Brandactivation

Op zoek naar een bureau voor uw brandactivation? Heeft u net een nieuw product ontwikkeld en weet u niet goed hoe u makkelijk meer mensen kunt bereiken? Hokra helpt u graag om uw nieuwe product onder de aandacht te brengen. Ook kunnen wij u helpen om de naamsbekendheid van uw merk te vergroten. Met de brandactivation van Hokra wordt uw merk of uw product in de spotlights gezet. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van brandactivation.

Bel ons direct

Werkwijze

icon (de)briefing

(De)briefing

icon strategie en plan van aanpak

Strategie

icon concept

Concept

Icon realisatie

Realisatie

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

KvK Startersdagen

KvK Startersdagen

Ontwikkelen van een standconcept

Rittal Systeemhandboek

Rittal Systeemhandboek

Activatie voor het nieuwe systeemhandboek

Kwekkeboom Oven Black Angus

Kwekkeboom Oven Black Angus

Introductie nieuwe smaak bitterballen

Waarom brandactivation?

brandactivationDe juiste mensen bereiken met uw boodschap is niet makkelijk, maar wel belangrijk. Wij zijn de specialist op het gebied van brandactivation. Bij Hokra ontwikkelen we ijzersterke strategieën en fantastische concepten. We zetten de juiste middelen in om de juiste mensen aan uw merk of uw product te binden. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We werken bij Hokra met een gepassioneerd team, dat medewerkers kent in alle expertises. We zijn creatief, origineel en we gaan altijd voor een meetbaar resultaat. Op die manier kunnen we u direct inzicht geven in de brandactivation.

Brandactivation door Hokra

Bij Hokra hebben we jarenlange ervaring in brandactivation. We mogen grote, bekende bedrijven zoals Achmea, BMW, BAM en Spa tot onze opdrachtgevers rekenen. We zijn sterk in communicatie, en zetten persoonlijke aandacht centraal. Er wordt bij veel bedrijven in de branche gesproken over B2B of B2C, maar bij Hokra gaat het over P2P, persoon tot persoon. We vinden persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. Bij Hokra denken we niet ‘Welke doelgroep willen we aanspreken?’, maar ‘Welke mensen willen we aanspreken?’.

We willen als erkend en gecertificeerd communicatiebureau waarde toevoegen en betekenisvol zijn. We willen voor elke opdracht kunnen bieden wat er nodig is, en een effectief plan van aanpak maken. U kunt in alle stappen van het proces op ons rekenen. Of het nu gaat om de briefing, het ontwikkelen van een plan van aanpak, het concept, de uitvoering, de resultaatmeting of de evaluatie, u kunt vertrouwen op de expertise en de ervaring van Hokra!

Bent u benieuwd wat het team van Hokra voor uw bedrijf kan betekenen? Wilt u weten hoe we brandactivation kunnen inzetten voor uw merk? Neem dan contact met ons op. We horen bij Hokra graag van u wat uw doel is en wat uw wensen zijn, zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Op onze website kunt u voorbeelden vinden van eerdere projecten, zodat u vast een beeld krijgt van hoe brandactivation eruit kan zien. We horen graag van u hoe u brandactivation wilt inzetten en hoe Hokra u het beste van dienst kan zijn!