Geld terug actie

Is jouw bedrijf op zoek naar een professionele geld terug actie? Ben je op zoek naar een full service bureau dat met je meedenkt zodat je je gestelde doelen behaalt? Zoek dan niet verder. Je bent van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de opzett van een professionele geld terug actie. In de loop van de jaren hebben wij vele klanten geholpen met prachtige acties. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door de vele diensten die wij aanbieden en plan vrijblijvend een afspraak in. Een geld terug actie regel je samen met de experts van Hokra. 

Voorbeeld case geld terug actie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geld terug actie laten maken

Hoe trek je klanten over de streep om jouw product te kopen? Daar heeft fullservice bureau Hokra allerlei goede ideeën over en ijzersterke strategieën voor. Wij zijn een fullservice bureau voor strategische communicatie, concept onwikkeling en promotionele artikelen. Een geld terug actie is een actievorm om de drempel voor een eerste aankoop te verlagen. Wij hebben een uitgekiend proces ontwikkeld om deze acties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. Zowel online, offline als via mobiel. Ons gepassioneerde team kent medewerkers in alle expertises zodat wij jouw geld terug actie gegarandeerd tot een succes maken. Met deze actievorm wordt niet alleen een eerste aankoop gestimuleerd, maar jouw product blijft hiermee ook op het schap van de retailer en er worden herhalingsaankopen gecreëerd. Wat precies je doelstelling ook is, Hokra denkt graag met je mee van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Wij hebben niet alleen de ideeën maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Wij zijn creatief, origineel en effectief; wij gaan voor meetbaar resultaat. Hokra brengt merk en mens écht samen en dat is in een tijd van veel communicatie impulsen best bijzonder.

Jarenlange ervaring voor jouw geld terug actie

Geld terug actie laten maken? Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij luisteren dan ook aandachtig naar je wensen en gaan hiermee aan de slag. Wij geloven niet in B2B of B2C maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Het hele afwikkelingsproces van de geld terug actie nemen wij voor onze rekening; van actiecommunicatie tot uitbetalen van het bedrag aan de klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look en feel van jouw organisatie kunnen maken. Ook kunnen wij je de klantenservice uit handen nemen. Dat betekent dat onze medewerkers alle vragen rond de actie beantwoorden via telefoon, e-mail en social media kanalen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je precies kunt volgen wat er rond deze geld terug actie gebeurt.

De specialist in het maken van een succesvolle geld terug actie

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. Wij werken voor grote bedrijven als BMW, Achmea, BAM en Spa. Onze ervaring heeft ons tot een innovatief bureau gemaakt met goede ideeën en een perfecte uitvoering. Vol passie, creativiteit en enthousiasme zullen we jouw merk op een creatieve manier bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen. Wij ademen communicatie en zijn in de ban van trends en ontwikkelingen. Hokra begint geen enkel project zonder een ijzersterke strategie. Ook voor jouw organisatie zetten wij ons graag in!