Cashback programma

Refund, cashbackacties en probeer gratis. Het zijn actievormen om de drempel voor een eerste aankoop te verlagen. Hokra heeft een uitgekiend proces ontwikkeld om refundacties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. Zowel online, offline of via mobiel. De benodigde online tools zijn voorhanden en in de look- en feel van onze opdrachtgever te maken.

Uiteraard is realtime inzichtelijk wat de resultaten zijn. Tevens kan Hokra je adviseren over responseverwerking, responsebeperking, wet en regelgeving en meer. Zo is het raadzaam om de consument gelijk een korte enquête af te nemen. Want ook dat leidt tot meer inzicht.

Voorbeeld case Refund- en cashbackacties

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom een cashback programma?

Een cashback programma is een goede manier om mensen kennis te laten maken met uw product. Bij Hokra hebben we een uitgekiend proces ontwikkeld die ervoor zorgen dat een cashback programma snel, efficiënt en inzichtelijk kan worden uitgevoerd. Een cashback programma kan door Hokra zowel offline als online worden ingezet en kan zo bijvoorbeeld ook op telefoons worden gebruikt. Bij Hokra zijn alle benodigde online tools voorhanden. Het gehele cashback programma is in de look- en feel van u als opdrachtgever te maken.

We bieden u realtime inzichtelijk wat de resultaten van het cashback programma zijn. We kunnen u adviseren over responseverwerking, responsebeperking en bijvoorbeeld wet- en regelgeving. Om meer inzicht te krijgen is het bijvoorbeeld nuttig om de consument een enquête af te laten nemen. Zo helpen we u bij Hokra graag verder.

Een cashback programma op maat van Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Bij Hokra staat een gepassioneerd team voor u klaar, dat medewerkers kent in alle expertises. We zijn creatief en origineel. We gaan bij Hokra altijd voor een meetbaar resultaat. We geloven bij Hokra niet zo in B2B of B2C, maar des te meer in P2P, persoon tot persoon. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We willen niet de juiste doelgroep bereiken, maar de juiste mensen. We willen graag betekenisvol zijn en waarde toevoegen. We hebben al mogen werken voor grote, bekende bedrijven zoals BMW, Spa, Achmea en BAM. We zetten onze jarenlange ervaring graag in om ook uw bedrijf van dienst te kunnen zijn.

Spreekt onze manier van werken u aan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een cashback programma voor uw bedrijf? Wilt u graag weten hoe wij uw cashback programma vorm kunnen geven? Neem dan contact met ons op. We vertellen u bij Hokra graag meer over het vormgeven en de mogelijkheden van een cashback programma voor uw bedrijf. Op onze website kunt u meer informatie vinden over ons werk, waarvan u op de website ook voorbeelden ziet. We zorgen er graag voor we uw merk op de juiste manier aan de juiste mensen binden!