Vrijdag 14 september 15.00-20.00 uur

De Vort 5, Noordeloos

Op vrijdag 14 september aanstaande houdt Hokra in Noordeloos van 15.00-20.00 uur een grote magazijnverkoop ten bate van het goede doel.

Hierbij worden o.a.: electronica, schrijfwaren, textiel, powerbanks, tassen en nog veel meer verkocht! Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen.
Op ons terras kunt u, tijdens het Rad van Fortuin, genieten van een drankje of een lekkere snack uit de frietkraam.

Door de opbrengst van de Fair aan deze stichting te schenken, hopen we iemand zijn vrijheid en zelfredzaamheid terug te geven.

Hulphond Nederland

Als bedrijf doen we ook graag wat voor de maatschappij. Daarom kiezen wij een doel dat bij ons past en waar we ons graag voor inzetten. Momenteel steunen wij Stichting Hulphond. Zij kijken op een andere manier tegen bepaalde fysieke en geestelijke zorgvragen aan. Hierdoor bieden zij oplossingen waardoor mensen hun leven weer terug krijgen.

Deze stichting helpt jaarlijks honderden mensen en hun families met de inzet van een hulphond. Mensen met een fysieke beperking, epilepsie, PTSS en kinderen en jongeren met ernstige gedragsstoornissen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. Mensen, wellicht ook bij u in de buurt, krijgen door een hulphond hun leven terug, kunnen zelfstandig wonen en gaan er weer op uit. Daar willen wij graag aan bijdragen.

Voor de opleiding en plaatsing van hulphonden bestaan er helaas geen structurele vergoedingen. Hulphond Nederland is hiervoor volledig afhankelijk van giften. Met deze magazijnverkoop willen wij hier aan bijdragen. Meer info op: www.hulphond.nl of https://www.hokra.nl/goeddoel/

Een mens kan niet altijd helpen, een hond wel!

Demonstraties Hulphond

Met demonstraties van Hulphond Nederland om 15.30 uur, 17.00 uur en 18.30 uur.

demonstraties
hulphond Nederland