Communicatiebureau

Op zoek naar een communicatiebureau?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan.  Activeren dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. Duurzaam. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels) , Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

intakeformulier

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen hebben wij een format ontwikkeld. Maak daar gerust gebruik van. Je kan h’m hier rechts downloaden.

Download het briefingsformulier.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of werkzaamheden van Hokra?
Vul dan onderstaand formulier in:

Naam Organisatie*

Naam*

Email*

Telefoonnummer*

Stel hier je vraag

Of vraag een vrijblijvende offerte aan:

Omschrijving

Oplage

Levertijd

Opmerkingen

*Verplichte invulvelden

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
m. 06 – 533 887 86
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle projecten

Hoek en Blok – H@RY

Hoek en Blok – H@RY

Wij bedachten H@RY, jouw digitale human resource medewerker.

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

We bedachten de campagne 'Kappen met je baan'. Met deze campagne beloven we een nieuwe baan, binnen een week.

Acuvue zomercampagne

Acuvue zomercampagne

Met welke point of sale materialen wordt de actie goed gecommuniceerd?

Hokra is uw professionele communicatiebureau

Communicatiebureau Hokra staat bekend als een professioneel full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Ben je op zoek naar een bureau dat een geld terug actie kan opzetten? Zoekt je een bureau dat met je meedenkt over brandmarketing? Zoek je een communicatiebureau dat voor jou de communicatie op zich neemt? De professionals van Hokra bieden hun expertise aan. Wij nemen alles uit handen. Voor het opzetten van unieke projecten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn sterk in onze communicatie. Wij nemen je stap voor stap mee in het communicatie proces. Zo weet je precies welke stappen wij zetten en komt je achteraf niet voor verrassingen te staan. Ook voor een unieke campagne kunt je ons bereiken.

Meer weten over de diensten van een communicatiebureau?

Ben je benieuwd wat de professionals van Hokra voor jou kunnen betekenen? Zoek je een goed pakkend marketingplan waar je van op aan kunt? De professionals van Hokra zijn je graag van dienst. Wij zijn een gepassioneerd team met vele medewerkers die elk hun eigen expertise hebben. Wij staan bekend om onze originaliteit, effectiviteit en creativiteit. Wij gaan voor een meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Door onze jarenlange ervaring en ons werk voor grote bedrijven kunnen wij je goed van dienst zijn. Wij werken samen met de grote merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij staan bekend om onze sterke communicatie. Daarnaast zijn wij een erkend en gecertificeerd communicatiebureau.