Geld terug actie

Ben je op zoek naar een originele geld terug actie? Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw merk of product onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep? Bij Hokra ben je van harte welkom! Wij bieden je graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van diverse geld terug acties. Door gebruik te maken van een geld terug actie van Hokra zorgen wij op een unieke en leuke manier dat jouw product en merk op de juiste manier onder de aandacht wordt gebracht. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren door de mogelijkheden van een geld terug actie van Hokra. Vele klanten gingen je al voor en maken vandaag de dag gebruik van de mogelijkheden van onze experts. Word jij onze volgende tevreden klant? Wij zien je aanvraag graag tegemoet!

Voorbeeld case geld terug actie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geld terug actie met Hokra

Bij Hokra ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar diverse experts die een unieke geld terug actie kunnen realiseren. Wij werken met een team van unieke medewerkers die stuk voor stuk zijn of haar expertise graag voor jouw bedrijf inzetten. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Onze unieke geld terug acties staan bekend als creatief, origineel en effectief. Wij gaan daarnaast altijd voor meetbaar resultaat. Bij ons staat ook persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Wij bieden jou graag onze jarenlange ervaring aan voor het realiseren van je doelen. Hokra werkt samen met grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Hokra is sterk in haar communicatie én is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Bij Hokra ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een full service bureau dat graag met je meedenkt in jouw geld terug actie.

Meer weten over geld terug actie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw merk of product onder de aandacht te brengen? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wij gaan graag met je in gesprek om je persoonlijke wensen te bespreken. Wij werken niet met standaard geld terug acties. Aan de hand van jouw wensen gaan wij graag voor je aan de slag.