Geld terug acties

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar ludieke geld terug acties? Wil je met de beste middelen jouw product, merk of bedrijf onder de aandacht brengen bij jouw gewenste doelgroep? Je bent harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij zijn gevestigd in het mooie dorpje Noordeloos. In de loop van de jaren hebben wij onze expertises steeds verder uit kunnen breiden en wij bieden ook onze diensten aan voor unieke en originele geld terug acties. Vele klanten gingen je al voor en maken tegenwoordig gebruik van onze prachtige acties en brengen hun product en/of merk onder de aandacht bij de juiste klanten. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Wij zien je aanvraag voor een adviesgesprek graag tegemoet. Hokra is dé specialist in het organiseren van unieke geld terug acties.

Voorbeeld case geld terug acties

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Unieke geld terug acties van Hokra

Hokra heeft in de afgelopen jaren een groot team experts om zich heen verzameld. Al onze medewerkers beschikken over diverse expertises waardoor wij jou nog beter van dienst kunnen zijn. Laat je verrassen door de vele diensten die wij aanbieden en maak samen met onze experts een duidelijke plan voor opvallende en aantrekkelijke geld terug acties. Hokra staat bekend als een creatief en origineel bedrijf dat effectief te werk gaat. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat. Hokra vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom geloven wij niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P. Wij werken met een gepassioneerd team dat graag met jouw wensen aan de slag gaat. Het is onze taak om met de juiste middelen jouw product of merk onder de aandacht te brengen bij de gewenste doelgroep. Dit doen wij onder andere door middel van geld terug acties. Een geld terug actie wordt speciaal voor jouw bedrijf op maat gemaakt. Op deze manier blijven onze acties uniek en pakkend.

Meer weten over geld terug acties van Hokra?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor geld terug acties voor jouw bedrijf? Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Hokra is sterk in communicatie en is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Onze kracht ligt in onze communicatie naar onze klanten en naar jouw gewenste doelgroepen. Wij brengen merk en mens écht bij elkaar!