Cashbackactie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een cashbackactie voor u opzet? Wij ondersteunen en begeleiden het complete proces bij een cashbackactie. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met vele jaren ervaring en dat merkt u. Wij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van cashbackacties en wij werken samen met de bekende bedrijven zoals Achmea, BAM, BMW en Spa.

Voorbeeld case cashbackactie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe werkt een cashbackactie?

Een cashbackactie is niets anders dan een actie waarbij de klant het geld terug kan verdienen. Het is een oude marketing strategie die nog steeds gebruikt wordt. Bent u benieuwd wat merkactivatie voor uw bedrijf kan betekenen? Laat u inspireren door de projecten op onze website waar wij aan mee gewerkt hebben of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Cashbackactie op maat

Om een goede cashbackactie voor uw bedrijf op te zetten is een plan van aanpak nodig. Hierin wordt de actie volledig onder de loep genomen en beschreven. Elk product en elk merk is uniek en daar moet op ingespeeld worden. Iedere cashbackactie is uniek en op maat gemaakt. Soms is een cashbackactie handig om de drempel voor de eerste aankoop te verlagen. Een cashbackactie is zowel online als offline in te zetten. Wij denken graag met u mee om een actie op maat op te zetten. Wij zijn sterk in communicatie en zetten dit door naar u. Op een originele en effectieve manier brengen wij uw merk of product bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij uw doelgroep aan uw merk of organisatie te binden.

Voorbeeld van een cashbackactie

Wij vinden het belangrijk dat de drempel tot een eerste aankoop verlaagd wordt. Als klanten makkelijker in aanraking komen met uw producten en ervaren wat de producten voor hen kunnen betekenen dan volgen er vaak herhalingsaankopen. Daar streven wij naar!  Wij zorgen ervoor dat er een cashbackactie op maat opgezet wordt. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW en Achmea, maar wij zijn er ook voor de kleinere bedrijven die graag op de kaart gezet willen worden. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken. Al onze medewerkers hebben de nodige kennis en expertise in huis om een cashbackactie op maat op te zetten.