Cashback loyalty

Zo organiseer je succesvol een cashback actie.

Van plan om een cashbackactie te organiseren? Hokra heeft hier meer dan 25 jaar ervaring mee en heeft de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je al het werk uit handen te nemen. Opdrachtgevers zoals L’Oreal, Solis, Acuvue, Royal Canin, Eru, Vandermoortele en anderen gingen je al voor.

100% ontzorgt.

Hokra neemt het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look and feel van het merk van de opdrachtgever kunnen maken. Alle klantdata die we hierbij verzamelen zijn eigendom van jou als opdrachtgever. Dit wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Waarom cashbackacties?

Refund, cashbackacties en probeer gratis, het zijn activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren. Het is ook een uitstekende actievorm om te zorgen dat je op het schap blijft bij een retailer, informatie wilt ophalen bij gebruikers, herhalingsaankopen wil creëren of vanuit social media wil zorgen voor daadwerkelijk aankopen. Zowel business-to-business als business-to-consumer.

Wat je doelstelling ook is wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw doelen te halen. Tevens adviseren wij je over responseverwerking, responsebeperking, privacy bescherming, wet en regelgeving en meer.

Checklist

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

Voordelen
  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Vraag hier de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aan.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Hokra Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
t. 06 53388786
tkoelewijn@hokra.nl

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Cashback loyalty

Wilt u graag bestaande klanten belonen en heeft u daarom interesse in cashback loyalty? Schakel dan Hokra in! Bij Hokra staan we voor u klaar. We zetten graag een cashback loyalty programma voor u op, waarmee u bestaande klanten kunt belonen en behouden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een cashback loyalty programma? Informeer dan direct naar de mogelijkheden of plan een gratis cashback loyalty brainstormsessie in!

Waarom een cashback loyalty programma?

Nieuwe klanten werven kost veel tijd, energie en geld. Het behouden en uitbouwen van bestaande klanten levert meer rendement op. Een cashback loyalty programma van Hokra helpt u hierbij. Bij Hokra weten we precies hoe we een succesvol cashback loyalty programma kunnen opzetten. Ook kunnen we u alles vertellen over hoe een cashback loyalty programma beheert kan worden en hoe de informatie kan worden geanalyseerd. U heeft bij Hokra de keuze uit twee opties. U kunt kiezen voor een standaard programma, dat kan worden aangepast in de look en feel van uw bedrijf of u kunt kiezen voor een programma dat volledig tailormade is.

Cashback loyalty programma door Hokra

Bij Hokra hebben we veel ervaring opgebouwd in de afgelopen jaren. We mogen bekende, grote bedrijven zoals BMW, BAM, Spa en Achmea tot onze opdrachtgevers rekenen. We vinden bij Hokra persoonlijke aandacht heel belangrijk. Er wordt veel gepraat over ‘de juiste doelgroep’ maar wij hebben het over ‘de juiste mensen’. Er wordt gepraat over B2B en B2C, maar bij Hokra gaat het over P2P, persoon tot persoon. We zijn sterk in communicatie en we werken met een creatief, gevarieerd team. Iedere medewerker heeft zo zijn eigen expertise. Dankzij ons gevarieerde team kunnen we u altijd bieden wat u nodig heeft voor een succesvol cashback loyalty programma!

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag waarde toevoegt en betekenisvol is in communicatie. We willen graag ook uw bedrijf van dienst zijn door een succesvol cashback loyalty programma te realiseren. We gaan altijd voor meetbaar resultaat, zodat we u precies kunnen laten zien hoe het ervoor staat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u graag een cashback loyalty programma laten realiseren door Hokra? Neem dan contact met ons op. Heeft u nog vragen of wilt u graag weten hoe een cashback loyalty programma eruit kan komen te zien? Laat het ons dan weten, of bezoek de website. Hier vindt u veel voorbeelden van eerdere projecten van Hokra, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden!