Geld terug acties

Heeft u interesse in geld terug acties maar u weet niet goed waar u moet beginnen? Dan is Hokra in het mooie stadje Noordeloos het perfecte marketing bureau om deze actie voor u op te zetten. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Een geld terug actie behoort ook tot onze expertises. Het principe van de geld terug acties of cashback acties is al heel oud. Het is nog steeds een goede marketing strategie die wij regelmatig opzetten en waarvan u vele voorbeelden op onze website kunt bekijken. Wij volgen de trends en ontwikkelingen om uw merk of product op een eigentijdse manier onder de aandacht te brengen. Hiervoor is een geld terug actie een goede methode.

Voorbeeld case geld terug acties

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geld terug acties op maat

Op zoek naar geld terug acties? Elke onderneming en elk merk of product is uniek. Daarom ontwikkelen wij een plan van aanpak op maat. Ons gepassioneerde team heeft medewerkers in alle expertises. Wij hebben een uniek proces ontwikkeld om geld terug acties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. Dat kan online, offline of via mobiel. Bij een geld terug actie wordt aan de consument vrijwel altijd gevraagd om een korte vragenlijst in te vullen. Om een geld terug actie goed te laten verlopen is een accurate response verwerking essentieel. Hokra heeft de capaciteit om grote aantallen responsen te verwerken via online tools of via data-entry. Response kan via e-mail, mobiel, site of post worden opgevangen en verwerkt.

Originele geld terug acties

Wij hanteren bij Hokra niet het principe van ‘one size fits all’. Wij gaan met u in gesprek, doorgronden uw bedrijf en product en komen zo tot de kern. Zo ontstaat er een uniek concept dat een ijzersterke basis vormt voor de geld terug acties. We beginnen niet zomaar ergens aan en doordenken alles goed. Met een geld terug actie verlaagt u de drempel voor de consument om tot een eerste aankoop over te gaan. Wij dagen de consument uit om een nieuw product te proberen. Wij zijn creatief, origineel en effectief en wij gaan voor meetbaar resultaat. Met onze jarenlange ervaring kunt u ervan verzekerd zijn dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn. Wij werken voor grote, bekende bedrijven als Achmea, BAM, BMW en Spa. Wij zijn sterk in communicatie en geloven in een persoonlijke benadering. Neem contact met ons op zodat wij u kunnen vertellen hoe wij uw boodschap onder de aandacht gaan brengen en uw doelen bereikt worden.