Communicatiebureau Utrecht

Op zoek naar een communicatiebureau Utrecht?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Activeren dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. Duurzaam. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels), Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

intakeformulier

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen hebben wij een format ontwikkeld. Maak daar gerust gebruik van. Vul hem aan de rechterkant in.

Vul ons intakeformulier in.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
m. 06 – 533 887 86
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle projecten

Hoek en Blok – H@RY

Hoek en Blok – H@RY

Wij bedachten H@RY, jouw digitale human resource medewerker.

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

We bedachten de campagne 'Kappen met je baan'. Met deze campagne beloven we een nieuwe baan, binnen een week.

Acuvue zomercampagne

Acuvue zomercampagne

Met welke point of sale materialen wordt de actie goed gecommuniceerd?

Meer dan een communicatiebureau

Een effectief communicatiebureau Utrecht nodig? Hokra uit Noordeloos is meer dan een communicatiebureau om uw doelgroepen te kunnen bereiken. Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw doelen in onze handen te leggen. Wij onderzoeken voor u uw wensen, uw plannen en uw doelen. Wij gaan hiermee aan de slag met een groot team vol professionele experts. Wij ontwerpen en creëren de beste gadgets en doelstellingen om uw product, merk of campagne bij de juiste klanten te krijgen. Wij voeren na de realisatie altijd een kwaliteitscontrole uit. Zo bent u verzekerd van de beste producten en strategieën. Wij bieden u een jarenlange ervaring aan in de marketingbranche. Wij werken met een grote groep vakmensen die breed inzetbaar zijn. Hokra staat bekend om haar creativiteit, originaliteit en effectiviteit. Wij vinden het belangrijk dat persoonlijke aandacht voorop staat! Wij geloven niet in B2B of in B2C. Wij staan als communicatiebureau Utrecht achter P2P.

Over Hokra

Wij bieden u een ijzersterk team aan met een originele en effectieve aanpak voor uw campagne, merk of product. Indien gewenst schakelen wij ook de social media kanalen in om uw doelen nog beter te kunnen bereiken. Door middel van ijzersterke strategieën, originele concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij uw doelgroep aan uw merk of organisatie te binden. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij vinden het belangrijk dat ons werk meetbaar is. Zo houden wij de lijnen met onze klanten kort, professioneel en kunnen wij stap voor stap het grotere doel bereiken.

Meer weten over communicatiebureau Utrecht?

Wilt u meer weten over ons communicatiebureau Utrecht? Of wilt u meer weten over onze promotionele producten? Neemt u gerust vrijblijvend een kijkje op onze website. Op onze website vindt u onze uitgebreide webwinkel. Voor al uw vragen over onze aangeboden diensten kunt u ons vrijblijvend benaderen. Wij staan u graag te woord.