Cashback acties

Heeft u interesse in het organiseren van succesvolle cashback acties maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Wilt u zeker weten dat uw cashback acties succesvol en soepel zullen verlopen? Het organiseren van een cashback actie kan best ingewikkeld zijn. Er zijn verschillende belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden. Bij Hokra staan we voor u klaar om u te helpen bij het organiseren van succesvolle cashback acties. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met vele jaren ervaring. We werken voor bekende bedrijven zoals BAM, BMW, Achmea en Spa. We vertellen u graag wat we bij Hokra voor u kunnen betekenen. 

Voorbeeld case cashbackactie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Cashback acties door Hokra

Met cashback acties kunt u ervoor zorgen dat uw doelgroep een nieuw product koopt. Een cashback actie zorgt er namelijk voor dat de drempel voor de eerste aankoop van een product verlaagd wordt. Uw doelgroep wordt door een cashback actie aangemoedigd om een nieuw product eens te proberen. Bij Hokra hebben we een uitgekiend proces ontwikkeld om cashback acties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. Dit kan online, offline en bijvoorbeeld ook via mobiel. We beschikken bij Hokra over de juiste online tools om een succesvolle cashback actie voor u vorm te geven. Ook kunnen we deze cashback actie dan zo vormgeven dat het past bij de look en feel van uw bedrijf.

Meetbare cashback acties

Bij Hokra gaan we altijd voor een meetbaar resultaat. U kunt de resultaten van de cashback acties dan ook realtime volgen. Bij Hokra geven we u ook graag advies over de cashback acties. We vertellen u bijvoorbeeld alles wat u moet weten over responseverwerking, responsebeperking en wet en regelgeving. Bent u benieuwd hoe een cashback actie van Hokra er uit kan zien? Op onze website kunt u voorbeelden vinden van de eerdere projecten die wij realiseerden.

Bij Hokra werkt een ervaren, gepassioneerd team. Elke medewerker heeft zijn eigen expertise. We hebben hierdoor veel kennis in huis, die we graag inzetten om u altijd optimaal van dienst te kunnen zijn. Bij Hokra vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk. Dit staat bij ons bovenaan. We luisteren goed naar uw wensen, zodat we de doelstelling helder hebben en we precies weten wat u wilt bereiken met de cashback actie. Bij Hokra geloven we niet in B2B of in B2C maar des te meer in P2P: persoon tot persoon. Wilt u weten wat we bij Hokra voor uw bedrijf of uw merk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!