstellingen en horen wij graag wat u met de geld terug actie wilt bereiken. Op basis van deze eerste informatie gaan wij aan de slag en komen vervolgens met een passend voorstel. Dit is overigens een concept dat nog te allen tijde kan worden aangepast aan uw wensen. Wij passen het voorstel steeds aan tot de conceptversie volledig naar wens is. Dan maken wij voor u een passende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent en loopt u in het verdere proces niet tegen verrassingen aan. In de realisatie fase wordt het concept ook daadwerkelijk uitgevoerd en komt de geld terug actie steeds dichterbij!

Originele geld terug acties

Op zoek naar originele geld terug acties? Ieder bedrijf is anders en moet op een originele en creatieve manier aangepakt worden. Wij maken van iedere actie een unieke actie. Op het moment dat u zelf al een idee heeft hoe de actie eruit moet komen te zien, gaan wij dit natuurlijk verwerken in het concept. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden door.