Cashback systeem

Zo organiseer je succesvol een cashback actie.

Van plan om een cashbackactie te organiseren? Hokra heeft hier meer dan 25 jaar ervaring mee en heeft de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je al het werk uit handen te nemen. Opdrachtgevers zoals L’Oreal, Solis, Acuvue, Royal Canin, Eru, Vandermoortele en anderen gingen je al voor.

100% ontzorgt.

Hokra neemt het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look and feel van het merk van de opdrachtgever kunnen maken. Alle klantdata die we hierbij verzamelen zijn eigendom van jou als opdrachtgever. Dit wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Waarom cashbackacties?

Refund, cashbackacties en probeer gratis, het zijn activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren. Het is ook een uitstekende actievorm om te zorgen dat je op het schap blijft bij een retailer, informatie wilt ophalen bij gebruikers, herhalingsaankopen wil creëren of vanuit social media wil zorgen voor daadwerkelijk aankopen. Zowel business-to-business als business-to-consumer.

Wat je doelstelling ook is wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw doelen te halen. Tevens adviseren wij je over responseverwerking, responsebeperking, privacy bescherming, wet en regelgeving en meer.

Checklist

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

Voordelen
  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Vraag hier de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aan.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
t. 06 53388786
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Cashback systeem

Op zoek naar een cashback systeem? Heb je een nieuw product ontwikkeld en wil je klanten over de streep trekken om dit te kopen? Dan ben je bij communicatiebureau Hokra aan het juiste adres. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij bieden diverse diensten aan waarmee wij jou product onder de aandacht kunnen brengen bij de juiste doelgroep.

Hoe werkt een cashback systeem?

Een cashback systeem is een beproefde manier om klanten tot aankoop van een product te verleiden. Wij hebben een uitgekiend proces ontwikkeld om deze acties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. Zowel online, offline als mobiel. Hokra werkt met een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Onze cashback systeem specialist gaat met jou in gesprek om je product en je bedrijf beter te leren kennen. Zo ontstaan de mooiste ideeën. Met deze actievorm wordt niet alleen een eerste aankoop gestimuleerd maar jouw product blijft ook op het schap van de retailer en er worden herhalingsaankopen gecreëerd. Wij denken graag met je mee van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Wij hebben niet alleen de ideeën maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering waarbij wij jou tijdens het hele proces van alle ontwikkelingen op de hoogte houden. Hokra is creatief, origineel en effectief; wij gaan voor meetbaar resultaat.

Cashback systeem met persoonlijke aandacht

Op zoek naar een betrouwbaar en goed cashback systeem? Wij kunnen een volledig programma en cashback systeem voor u faciliteren. Wij luisteren aandachtig naar je wensen en gaan hiermee aan de slag. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven namelijk niet in B2B of B2C, maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Met een speciale webbased applicatie in de look and feel van jouw organisatie nemen wij het hele afwikkelingsproces van de geld terug actie voor onze rekening; van actiecommunicatie tot uitbetalen van het bedrag aan de klant. Ook kunnen wij de klantenservice van je overnemen. Onze service medewerkers zullen dan alle vragen rond de actie beantwoorden via telefoon, e-mail en social media kanalen.

Hokra: de specialist op het gebied van cashbackacties!

Wij hebben jarenlange ervaring en zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Grote bedrijven als BMW, Achmea, BAM en spa hebben vertrouwen in ons en wij verzorgen hun marketing. Wij zijn een innovatief bureau met goede ideeën en een perfecte uitvoering. Wij ademen communicatie en volgen alle trends en ontwikkelingen nauwgezet. Al onze passie, creativiteit en enthousiasme zetten wij graag in voor jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw product op een unieke manier opvalt en dat de boodschap goed en helder overkomt bij de juiste doelgroep.