Brandactivatie

Op zoek naar een brandactivatie specialist? Wilt u graag de naamsbekendheid van uw merk vergroten? Of wilt u een nieuw product onder de aandacht brengen? Bij Hokra kunnen we u helpen! Door brandactivatie in te zetten kunnen we de juiste mensen bereiken met uw boodschap. Door middel van ijzersterke strategieën, geweldige concepten en het inzetten van de juiste middelen kunnen we ook voor uw merk de juiste mensen bereiken.

Bel ons direct

Werkwijze

icon (de)briefing

(De)briefing

icon strategie en plan van aanpak

Strategie

icon concept

Concept

Icon realisatie

Realisatie

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

KvK Startersdagen

KvK Startersdagen

Ontwikkelen van een standconcept

Rittal Systeemhandboek

Rittal Systeemhandboek

Activatie voor het nieuwe systeemhandboek

Kwekkeboom Oven Black Angus

Kwekkeboom Oven Black Angus

Introductie nieuwe smaak bitterballen

Waarom brandactivatie?

Met brandactivatie van Hokra zet u uw merk of uw product in de spotlights. Bij Hokra regelen we alles voor u. Of het nu gaat om het voorbereidende werk zoals de briefing, het uitzetten van de strategie en het bedenken van het concept tot de realisatie, de resultaatmeting en de evaluatie. In elke stap van het proces kunt u op de expertise van Hokra rekenen!

We gaan bij Hokra altijd voor een meetbaar resultaat, zodat we een resultaatmeting kunnen doen dat u inzicht geeft in de brandactivatie. We werken bij Hokra met een gepassioneerd team. Elke medewerker heeft zijn eigen expertise. Met het gevarieerde team van Hokra hebben we zo alles in huis om u succesvolle brandactivatie te kunnen bieden!

Brandactivatie door Hokra

We zijn altijd op zoek naar de juiste middelen om de juiste mensen aan uw merk te binden. Als team zijn we creatief, origineel en effectief. We zijn sterk in communicatie en we mochten al werken voor grote bekende bedrijvenz zoals Spa, BMW, Achmea en BAM. Als erkend en gecertificeerd communicatiebureau zijn we graag ook uw bedrijf van dienst!

Bij Hokra staat persoonlijke aandacht centraal. We vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk. Er is bij Hokra geen sprake van B2B of B2C, maar van P2P, persoon tot persoon. Veel bedrijven denken in doelgroepen, maar bij Hokra denken we in mensen. ‘Welke mensen willen we bereiken met deze boodschap?’.’Hoe binden we die mensen aan dit merk?’. Het is de persoonlijke benadering van Hokra. Spreekt onze manier van werken u aan en past het bij uw bedrijf? We zetten onze jarenlange ervaring graag in om succesvol brandactivatie voor uw merk in te zetten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag meer weten over brandactivatie? Of heeft u misschien nog een vraag? Neem dan contact met ons op. Op onze website kunt u voorbeelden vinden van eerdere projecten van Hokra op het gebied van brandactivatie. Zo krijgt u alvast een goed beeld van wat wij bij Hokra voor uw bedrijf kunnen realiseren. We horen graag van u wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!