Diensten

Wij ademen communicatie, zijn in de ban van trends en ontwikkelingen en beginnen geen project zonder een ijzersterke strategie. Van kant- en klare oplossingen krijgen wij de kriebels. We graven graag dieper, vragen je het hemd van het lijf en komen tot de kern; pas dan komen de mooiste ideeën tot stand en ontstaat er een concept dat een sterke basis vormt, dat enkel past bij jouw probleem. Een basis vanuit waaruit we verder kunnen bouwen; waar je ook bij ons voor aanklopt. Van merkactivatie, promotionele artikelen tot marketing services. Allen doordacht. Want iets ‘zomaar’ doen, past niet in ons straatje.

Merkactivatie

Op een originele en effectieve manier brengen wij jouw merk of product bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten helpen wij jouw doelgroep aan je merk of organisatie te binden.

bekijk merkactivatie

Promotionele artikelen

Onze visie is dat promotionele artikelen communicatiemiddelen zijn. Je zet deze in met een bepaald doel, zoals een boodschap over brengen, je merk uitdragen en/of je merk daadwerkelijk laten beleven.

bekijk promotionele artikelen

Marketing service

Wanneer de verzending of afwikkeling van een campagne niet goed verloopt, kan het ultieme concept nog steeds mislukken, met als gevolg een negatieve klantbeleving. Wij zorgen dat het gehele proces vlekkeloos verloopt.

bekijk marketing service

Meer weten?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hokra Hoofdkantoor
0183 – 58 74 00
info@hokra.nl

Regio Centraal Nederland
06 – 533 887 86
tkoelewijn@hokra.nl