Cashback acties

Zo organiseer je succesvol een cashback actie.

Van plan om een cashbackactie te organiseren? Hokra heeft hier meer dan 25 jaar ervaring mee en heeft de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je al het werk uit handen te nemen. Opdrachtgevers zoals L’Oreal, Solis, Acuvue, Royal Canin, Eru, Vandermoortele en anderen gingen je al voor.

100% ontzorgt.

Hokra neemt het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look and feel van het merk van de opdrachtgever kunnen maken. Alle klantdata die we hierbij verzamelen zijn eigendom van jou als opdrachtgever. Dit wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Waarom cashbackacties?

Refund, cashbackacties en probeer gratis, het zijn activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren. Het is ook een uitstekende actievorm om te zorgen dat je op het schap blijft bij een retailer, informatie wilt ophalen bij gebruikers, herhalingsaankopen wil creëren of vanuit social media wil zorgen voor daadwerkelijk aankopen. Zowel business-to-business als business-to-consumer.

Wat je doelstelling ook is wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw doelen te halen. Tevens adviseren wij je over responseverwerking, responsebeperking, privacy bescherming, wet en regelgeving en meer.

Checklist

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

Voordelen
  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Vraag hier de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aan.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
t. 06 53388786
tkoelewijn@hokra.nl

 

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Cashback acties

Bent u op zoek naar cashback acties voor uw bedrijf? Bent u op zoek naar een full servicebureau dat met u meedenkt en samen met u brainstormt over unieke cashback acties? Zoek dan niet verder! U bent bij Hokra uit Noordeloos aan het juiste adres als u op zoek bent naar een multifunctioneel bedrijf dat met zijn klanten meedenkt. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk de juiste expertise om uw cashback acties te laten slagen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij werken samen met een groot team van specialisten die graag hun ideeën bundelen. Bij Hokra bent u aan het juiste adres voor unieke en originele cashback acties die speciaal voor uw bedrijf, product of merk zijn ontwikkeld. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en onze aangeboden diensten. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Cashback acties laten maken

Op zoek naar cashback acties? Heb je een nieuw product dat je onder de aandacht wil brengen of wil je herhalingsaankopen stimuleren? Dan zijn de cashback acties van Hokra daar een uitstekende methode voor. Hokra is een fullservice bureau voor strategische communicatie, concept ontwikkeling en promotionele artikelen. Cashback acties is een goede actievorm om de drempel voor de eerste aankoop te verlagen. Met ons uitgekiende proces om cahback acties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren kun je precies volgen wat er gebeurt. Voor wij de actie opstarten gaan wij met je in gesprek en vragen je het hemd van het lijf zodat we jou en je bedrijf goed leren kennen. Daarna gaat ons gepassioneerde team met medewerkers in alle expertises voor je aan de slag. De specialisten in cashback acties hebben voor jouw project een ijzersterke strategie. Onze werkwijze gaat van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Wij zijn creatief, origineel en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat. Hokra brengt mens en merk écht samen. Wij zorgen ervoor dat jouw product bij de juiste doelgroep onder de aandacht wordt gebracht.

Hokra ontzorgt je compleet met cashback acties

Meer weten over cashback acties? Het hele afwikkelingsproces van de cashback acties nemen wij je uit handen; van actiecommunicatie tot uitbetalen van het cashback bedrag aan de klanten. Wij doen dit met een door ons ontwikkelde webbased applicatie die in de look and feel van jouw organisatie is. Ook de klantenservice kunnen wij voor onze rekening nemen. Alle vragen rond de actie worden door onze servicemedewerkers via telefoon, e-mail en social media kanalen beantwoord. Uiteraard heb je op elk moment inzage in de rapportages zodat je precies kunt volgen wat de resultaten zijn van de cashback actie De verzamelde klantdata ís en blijft eigendom van de opdrachtgever.

Jarenlange ervaring met cashback acties

Wij zijn sterk in communicatie en wij werken voor grote bedrijven als BMW, Achmea, BAM en Spa. Ook voor jouw bedrijf gaan we graag vol passie, creativiteit en enthousiasme aan de slag. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Wij volgen alle trends en ontwikkelingen en leggen de lat hoog. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Wij geloven namelijk niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Deze persoonlijke benadering werpt altijd vruchten af; zo ontstaan de mooiste ideeën. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en inzet van de juiste middelen zorgen wij ervoor dat je doelgroep zich bindt aan jouw merk of organisatie. Hokra is een innovatief bureau dat graag voor jou aan de slag gaat