Geld terug actie

Is jouw bedrijf op zoek naar een professionele geld terug actie? Ben je op zoek naar een full service bureau dat met je meedenkt zodat je je gestelde doelen behaalt? Zoek dan niet verder. Je bent van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de opzett van een professionele geld terug actie. In de loop van de jaren hebben wij vele klanten geholpen met prachtige acties. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door de vele diensten die wij aanbieden en plan vrijblijvend een afspraak in. Een geld terug actie regel je samen met de experts van Hokra. 

Voorbeeld case geld terug actie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hokra: voor een creatief, origineel en effectieve geld terug actie

Vele klanten weten Hokra te vinden in het mooie plaatsje Noordeloos. Het is onze taak om met de juiste middelen jouw bedrijf, product of merk onder de aandacht te brengen bij de gewenste doelgroep. Dit doen wij door middel van een geld terug actie. Een geld terug actie wordt speciaal voor jouw bedrijf op maat gemaakt. Onze experts denken graag met je mee en gaan graag met de gezamenlijke ideeën aan de slag. Hokra werkt samen met een groot team experts. Wij staan bekend als creatief, origineel en effectief. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Wij brengen merk en mens écht samen. En dat is in een wereld waarbij het aantal communicatie-impulsen stijgt, best bijzonder. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Onze kracht ligt in onze communicatie naar onze klanten en jouw doelgroepen. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat veel voor haar klanten kan betekenen.

Geld terug actie in samenwerking met Hokra

Wil je meer weten over een professioneel opgezette geld terug actie van Hokra? Je kunt altijd eerst eens een kijkje nemen op deze website waar je alles kunt lezen over onze diensten. Daarnaast vertellen wij jou graag meer over alle mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek. Stap voor stap nemen wij je mee in het proces van jouw geld terug actie. Je bent bij ons aan het juiste adres om een unieke geld terug actie te organiseren.