Cashback acties

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van cashback acties? Bij Hokra zetten we graag cashback acties in om uw product te promoten, of om de naamsbekendheid van uw merk te vergroten. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van cashback acties!

Voorbeeld case cashbackactie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom cashback acties?

Stel, u heeft een nieuw product gelanceerd en u wilt het product onder de aandacht brengen. Cashback acties zorgen ervoor dat de drempel voor een eerste aankoop wordt verlaagd. Hokra heeft voor deze actievorm een uitgekiend proces ontwikkeld, zodat cashback acties snel, efficiënt en inzichtelijk uitgevoerd kunnen worden. Bij Hokra hebben we alles in huis wat nodig is voor succesvolle cashback acties. Zo bieden we u bij Hokra bijvoorbeeld alle benodigde online tools, zodat de cashback acties zowel online als offline kunnen worden ingezet. We kunnen een cashback actie altijd de gewenste uitstraling geven, zodat het bijvoorbeeld aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf.

Cashback acties op maat gemaakt door Hokra

Bij Hokra vinden we persoonlijke aandacht heel belangrijk. We richten ons graag op P2P (persoon tot persoon) in plaats van B2B of B2C. Bij Hokra werkt een gepassioneerd team van medewerkers. We zijn creatief en origineel en we gaan altijd voor een meetbaar resultaat. Onze persoonlijke aanpak is effectief. We regelen graag alles voor u bij Hokra. We denken met u na over de doelstelling, we maken een plan van aanpak, sturen de offerte, zorgen voor een soepele afwikkeling, doen een resultaatmeting en vragen om een evaluatie. Ook geven we u graag advies over responseverwerking, responsebeperking en bijvoorbeeld wet- en regelgeving. We adviseren u bijvoorbeeld om consumenten bij cashback acties ook te vragen om een enquête in te laten vullen, zodat u meer inzicht krijgt.

Hokra is een ervaren, erkend en gecertificeerd communicatiebureau waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. We denken bij Hokra niet in doelgroepen, maar in mensen. In plaats van de vraag te stellen ‘Wat is de juiste doelgroep?’, vragen wij ‘Wie zijn de juiste mensen?’. We zijn sterk in communicatie en hebben jarenlange ervaring. We werkten eerder voor grote, bekende bedrijven zoals BMW, BAM, Spa en Achmea. Als team van medewerkers met elk hun eigen expertise zetten we ons graag in om ook voor uw bedrijf op een effectieve en creatieve manier een mooi resultaat te behalen. We willen graag betekenisvol zijn en waarde toevoegen met onze communicatie. We horen graag van u wat we bij Hokra voor u kunnen betekenen!