Brandactivatie

Op zoek naar brandactivatie? Heeft u een nieuw product ontwikkeld en wilt u uw doelgroep hier graag kennis mee laten maken? Of wilt u een nieuwe doelgroep aan uw merk binden? En bent u daarom op zoek naar een specialist op het gebied van brandactivatie? Bij Hokra bent u aan het juiste adres! Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Bij Hokra werkt een gepassioneerd team van medewerkers. Het team is heel divers en we hebben medewerkers in alle expertises. Zo kunnen we u altijd bieden wat u nodig heeft voor een effectieve brandactivatie!

Bel ons direct

Werkwijze

icon (de)briefing

(De)briefing

icon strategie en plan van aanpak

Strategie

icon concept

Concept

Icon realisatie

Realisatie

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Interpolis – Nationale Onderwijs Tentoonstelling

Interpolis – Nationale Onderwijs Tentoonstelling

WegWijsVR bekend te maken bij scholen

Volta Limburg – bespaarquiz

Volta Limburg – bespaarquiz

8 november 2018

Dyson v10

Dyson v10

Promotie van de krachtige en draadloze stofzuiger van Dyson

Trifinance ‘Smooth start’

Trifinance ‘Smooth start’

16 oktober 2018

Interpolis Auto Experiment

Interpolis Auto Experiment

Hoe organiseer je een onderzoek?

Kwekkeboom Oven introductie

Kwekkeboom Oven introductie

Introductie van de nieuwe oven snack

BMW Motorrad Quest

BMW Motorrad Quest

Hoe betrek je de doelgroep bij je merk?

KvK Startersdagen

KvK Startersdagen

Ontwikkelen van een standconcept

Rittal Systeemhandboek

Rittal Systeemhandboek

Activatie voor het nieuwe systeemhandboek

Kwekkeboom Oven Black Angus

Kwekkeboom Oven Black Angus

Introductie nieuwe smaak bitterballen

Waarom brandactivatie?

Door brandactivatie toe te passen wordt uw nieuwe product of uw merk op een originele en effectieve manier onder de aandacht gebracht bij de beoogde doelgroep. Dit kunt u met een gerust hart aan Hokra overlaten. Wij weten precies hoe we hierbij te werk moeten gaan. We maken hierbij gebruik van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en de juiste middelen. Hoe we precies te werk gaan? We beginnen met de (de)briefing. Vervolgens bedenken we een strategie en het concept. Dan is het tijd voor de realisatie van de brandactivatie. We meten de resultaten door middel van een resultaatmeting, zodat we na afloop een evaluatie kunnen uitvoeren. Op deze manier komen we altijd tot het beste resultaat!

Brandactivatie door Hokra

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau waarbij persoonlijke aandacht bovenaan staat. We geloven bij Hokra niet in B2B of B2C, maar des te meer in P2P, persoon tot persoon. We vinden het heel belangrijk om goed naar u te luisteren, zodat we uw wensen voorop kunnen stellen. We zijn sterk in communicatie en we werken voor grote bedrijven en merken zoals Spa, BMW, Achmea en BAM. We zijn creatief, origineel en effectief. We gaan bij Hokra altijd voor een meetbaar resultaat.

Wilt uw uw nieuwe product of uw merk onder de aandacht laten brengen door Hokra? Wilt u dat uw nieuwe product of uw merk er uit springt en opvalt bij uw doelgroep? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat we bij Hokra voor uw bedrijf kunnen betekenen als het gaat om brandactivatie. Wij weten precies hoe we uw boodschap bij uw doelgroep over moeten brengen. Op onze website kunt u voorbeelden vinden van eerdere projecten. Zo krijgt u vast een beeld van de vele mogelijkheden. Wilt u Hokra inschakelen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van brandactivatie? Neem dan contact met ons op!