Een mooi jaar voor een nieuw avontuur

Vanaf 1 januari 2020 is Tyno Koelewijn gestart als nieuwe Hokra Partner, verantwoordelijk voor Centraal Nederland. Veertig jaar in loondienst, met mooie vaste banen. Waarom gooide hij het roer om?

“Ik had het al zo vaak te horen gekregen: ‘Tyno, waarom begin je niet voor jezelf?’ En dat spookte ook altijd door mijn hoofd. Maar dan tegelijkertijd ook: Waarom zou ik? Ik had het toch goed!? Mooie baan, goed salaris, uitdaging, leuke collega’s. Waarom zou je dan veranderen en in iets onzekers stappen? En dus heb ik altijd gezegd: ‘Als ik het echt niet meer naar mijn zin heb, dan begin ik voor mijzelf!’.

En toen was het eind 2019 en besloot ik de sprong in het diepe te nemen, te oud ben je nooit toch? De afgelopen jaren heb ik mij veel bezig gehouden met managen bij bedrijven, maar steeds minder met wat ik het leukst vind om te doen: creatief commercieel. Daarom ben ik blij met Hokra, die mij een volledige back office biedt waar ik gebruik van kan maken. Hierdoor kan ik mij focussen op het ondernemerschap en de front office en de zaken waar ik energie van krijg. En zeg nu zelf, alleen is toch ook maar alleen? Af en toe is het nodig om te sparren met collega’s om de beste oplossing te bedenken. Zo ben ik volledig zelfstandig, maar werken we als een team!

Tyno Koelewijn,

Hokra Partner Centraal Nederland