Geld terug acties

Heeft u interesse in geld terug acties? Maar weet u niet goed hoe u op een goede en effectieve manier een geld terug actie kunt opzetten? Bij Hokra helpen we u graag. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We hebben veel ervaring. Voor succesvolle geld terug acties moet u bij Hokra zijn!

Voorbeeld case geld terug acties

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het effect van geld terug acties

Als u een nieuw product onder de aandacht wilt brengen en als u nieuwe klanten wilt laten kennismaken met uw product, kan een geld terug actie een heel geschikt actiemiddel zijn. Met geld terug acties wordt de drempel voor een eerste aankoop van een product verlaagd. U kunt zo op een slimme manier nieuwe klanten aanspreken, of bestaande klanten laten kennismaken met uw nieuwe product. Bij Hokra hebben we een uitgekiend proces ontwikkeld om refundacties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. We hebben bij Hokra alle online tools in huis om geld terug acties zowel offline als online in te kunnen zetten. We kunnen de look en feel van de geld terug actie volledig aanpassen naar uw wensen.

Geld terug acties door Hokra

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau waar persoonlijke aandacht bovenaan staat. We werken bij Hokra met een gepassioneerd en divers team. Iedere medewerker van Hokra heeft zijn eigen expertise. Op die manier kunnen we u altijd alles bieden wat er nodig is voor een efficiënte en effectieve geld terug actie. We zijn creatief, origineel en effectief. De resultaten van geld terug acties zijn bij Hokra altijd meetbaar. Op die manier kunnen we u inzicht bieden.

Bij Hokra hebben we in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het opstellen van geld terug acties. We mogen grote, bekende bedrijven zoals BMW, Spa, BAM en Achmea tot onze opdrachtgevers rekenen. We zetten onze ervaring graag in om ook voor uw bedrijf van betekenis te kunnen zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een geld terug actie voor uw bedrijf? Of heeft u misschien vragen over hoe een geld terug actie precies werkt? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van geld terug acties. Ook vertellen we u graag hoe wij voor uw bedrijf een geld terug actie kunnen realiseren, en welke resultaten u met een geld terug actie kunt behalen. Bij Hokra kunt u in elke stap van het proces op ons rekenen, van de briefing en het plan van aanpak tot de realisatie en de uitvoering!