Geld terug acties

Wilt u geld terug acties laten opzetten? Wilt u graag een geld terug actie organiseren zodat u uw doelgroep op een verrassende manier kunt laten kennis maken met een nieuw product? Met geld terug acties kunt u de drempel voor de eerste aankoop van een product op een effectieve manier verlagen. Maar hoe doet u dat eigenlijk, een succesvolle geld terug actie organiseren? Het organiseren van een geld terug actie heeft een aantal haken en ogen. Het is daarom belangrijk om een geld terug actie op de juiste manier vorm te geven. Ook is het belangrijk om de juiste middelen en tools in te zetten. Bij Hokra hebben we veel ervaring op het gebied van geld terug acties. We helpen u graag om de geld terug acties tot een succes te maken!

Voorbeeld case geld terug acties

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geld terug acties organiseren

Met geld terug acties kan een doelgroep worden overtuigd om een nieuw product uit te proberen. Geld terug acties kunnen daarom uitstekend worden ingezet om een nieuw product in de markt te zetten. Bij Hokra weten we precies hoe we hierbij te werk moeten gaan. We hebben hiervoor een uitgekiend proces ontwikkeld. Dit proces zorgt ervoor dat de geld terug acties op een snelle, efficiënte en inzichtelijke manier kunnen worden uitgevoerd. De geld terug acties kunnen online, offline en bijvoorbeeld op mobiel worden uitgevoerd. Bij Hokra hebben we altijd de juiste tools in handen die nodig zijn. We bieden u bovendien de mogelijkheid om een geld terug actie vorm te laten geven in de look en feel van uw bedrijf.

Geld terug acties door Hokra

Bij Hokra geven we u graag inzicht in d resultaten. Het is realtime inzichtelijk wat de resultaten van de geld terug acties zijn. Bij Hokra doen we er alles aan om de geld terug acties soepel te laten verlopen. We geven u ook graag advies over responseverwerking, responsebeperking en bijvoorbeeld wet en regelgeving. Op die manier helpen we u verder en weet u alles wat u moet weten over de geld terug acties. We geven u ook tips over de manier waarop u bijvoorbeeld meer inzicht kunt creëeren. Dit kunt u namelijk doen door een korte enquête toe te voegen aan een geld terug actie. Door onze tips en adviezen kunt u met de geld terug acties optimale resultaten behalen.

Hoe kunnen we u bij Hokra van dienst zijn? Hoe kunnen we een geld terug actie inzetten voor de zichtbaarheid van uw merk of bedrijf? We horen het graag van u. Het gepassioneerde en ervaren team van Hokra staat voor u klaar!