Cashback programma

Refund, cashbackacties en probeer gratis. Het zijn actievormen om de drempel voor een eerste aankoop te verlagen. Hokra heeft een uitgekiend proces ontwikkeld om refundacties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. Zowel online, offline of via mobiel. De benodigde online tools zijn voorhanden en in de look- en feel van onze opdrachtgever te maken.

Uiteraard is realtime inzichtelijk wat de resultaten zijn. Tevens kan Hokra je adviseren over responseverwerking, responsebeperking, wet en regelgeving en meer. Zo is het raadzaam om de consument gelijk een korte enquête af te nemen. Want ook dat leidt tot meer inzicht.

Voorbeeld case Refund- en cashbackacties

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

U wilt een cashback programma opzetten?

Op zoek naar een cashback programma? U heeft interesse in een cashback programma maar u weet niet goed hoe u dit moet opzetten. Dan bent u bij Hokra aan het juiste adres om een cashback programma op te zetten. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Full service betekent dat wij u onze complete marketingservices aanbieden. Ons gepassioneerd team heeft medewerkers in alle expertises. Een cashback programma opzetten behoort ook tot onze expertises Wij helpen u graag met het opzetten van een cashback programma. Het principe van een cashback programma is dat uw klant geld terugkrijgt. Dit is een heel oude marketing strategie die nog steeds goed werkt. Uw merk of product onder de aandacht brengen met een cashback programma is effectief. Als u nieuwsgierig bent hoe merkactivatie met behulp van een cashback programma’s kan worden opgezet dan kunt u hiervan vele voorbeelden zien op onze website. Wij bedenken graag een plan van aanpak dat precies bij uw onderneming past want elk product en elk merk is uniek.

Cashback programma verlaagt aankoopdrempel

Wij zijn een erkend en gecertificeerd marketing bureau met vele jaren ervaring. Wij werken voor grote bedrijven zoals Achmea, BAM, BMW en Spa. Wij zijn betrouwbaar en ervaren en als u voor ons kiest om uw cashback programma op te zetten dan kunt u ook alles aan ons overlaten. Wij zijn ervaren en betrouwbaar. Hokra is een bijzonder bureau dat net op een andere manier denkt. Daardoor kunnen wij op een originele manier een cashback programma opzetten. Onbekend maakt onbemind luidt het spreekwoord. Daarom is het belangrijk dat de drempel tot een eerste aankoop verlaagd wordt. Door een originele cashback actie te bedenken worden consumenten uitgedaagd om een nieuw product te proberen. Om een cashback programma goed in elkaar te zetten is een accurate response verwerking essentieel. Ee korte vragenlijst maakt vaak deel uit van het programma. Wij hebben de capaciteit om grote aantallen responsen te verwerken via online tools of via data-entry. Response kan via e-mail, mobiel, site of post worden opgevangen en verwerkt. Na een diepgaand voorbereidend gesprek volgt een ijzersterk concept. Het lukt ons om merk en mens echt samen te brengen omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden. Wij denken niet zozeer in doelgroepen maar in mensen. Wij zijn origineel, creatief en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat. Hokra is sterk in communicatie, wij leveren kwaliteit en met onze aanpak behaalt u gegarandeerd betere resultaten.