Communicatiebureau Den Bosch

Op zoek naar een communicatiebureau Den Bosch?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Activeren dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. Duurzaam. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels), Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

intakeformulier

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen hebben wij een format ontwikkeld. Maak daar gerust gebruik van. Vul hem aan de rechterkant in.

Vul ons intakeformulier in.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
m. 06 – 533 887 86
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle projecten

Hoek en Blok – H@RY

Hoek en Blok – H@RY

Wij bedachten H@RY, jouw digitale human resource medewerker.

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

Nationale Bomenbank – Wervingscampagne

We bedachten de campagne 'Kappen met je baan'. Met deze campagne beloven we een nieuwe baan, binnen een week.

Acuvue zomercampagne

Acuvue zomercampagne

Met welke point of sale materialen wordt de actie goed gecommuniceerd?

Creatief communicatiebureau Den Bosch

Communicatiebureau Den Bosch is een creatief en origineel communicatiebureau. Wij gaan graag met u een persoonlijk gesprek aan om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Zo kunnen wij de content en de werkwijze aanpassen aan uw bedrijf zodat het volledig aansluit op de communicatie. Communicatie is erg belangrijk voor het bedrijf en daarom willen wij duidelijke afspraken met u maken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Via onze werkwijze maken wij communicatie meetbaar. Wij zorgen ervoor dat u kunt zien of de communicatie werkt bij uw doelgroep. ‘Meten is weten’ is niet voor niets een bekende uitdrukking. Wij hebben een team met specialisten voor u klaar staan die graag met uw vraagstuk aan de gang gaan. Wij geloven niet in B2B of in B2C. Wij gaan voor P2P: Persoon tot Persoon! Bent u benieuwd hoe wij dit doen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken met u onze diensten en mogelijkheden.

Hokra, het communicatiebureau Den Bosch

In de laatste jaren zijn wij uitgegroeid tot een erkend en gecertificeerd communicatiebureau Den Bosch. Onze werkwijze ziet er als volgt uit. Wij gaan eerst met u in gesprek om de doelstellingen te bespreken. Waar wilt u graag heen met de communicatie en hoe wilt u die bereiken. Op basis van die informatie komen wij met een conceptvoorstel. Deze kunt u nog volledig aanpassen zodat het helemaal naar wens is. Zodra het conceptvoorstel goedgekeurd is, maken wij een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent met Hokra en komt u niet voor verrassingen te staan. Daarna gaan wij over op de realisatie en vindt er tussendoor steeds een kwaliteitscontrole plaats. Dit houdt in dat wij steeds controleren of de communicatie goed gaat en dat het resultaat behaald wordt waar u naar op zoek bent.