Geld terug acties

Op zoek naar geld terug acties? Bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig marketingbureau die als geen ander weet hoe zij geld terug acties moeten organiseren? Zoekt u een energiek en goed georganiseerd team die met u mee kan denken voor het opzetten van unieke geld terug acties? Neem een kijkje bij het full service bureau Hokra uit Noordeloos en laat u verrassen door de vele unieke acties die zij u aanbieden. Uw gewenste geld terug acties worden speciaal voor u op maat gemaakt. Heeft u al nagedacht over de doelgroep die u wilt bereiken? Heeft u ideeën over uw geld terug acties? De medewerkers van Hokra bespreken graag met u uw wensen en gaan op zoek naar de passende mogelijkheden voor uw bedrijf en product. De professionals van Hokra zorgen ervoor dat uw geld terug acties tot in de puntjes wordt georganiseerd. 

Voorbeeld case geld terug acties

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geld terug acties bij Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Zij onderscheiden zich van de rest in hun branche doordat zij origineel, effectief en creatief zijn. Daarnaast gaan de professionals van Hokra voor meetbaar resultaat. Stap voor stap wordt u meegenomen in het ontwikkel proces voor uw gewenste geld terug acties. Zo weet u precies welke stappen er genomen gaan worden en komt u niet voor verrassingen achter te staan. Wilt u graag een aantal aanpassingen aanbrengen? Dat is geen enkel probleem. Uw product en onze geld terug acties moeten vlekkeloos op elkaar afgestemd worden. Dat is ons doel! Hokra beschikt over een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij werken samen met grote merken en bedrijven zoals BAM, Spa, Achmea en BMW.

Meer weten over geld terug acties

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de geld terug acties bij Hokra? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de passende oplossingen voor uw geld terug actie. De medewerkers van Hokra zijn sterk in communicatie. Bij Hokra vindt u niet alleen geld terug actie maar u kunt ook voor verschillende marketing gerelateerde diensten terecht bij Hokra. Neem een kijkje op de website van ons mooie multifunctionele full service bureau en laat u verrassen en inspireren door de vele diensten die wij u aanbieden. Wij zijn ook een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. U bent bij ons aan het juiste adres voor het organiseren van unieke geld terug acties.