Geld terug actie

Bent u op zoek naar een unieke geld terug actie? Wilt u op een ludieke manier uw product of merk promoten? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat met u meedenkt en u ondersteunt bij het ontwikkelen van een geld terug actie? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Hokra. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan in het ontwikkelen en doorzetten van een unieke geld terug actie. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Wij zijn een multifunctioneel bedrijf en wij weten waarover wij praten. Wij werken met een groot team van experts die stuk voor stuk zijn of haar unieke bijdrage leveren aan uw geld terug actie. Wij gaan graag voor u aan de slag en denken graag met u mee. U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door onze aangeboden diensten en laat u inspireren door onze afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Voorbeeld case geld terug actie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geld terug actie bij Hokra

Bij Hokra bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een unieke geld terug actie. Onze experts gaan voor u graag aan de slag en maken een geld terug actie voor u op maat. Ieder product of merk is anders. Wij hebben geen standaard geld terug actie klaar liggen. Wij gaan met uw ideeën en wensen aan de slag. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website en contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze op maat gemaakte geld terug acties. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (person to person). Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij werken voor grote bedrijven zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. De geld terug acties van Hokra zijn creatief en origineel. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat.

Meer weten over een geld terug actie op maat?

Wilt u meer weten over een geld terug actie op maat voor uw merk of product? Wij zijn sterk in communicatie en zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat goed bekend staat. Wij vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.