Communicatiebureau Gorinchem

Op zoek naar een communicatiebureau Gorinchem?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Activeren dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. Duurzaam. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels), Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

intakeformulier

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen hebben wij een format ontwikkeld. Maak daar gerust gebruik van. Vul hem aan de rechterkant in.

Vul ons intakeformulier in.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
m. 06 – 533 887 86
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle projecten

Hoek en Blok – H@RY

Hoek en Blok – H@RY

Wij bedachten H@RY, jouw digitale human resource medewerker.

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

We bedachten de campagne 'Kappen met je baan'. Met deze campagne beloven we een nieuwe baan, binnen een week.

Acuvue zomercampagne

Acuvue zomercampagne

Met welke point of sale materialen wordt de actie goed gecommuniceerd?

Het communicatiebureau Gorinchem

Heeft u een communicatiebureau Gorinchem nodig? Wij kijken graag samen met u naar uw marketing doelstellingen en hoe wij die het beste kunnen aanpakken. Onze jarenlange kennis en expertise zetten wij in om u zo goed mogelijk op weg te helpen. Bent u benieuwd naar projecten waar wij deel aan mochten nemen? Op onze website vindt u een overzicht van onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van onze diensten en onze specialiteiten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak verbinding met mensen

Wilt u een campagne opzetten of een product er uitlichten door middel van een promotie? Weet u alleen niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag met advies op maat. U kunt alles aan ons overlaten zodat wij de promotie kunnen opzetten voor uw bedrijf. Communicatiebureau Gorinchem kan u verschillende diensten aanbieden. Merkactivatie, promotionele artikelen en marketing service zijn diensten waar wij ons dagelijks mee bezig houden en daarom zijn wij volledig op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Behalve ondersteuning en begeleiding bij het proces, denken wij ook graag mee hoe wij uw marketing doelstellingen het beste kunnen halen. Bij alle diensten die wij aanbieden staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij verplaatsen ons graag in uw situatie en kruipen in de huid van de klanten. Wij zijn een creatief, origineel en effectief team dat gaat voor meetbaar resultaat. Wij zullen ook ten alle tijden communiceren of de actie het gewenste effect heeft of dat wij een andere methode toe moeten passen. Wees betekenisvol, voeg waarden toe en maak een echte verbinding met uw doelgroep. Hierin ligt de grote kracht van Hokra.

Hokra; uw communicatiebureau Gorinchem

Communicatiebureau Gorinchem staat voor creatieve en effectieve plannen op het gebied van marketing strategieën. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een bedrijf dat strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen in kaart brengt. Hokra staat bekend als creatief, origineel en effectief. Door onze jarenlange ervaring weten wij waarover wij praten.  Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.