Cashback systeem

Op zoek naar een cashback systeem? Heb je een nieuw product ontwikkeld en wil je klanten over de streep trekken om dit te kopen? Dan ben je bij communicatiebureau Hokra aan het juiste adres. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij bieden diverse diensten aan waarmee wij jou product onder de aandacht kunnen brengen bij de juiste doelgroep.

Voorbeeld case cashback loyalty

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe werkt een cashback systeem?

Een cashback systeem is een beproefde manier om klanten tot aankoop van een product te verleiden. Wij hebben een uitgekiend proces ontwikkeld om deze acties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. Zowel online, offline als mobiel. Hokra werkt met een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Onze cashback systeem specialist gaat met jou in gesprek om je product en je bedrijf beter te leren kennen. Zo ontstaan de mooiste ideeën. Met deze actievorm wordt niet alleen een eerste aankoop gestimuleerd maar jouw product blijft ook op het schap van de retailer en er worden herhalingsaankopen gecreëerd. Wij denken graag met je mee van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Wij hebben niet alleen de ideeën maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering waarbij wij jou tijdens het hele proces van alle ontwikkelingen op de hoogte houden. Hokra is creatief, origineel en effectief; wij gaan voor meetbaar resultaat.

Cashback systeem met persoonlijke aandacht

Op zoek naar een betrouwbaar en goed cashback systeem? Wij kunnen een volledig programma en cashback systeem voor u faciliteren. Wij luisteren aandachtig naar je wensen en gaan hiermee aan de slag. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven namelijk niet in B2B of B2C, maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Met een speciale webbased applicatie in de look and feel van jouw organisatie nemen wij het hele afwikkelingsproces van de geld terug actie voor onze rekening; van actiecommunicatie tot uitbetalen van het bedrag aan de klant. Ook kunnen wij de klantenservice van je overnemen. Onze service medewerkers zullen dan alle vragen rond de actie beantwoorden via telefoon, e-mail en social media kanalen.

Hokra: de specialist op het gebied van cashbackacties!

Wij hebben jarenlange ervaring en zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Grote bedrijven als BMW, Achmea, BAM en spa hebben vertrouwen in ons en wij verzorgen hun marketing. Wij zijn een innovatief bureau met goede ideeën en een perfecte uitvoering. Wij ademen communicatie en volgen alle trends en ontwikkelingen nauwgezet. Al onze passie, creativiteit en enthousiasme zetten wij graag in voor jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw product op een unieke manier opvalt en dat de boodschap goed en helder overkomt bij de juiste doelgroep.