Geld terug acties

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar ludieke geld terug acties? Wil je met de beste middelen jouw product, merk of bedrijf onder de aandacht brengen bij jouw gewenste doelgroep? Je bent harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij zijn gevestigd in het mooie dorpje Noordeloos. In de loop van de jaren hebben wij onze expertises steeds verder uit kunnen breiden en wij bieden ook onze diensten aan voor unieke en originele geld terug acties. Vele klanten gingen je al voor en maken tegenwoordig gebruik van onze prachtige acties en brengen hun product en/of merk onder de aandacht bij de juiste klanten. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Wij zien je aanvraag voor een adviesgesprek graag tegemoet. Hokra is dé specialist in het organiseren van unieke geld terug acties.

Voorbeeld case geld terug acties

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geld terug acties laten maken

Geld terug acties zijn een goede manier om klanten te verleiden om jouw producten te kopen. Hokra kan een geld terug actie efficiënt en inzichtelijk uitvoeren. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij denken graag met je mee welk merkactivatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw product onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Met geld terug acties wordt de drempel voor een eerste aankoop verlaagd. Het is ook een uitstekende actievorm om ervoor te zorgen dat je product op het schap blijft van de retailer en om herhalingsaankopen te creëren. Wij zijn creatief, origineel en effectief; wij gaan voor meetbaar resultaat. Je wordt volledig ontzorgd; van actiecommunicatie tot uitbetalen van de geld terug acties aan de klant. Ons gepassioneerde team bestaat uit medewerkers in alle expertises. Onze medewerkers die gespecialiseerd zijn in geld terug acties geven je persoonlijke aandacht. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Door je het hemd van het lijf te vragen en aandachtig naar je te luisteren ontstaat er een concept dat een sterke basis vormt om mee aan de slag te gaan.

Inzichtelijke resultaten van jouw geld terug acties

Op zoek naar een specialist in geld terug acties? Onze gepassioneerde medewerkers maken jouw geld terug acties gegarandeerd tot een succes. Hokra brengt merk en mens écht samen. In een wereld die vol is met communicatie impulsen is dat best bijzonder. Met ons uitgekiende proces van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij jouw doelgroep zich aan jouw merk of organisatie te binden. Als je wilt kunnen we ook de klantenservice van je overnemen Onze service medewerkers beantwoorden alle vragen rondom de geld terug actie via telefoon, e-mail en social media kanalen. De resultaten zijn altijd direct te zien via realtime rapportages. Alle klantdata die bij de afwikkeling van de actie wordt verzameld, ís en blijft jouw eigendom.

Jarenlange ervaring met geld terug acties

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. Die ervaring heeft ons gebracht waar we nu zijn. Een innovatief bureau met sterke handen en gedachten en een netwerk waar we de wereld mee kunnen veroveren. Grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa hebben de weg naar ons gevonden. Wij zullen vol passie, creativiteit en enthousiasme jouw merk onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Wij zijn ijzersterk in communicatie en volgen alle trends en ontwikkelingen op de voet.