Geld terug acties

Zo organiseer je succesvolle geld terug acties.

Van plan om geld terug acties te organiseren? Hokra heeft hier meer dan 25 jaar ervaring mee en heeft de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je al het werk uit handen te nemen met jouw cashback acties. Opdrachtgevers zoals L’Oreal, Solis, Acuvue, Royal Canin, Eru, Vandermoortele en anderen gingen je al voor.

100% ontzorgt.

Hokra neemt het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look and feel van het merk van de opdrachtgever kunnen maken. Alle klantdata die we hierbij verzamelen zijn eigendom van jou als opdrachtgever. Dit wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Waarom cashback acties?

Refund, cashbackacties en probeer gratis, het zijn activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren. Het is ook een uitstekende actievorm om te zorgen dat je op het schap blijft bij een retailer, informatie wilt ophalen bij gebruikers, herhalingsaankopen wil creëren of vanuit social media wil zorgen voor daadwerkelijk aankopen. Zowel business-to-business als business-to-consumer.

Wat je doelstelling ook is wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw doelen te halen. Tevens adviseren wij je over responseverwerking, responsebeperking, privacy bescherming, wet en regelgeving en meer.

Checklist

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

Voordelen
  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Vraag hier de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aan.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
t. 06 53388786
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Geld terug acties laten maken

Ben je op zoek naar unieke en originele geld terug acties waardoor jouw product onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep? Ben je op zoek naar een manier om jouw product op een leuke manier te verkopen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom zijn klanten tegenwoordig bij ons aan het juiste adres voor het opzetten van unieke geld terug acties. Hokra kan een geld terug actie efficiënt en inzichtelijk uitvoeren. Wij denken graag met je mee over welke merkactivatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw product onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website of om vrijblijvend een afspraak in te plannen. Wij staan je graag te woord.

Sterk in communicatie met succesvolle geld terug acties

Hokra staat bekend als een creatief en origineel bedrijf dat graag aan de slag gaat voor haar klanten. In de loop van de jaren hebben wij vele bedrijven geholpen bij unieke geld terug acties die bij de juiste doelgroepen zijn aangeslagen. Door unieke geld terug acties in te zetten wordt de drempel naar een eerste aankoop aanzienlijk verlaagd. Daarnaast is een geld terug actie een unieke actie om ervoor te zorgen dat jouw product beter wordt verkocht. Hokra biedt haar klanten ijzersterke strategieën en concepten aan die wij inzetten met de juiste middelen. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Hokra werkt met een gepassioneerd team dat graag met haar klanten om de tafel zit om wensen en doelen te bespreken. Wij staan ook bekend om onze sterke communicatie en zijn niet voor niets een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. We hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa.

De specialist in geld terug acties!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor geld terug acties voor jouw bedrijf of product? Wij nodigen je graag uit om direct contact met ons op te nemen. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag jouw wensen en gaan wij op zoek naar een unieke en originele geld terug actie die past bij jouw merk en bedrijf.