Cashback acties

Zo organiseer je succesvol een cashback actie.

Van plan om cashback acties te organiseren? Hokra heeft hier meer dan 25 jaar ervaring mee en heeft de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je al het werk uit handen te nemen met jouw cashback acties. Opdrachtgevers zoals L’Oreal, Solis, Acuvue, Royal Canin, Eru, Vandermoortele en anderen gingen je al voor.

100% ontzorgt.

Hokra neemt het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look and feel van het merk van de opdrachtgever kunnen maken. Alle klantdata die we hierbij verzamelen zijn eigendom van jou als opdrachtgever. Dit wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Waarom cashback acties?

Refund, cashbackacties en probeer gratis, het zijn activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren. Het is ook een uitstekende actievorm om te zorgen dat je op het schap blijft bij een retailer, informatie wilt ophalen bij gebruikers, herhalingsaankopen wil creëren of vanuit social media wil zorgen voor daadwerkelijk aankopen. Zowel business-to-business als business-to-consumer.

Wat je doelstelling ook is wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw doelen te halen. Tevens adviseren wij je over responseverwerking, responsebeperking, privacy bescherming, wet en regelgeving en meer.

Checklist

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

Voordelen
  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Vraag hier de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aan.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Martin

Algemeen Directeur
Martin de Winter
t. 0183 – 58 74 02
mdwinter@hokra.nl

Jantina

Sr. Accountmanager
Jantina Leeuwis
t. 0183 – 58 74 03
jleeuwis@hokra.nl

Karlijn

Hokra Overijssel
Karlijn Kieneker
m. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Tyno Koelewijn

Centraal Nederland
Tyno Koelewijn
t. 06 53388786
tkoelewijn@hokra.nl

 

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Dé cashback acties specialist!

Als je van plan bent om cashback acties te organiseren, is het een goed idee Hokra om in de arm te nemen. Hokra is een full service bureau voor conceptontwikkeling, strategische communicatie en promotionele artikelen. We hebben jarenlange ervaring en werken voor bekende bedrijven zoals BMW, BAM, Spa en Achmea. Op deze website zie je veel voorbeelden van ons werk dat creatief en origineel is. Hokra gaat altijd voor een meetbaar resultaat en alles wordt helemaal uitgedacht (van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie); we bieden het totale pakket. Hokra heeft ruim 25 jaar ervaring met cashback acties en heeft de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je van dienst te zijn en je al het werk uit handen te nemen. Opdrachtgevers als L’Oreal, Royal Canin, Solis, Eru, Vandermoortele en vele anderen gingen je voor en hielden succesvolle cashback acties.

Waarom cashback acties bij Hokra?

Hokra neemt je het hele afwikkelingsproces uit handen, van actiecommunicatie tot het uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die heel eenvoudig in de look and feel van het merk van de opdrachtgever aangepast kan worden. Alle klantdata die we hierbij verzamelen, zijn direct eigendom van jou als opdrachtgever en dit wordt ook vastgelegd in een verwerkersovereenkomst. Refundacties, cashback acties en probeer gratis – het zijn allemaal activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren bij je doelgroep. Wat je doelstelling ook is, Hokra kan je adviseren welke activatietechniek je het beste kunt gebruiken om jouw doelen te halen.
Bij het organiseren van cashback acties komt aardig wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je bij ons de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen waarmee we je voorzien van gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek. Dit wordt gekoppeld aan social media kanalen waarvan we de resultaten inzichtelijk maken via rapportages.

Thuis in creatieve cashback acties

Hokra is een gecertificeerd en erkend communicatiebureau dat sterk is in communicatie. Met onze jarenlange ervaring gaan we voor een meetbaar resultaat na het inzetten van strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij nodigen je graag uit om direct contact met ons op te nemen. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag jouw wensen en mogelijkheden voor jouw bedrijf of product. Samen gaan we op zoek naar een unieke en originele cashback actie die aansluit bij jouw behoeften. Vraag via deze website de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aan. En als je wil weten hoe onze cashback tool werkt, bel ons dan vrijblijvend voor een demo.