Cashback acties

Bent u op zoek naar cashback acties voor uw bedrijf? Bent u op zoek naar een full servicebureau dat met u meedenkt en samen met u brainstormt over unieke cashback acties? Zoek dan niet verder! U bent bij Hokra uit Noordeloos aan het juiste adres als u op zoek bent naar een multifunctioneel bedrijf dat met zijn klanten meedenkt. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk de juiste expertise om uw cashback acties te laten slagen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij werken samen met een groot team van specialisten die graag hun ideeën bundelen. Bij Hokra bent u aan het juiste adres voor unieke en originele cashback acties die speciaal voor uw bedrijf, product of merk zijn ontwikkeld. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en onze aangeboden diensten. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Voorbeeld case cashbackactie

Veel consumenten zijn nog niet bekend met het eten van Exoten zoals passievruchten. En onbekend maakt onbemind. Exoten zien er bovendien bijzonder uit dus er is wel een beetje lef voor nodig om het eens te proberen. Om de drempel tot een eerste aankoop te verlagen ontwikkelde Hokra de campagne ‘Durf jij mij aan?’ Zowel via facebook als via POS materiaal werden consumenten uitgedaagd passievruchten eens te proberen. Het volledige aankoopbedrag kreeg men na het beantwoorden van enkele volledig terug.

Resultaat:
Meer dan de helft kocht passievruchten voor het eerst en gaf aan dit vaker te willen doen
Een groot deel van de consumenten gaf aan toegevoegd te willen worden aan de fanbase

Eat me nature's pride
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hokra, uw cashback acties specialist

Op zoek naar een specialist voor cashback acties? Hokra is een een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij bieden u graag onze expertise aan om uw cashback acties op de juiste manier te ontwerpen en bij de juiste doelgroep in te zetten. Het is onze taak om op een effectieve manier uw merk of product onder de aandacht te brengen bij uw beoogde doelgroep. Vele bedrijven gingen u al voor en plukken tot op heden de vruchten van de op maat gemaakte cashback acties van Hokra. Hokra werkt samen met bekende en grote bedrijven zoals BAM, BMW, Spa en Achmea. Wij staan bekend als een gepassioneerd bedrijf dat goede contacten onderhoudt met haar klanten. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met een schat aan ervaring. Wij zijn origineel. creatief en werken effectief. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat. Persoonlijk aandacht voor onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel!  Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon).

Cashback acties op maat

Wij bieden u een volledig optie aan voor een cashback actie op maat. Ieder bedrijf, merk en product zijn telkens verschillend en hebben stuk voor stuk andere doelen. Hokra speelt hier graag op in en gaat voor u graag aan de slag om unieke cashback acties voor uw product te ontwikkelen. Het is ons doel om uw merk, product of bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep zodat u meer klanten kunt genereren en meer producten kunt verkopen.