Cashback programma

Zo organiseer je succesvol een cashback actie.

Van plan om een cashbackactie te organiseren? Hokra heeft hier meer dan 25 jaar ervaring mee en heeft de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je al het werk uit handen te nemen. Opdrachtgevers zoals L’Oreal, Solis, Acuvue, Royal Canin, Eru, Vandermoortele en anderen gingen je al voor.

100% ontzorgt.

Hokra neemt het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look and feel van het merk van de opdrachtgever kunnen maken. Alle klantdata die we hierbij verzamelen zijn eigendom van jou als opdrachtgever. Dit wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Waarom cashbackacties?

Refund, cashbackacties en probeer gratis, het zijn activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren. Het is ook een uitstekende actievorm om te zorgen dat je op het schap blijft bij een retailer, informatie wilt ophalen bij gebruikers, herhalingsaankopen wil creëren of vanuit social media wil zorgen voor daadwerkelijk aankopen. Zowel business-to-business als business-to-consumer.

Wat je doelstelling ook is wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw doelen te halen. Tevens adviseren wij je over responseverwerking, responsebeperking, privacy bescherming, wet en regelgeving en meer.

Checklist

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

Voordelen
  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Vraag hier de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aan.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Hokra Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
t. 06 53388786
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Cashback programma

Refund, cashbackacties en probeer gratis. Het zijn actievormen om de drempel voor een eerste aankoop te verlagen. Hokra heeft een uitgekiend proces ontwikkeld om refundacties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. Zowel online, offline of via mobiel. De benodigde online tools zijn voorhanden en in de look- en feel van onze opdrachtgever te maken.

Uiteraard is realtime inzichtelijk wat de resultaten zijn. Tevens kan Hokra je adviseren over responseverwerking, responsebeperking, wet en regelgeving en meer. Zo is het raadzaam om de consument gelijk een korte enquête af te nemen. Want ook dat leidt tot meer inzicht.

U wilt een cashback programma opzetten?

Op zoek naar een cashback programma? U heeft interesse in een cashback programma maar u weet niet goed hoe u dit moet opzetten. Dan bent u bij Hokra aan het juiste adres om een cashback programma op te zetten. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Full service betekent dat wij u onze complete marketingservices aanbieden. Ons gepassioneerd team heeft medewerkers in alle expertises. Een cashback programma opzetten behoort ook tot onze expertises Wij helpen u graag met het opzetten van een cashback programma. Het principe van een cashback programma is dat uw klant geld terugkrijgt. Dit is een heel oude marketing strategie die nog steeds goed werkt. Uw merk of product onder de aandacht brengen met een cashback programma is effectief. Als u nieuwsgierig bent hoe merkactivatie met behulp van een cashback programma’s kan worden opgezet dan kunt u hiervan vele voorbeelden zien op onze website. Wij bedenken graag een plan van aanpak dat precies bij uw onderneming past want elk product en elk merk is uniek.

Cashback programma verlaagt aankoopdrempel

Wij zijn een erkend en gecertificeerd marketing bureau met vele jaren ervaring. Wij werken voor grote bedrijven zoals Achmea, BAM, BMW en Spa. Wij zijn betrouwbaar en ervaren en als u voor ons kiest om uw cashback programma op te zetten dan kunt u ook alles aan ons overlaten. Wij zijn ervaren en betrouwbaar. Hokra is een bijzonder bureau dat net op een andere manier denkt. Daardoor kunnen wij op een originele manier een cashback programma opzetten. Onbekend maakt onbemind luidt het spreekwoord. Daarom is het belangrijk dat de drempel tot een eerste aankoop verlaagd wordt. Door een originele cashback actie te bedenken worden consumenten uitgedaagd om een nieuw product te proberen. Om een cashback programma goed in elkaar te zetten is een accurate response verwerking essentieel. Ee korte vragenlijst maakt vaak deel uit van het programma. Wij hebben de capaciteit om grote aantallen responsen te verwerken via online tools of via data-entry. Response kan via e-mail, mobiel, site of post worden opgevangen en verwerkt. Na een diepgaand voorbereidend gesprek volgt een ijzersterk concept. Het lukt ons om merk en mens echt samen te brengen omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden. Wij denken niet zozeer in doelgroepen maar in mensen. Wij zijn origineel, creatief en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat. Hokra is sterk in communicatie, wij leveren kwaliteit en met onze aanpak behaalt u gegarandeerd betere resultaten.