B2B marketingbureau

B2B (business to business) marketing is de marketing van bedrijf tot bedrijf. Als u op zoek bent naar een b2b marketingbureau dan is Hokra de specialist die u verder kan helpen. B2b marketing vraag een speciale aanpak en wij hebben deze expertise in huis. Wij zijn een bijzonder full service bureau dat complete marketing service aanbiedt. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbaar en ervaren communicatiebureau. Wij kunnen u helpen om uw communicatie en marketing doelen te bereiken. U kunt bij ons b2b marketingbureau terecht voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Bij Hokra denken wij nét even anders en wij brengen uw product op een originele en effectieve manier onder de aandacht. In de afgelopen jaren hebben wij een groot team van specialisten opgebouwd die in alle marketing strategieën hun sporen verdiend hebben. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw onderneming opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke aandacht bij b2b marketingbureau

U zoekt een b2b marketingbureau maar u krijgt daar onze p2p (persoon tot persoon) marketing bij. Want welke doelgroep u ook op het oog heeft, het gaat uiteindelijk altijd om mensen. Een persoonlijke benadering vinden wij dan ook erg belangrijk. Het lukt ons om merk en mens echt samen te brengen wat best bijzonder is in een wereld die bol staat van de communicatieprikkels. Wij zijn sterk in communicatie en onze aanpak is uniek. Snelle, kant en klare oplossingen bestaan niet. Wij graven dieper, gaan intensief met u in gesprek en komen zo tot de kern. Pas dan komen de mooiste ideeën tot stand en ontstaat er een ijzersterk concept. Samen vertellen wij het verhaal van uw onderneming en zorgen ervoor dat uw onderneming opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

Erkend en gecertificeerd b2b marketingbureau

Wij zijn een erkend en gecertificeerd b2b marketingbureau dat werkt voor grote, bekende bedrijven zoals Achmea, BAM, BMW en Spa. Als u kiest voor Hokra dan kiest u voor een betrouwbaar adres met jarenlange ervaring. Elk project beginnen wij met een sterke strategie en wij nemen u stap voor stap mee in het proces. Bij ons geen loze praatjes en vage ideeën maar een concrete aanpak en een perfect uitvoering die meetbare resultaten oplevert. Met onze unieke aanpak worden acties snel, efficiënt en inzichtelijk uitgevoerd. Uiteraard is realtime inzichtelijk wat de resultaten zijn en u zult verbaasd staan. Wij leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat uw boodschap overkomt en gaan voor een meetbaar resultaat. Wij zijn Hokra, uw b2b marketingbureau dat voldoet aan uw verwachtingen.