Beurs

De 8 opvallendste gadgets van CES 2017!

By 17 januari 2017 maart 14th, 2018 No Comments

Op de jaarlijkse Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas vinden we de laatste gadgets en trends. De beurs is wereldwijd enorm populair en krijgt veel aandacht van de media. Op de CES zijn naast allerlei drones, laptops en VR-brillen ook een hoop gadgets te vinden. Wij zetten de 8 meest opvallende gadgets op een rijtje voor je!

1. De BBQ cleaner

Niemand heeft zin om na een gezellige barbecue een sopje te gaan maken om de roosters schoon te gaan maken. Met de Grillbot kun je lekker achterover hangen en glimt de grill weer als nieuw.

2. Print je eigen post-its

We gebruiken post-its bijna overal voor: boodschappenlijstjes, bel met terug en to-do lijstjes. Met deze nieuwe gadget genaamd ‘Nemonic’ hoef je geen pen meer in de buurt te hebben, maar print je gewoon je post-it vanaf je telefoon. Handig of niet?

3. Van afval naar compost

Een van de winnaars op de CES 2017 was deze Whirlpool’s Zera Food Recycler. Deze prullenbak kan een week aan etensresten omzetten in compost voor in je tuin! Dat is nog eens een handige en duurzame gadget! De prijs zal rond de $1200 gaan liggen.

4. De smart haarborstel

Alles lijkt tegenwoordig wel ‘smart’ te worden, dus ook de haardborstel moet eraan geloven. In samenwerking met Andrélon, geeft deze smart haardborstel je advies over de kwaliteit van je haar en de beste verzorgingsproducten.

5. Intelligent kussen

Om lekker te kunnen slapen moet je lichaamstemperatuur wat zakken. Echter dat kussen blijft warm en dus draai je het naar de koele kant – een keer of vijf. Met Moona het smart kussen blijft je kussen altijd op een aangename temperatuur. Handig voor als je lastig kunt slapen!

6. Laat kinderen weer bewegen

Overgewicht onder kinderen is een groot probleem aan het worden. Kinderen spelen minder buiten en bewegen daardoor te weinig. Fisher-Price’s kwam op de CES met de Smart Cycle. Een soort hometrainer voor kinderen waarmee ze op een leuke manier kunnen bewegen.

7. Spartan onderbroeken

We krijgen dagelijks veel straling op ons af. We hebben allemaal wel eens het gerust gehoord dat straling invloed kan hebben op de edele delen van de man. De mannen van Spartan Underware komen met een boxer die 99% van de straling geblokkeerd! Gemaakt met anti-bacteriële zilvervezels!

8. Sjaal met luchtfilter

Iedereen wil schone lucht inademen, maar helaas zit er (soms veel) fijnstof in de lucht. De makers van Wair bedachten een sjaal met een luchtfilter. Zo hoef je geen lelijk mondkapje op, maar kun je gewoon modieus over straat. Kosten voor deze gadget: 55 euro.

Zoals je ziet zijn er volop gadgets te vinden op de CES.