Geld terug actie

Een geld terug actie is een uitstekend actiemiddel om de drempel tot de eerste aankoop te verlagen. U kunt zo met een geld terug actie nieuwe klanten laten kennismaken met uw product. Wilt u weten hoe u een geld terug actie het beste vorm kunt geven? Schakel dan Hokra in. Wij helpen u graag met uw geld terug actie!

Voorbeeld case geld terug actie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom een geld terug actie?

Consumenten zijn soms terughoudend om een nieuw product te proberen. Een geld terug actie kan er dan voor zorgen dat de drempel tot de eerste aankoop wordt verlaagd. Met een geld terug actie zet u uw nieuwe product in de spotlights. Nieuwe klanten kunnen kennismaken met uw product. Bij Hokra hebben we een uitgekiend proces ontwikkeld om een geld terug actie snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. We hebben bij Hokra alle online tools in huis om een geld terug actie zowel online als offline in te kunnen zetten. De look en feel van een geld terug actie kan altijd worden aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf.

Bij een geld terug actie is het resultaat altijd realtime inzichtelijk bij Hokra. We geven u ook advies over responseverwerking, responsebeperking en bijvoorbeeld wet- en regelgeving. Zo adviseren we u bijvoorbeeld om de consumenten bij een geld terug actie ook te vragen om een enquête in te laten vullen, zodat u meer inzicht krijgt.

Een geld terug actie door Hokra

Bij Hokra zorgen we ervoor dat uw geld terug actie op een soepele en effectieve manier verloopt. We hebben veel ervaring opgebouwd in de loop der jaren en we mogen grote, bekende bedrijven zoals Spa, BMW, Achmea en BAM tot onze opdrachtgevers rekenen. Bij Hokra werkt een gepassioneerd team dat origineel, creatief en effectief is. We gaan bij Hokra altijd voor een meetbaar resultaat.

Bij Hokra staat persoonlijke aandacht bovenaan. We denken niet in doelgroepen, maar in mensen. Het gaat bij Hokra niet om B2B of B2C, maar om P2P, persoon tot persoon. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat betekenisvol wil zijn en waarde toe wil voegen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een geld terug actie? Wilt u graag weten welke resultaten u hiermee kunt behalen? En wilt u weten hoe wij bij het realiseren van een geld terug actie te werk gaan? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze aanpak en de mogelijkheden van een geld terug actie voor uw bedrijf!