Geld terug actie

Wilt u een geld terug actie laten organiseren? Heeft u een nieuw product ontwikkeld en wilt u uw doelgroep hier kennis mee laten maken? Door een geld terug actie te organiseren kunt u er voor zorgen dat u de drempel voor de eerste aankoop kunt verlagen. Als u een geld terug actie wilt organiseren moet u aan verschillende zaken denken. Het organiseren van een geld terug actie op de juiste manier kan veel tijd en energie kosten. Door Hokra een geld terug actie te laten organiseren heeft u de zekerheid dat de geld terug actie soepel en effectief zal verlopen. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We hebben vele jaren ervaring en we werken voor grote bedrijven zoals Spa, BAM, Achmea en BMW. We vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!

Voorbeeld case geld terug actie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een geld terug actie door Hokra

Bij Hokra staat persoonlijke aandacht voor u als klant bovenaan. Wat wilt u bereiken met de geld terug actie? Wat is uw doelgroep? Wat zijn uw wensen? We denken bij Hokra met u mee en we luisteren goed naar wat uw wensen zijn. Op die manier kunnen we de doelstelling van de geld terug actie helder krijgen. Bij Hokra gaan we graag voor u aan de slag. Hokra is een gepassioneerd team van ervaren mensen. Elke medewerker heeft zijn eigen expertise. Zo beschikken we voor elk project over de juiste middelen om u optimaal van dienst te kunnen zijn! Hokra is creatief, origineel en effectief. We gaan altijd voor een meetbaar resultaat. Laat u een geld terug actie organiseren door Hokra? We hebben een uitgekiend proces ontwikkeld om een actie snel, efficiënt en inzichtelijk te laten verlopen. U kunt realtime volgen wat de resultaten zijn!

Een geld terug actie organiseren

We gaan bij Hokra graag met u rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Bij Hokra geloven we niet in B2B of in B2C maar wel in P2P: persoon tot persoon. We hebben bij Hokra vele jaren ervaring en we weten precies hoe we te werk moeten gaan om uw doelen te bereiken. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Wilt u weten wat voor projecten we bij Hokra kunnen realiseren? op onze website kunt u voorbeelden vinden van onze eerdere projecten. Zo krijgt u alvast een beeld van wat er mogelijk is op het gebied van bijvoorbeeld een geld terug actie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw merk of bedrijf? Neem dan contact met ons op!