Geld terug actie

Zo organiseer je succesvol een geld terug actie.

Van plan om geld terug acties te organiseren? Hokra heeft hier meer dan 25 jaar ervaring mee en heeft de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je al het werk uit handen te nemen met jouw cashback acties. Opdrachtgevers zoals L’Oreal, Solis, Acuvue, Royal Canin, Eru, Vandermoortele en anderen gingen je al voor.

100% ontzorgt.

Hokra neemt het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look and feel van het merk van de opdrachtgever kunnen maken. Alle klantdata die we hierbij verzamelen zijn eigendom van jou als opdrachtgever. Dit wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Waarom cashback acties?

Refund, cashbackacties en probeer gratis, het zijn activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren. Het is ook een uitstekende actievorm om te zorgen dat je op het schap blijft bij een retailer, informatie wilt ophalen bij gebruikers, herhalingsaankopen wil creëren of vanuit social media wil zorgen voor daadwerkelijk aankopen. Zowel business-to-business als business-to-consumer.

Wat je doelstelling ook is wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw doelen te halen. Tevens adviseren wij je over responseverwerking, responsebeperking, privacy bescherming, wet en regelgeving en meer.

Checklist

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

Voordelen
  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Vraag hier de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aan.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl
a

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
t. 06 53388786
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Geld terug actie specialist

Hokra is een fullservice bureau dat gespecialiseerd is in promotionele artikelen, conceptontwikkeling en strategische communicatie. Dus als je van plan bent om een geld terug actie te organiseren, is het verstandig de diensten van de in Noordeloos gevestigde specialist in te schakelen. Bij ons kun je terecht voor het totale pakket, van (de)briefing, strategie en concept tot de uiteindelijke realisatie, een resultaatmeting en ter afsluiting ook de evaluatie van het hele traject. Hokra heeft ruim een kwart eeuw ervaring en gaat altijd voor een meetbaar resultaat, zodat je weet waar je aan toe bent. Hokra heeft ruimschoots ervaring met het regelen van een geld terug actie en wil je graag helpen met de actie van jouw bedrijf met haar kennis, e-tools, klantenservice en ervaren en gepassioneerde team met medewerkers in alle expertises.

Waarom een geld terug actie opzetten met Hokra?

Als je besluit Hokra in de arm te nemen voor je geld terug actie, weet je zeker dat je je nergens zorgen over te maken;  Hokra neemt het hele afwikkelingsproces voor haar rekening, want onze speciaal hiervoor ontwikkelde webbased applicatie kan eenvoudig worden aangepast naar de look and feel van jouw eigen merk. Zoals vastgelegd in een verwerkersovereenkomst, worden alle verzamelde klantdata direct jouw eigendom. Activatietechnieken om je doelgroep te stimuleren voor het eerst een dienst of product aan te schaffen zijn bijvoorbeeld een geld terug actie, een refundactie of ‘probeer gratis’. Hokra kan je helpen en advies geven over de meest effectieve activatietechniek in jouw situatie, in jouw bedrijf en met jouw doelstelling als uitgangspunt. Omdat het niet eenvoudig is een geld terug actie te organiseren, biedt Hokra hulp met een gratis ‘checklist cashback opzetten’. Als je deze aanvraagt via deze website krijg je vervolgens gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek en kunnen we samen ongetwijfeld zorgen voor een buitengewoon succesvolle geld terug actie.

Ontdek de mogelijkheden van een geld terug actie

Hokra is een full service communicatiebureau dat bekend staat om zijn creativiteit, originaliteit en effectiviteit. Met onze sterke communicatieve vaardigheden zetten onze ervaren medewerkers strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen in en samen maken we jouw geld terug actie tot een groot succes. Wil je meer weten over de persoonlijke aandacht van Hokra en hoe wij de juiste middelen in weten te zetten voor binding van je doelgroep aan je merk? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Op onze website zie je voor welke grote bedrijven en merken wij al hebben mogen werken en vind je veel voorbeelden van ons creatieve en originele werk. We staan je met plezier te woord als je een demo wil over de werking van onze cashback tool of als je nog vragen mocht hebben.