B2B marketing specialist

Bent u op zoek naar een B2B marketing specialist? Hokra is een full service bureau gevestigd in het mooie stadje Noordeloos. Wij bieden u een complete marketingservice aan. Dat wil zeggen dat wij een full service marketingbureau zijn voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Hokra is een erkende en professioneel bedrijf die zich omringd heeft met experts op het gebied van marketing, communicatie en promotie artikelen. In de afgelopen jaren hebben wij een groot team opgebouwd van specialisten. U bent bij ons aan het juiste adres  voor het vinden van de juiste experts die u verder kunnen helpen met het behalen van uw communicatie en marketing doelen. Wij zijn uw B2B marketing specialist

Voorbeeld case Loyaliteitsprogramma en Spaarprogramma

Vandemoortele wil haar klanten belonen voor hun aankopen.
Voorbeeld spaarprogramma Vandemoortele

Loyaliteitsprogramma Vandemoortele
Meer weten?

Neem gerust contact op of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Full service bureau Hokra

Hokra zit gevestigd in Noordeloos, in het midden van Nederland. Door onze centrale plek zijn wij voor vele bedrijven gemakkelijk te bereiken. Menig klanten weten ons te vinden. Wij werken samen met grote bedrijven en merken. Denkt u aan BAM, BMW, Achmea en Spa. Wij zijn dé creatieve B2B marketing specialist die graag voor u klaar staat. Onze experts nemen voor u uw marketing en communicatie volledig uit handen. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen en met u mee te denken voor uw conceptuitwerking, promotie artikelen en indien gewenst, het realiseren van evenementen om uw product, merk of campagne te promoten.

B2B marketing specialist

Wij werken met een gepassioneerd team die stuk voor stuk over verschillende expertises beschikken. Hierdoor kunnen wij u op alle vlakken van communicatie, promotie en merkactivatie goed van dienst zijn. Hokra is breed inzetbaar. Wij staan bekend om onze creativiteit en originaliteit. Hokra is een B2B marketing specialist die klaar staat voor bedrijven en gebruikmaakt van online marketing kanalen. Wij vinden het belangrijk om meetbaar resultaat te laten zien. Hierdoor zijn wij sterk in communicatie en houden wij de lijnen met onze klanten kort. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Neemt u een kijkje op onze website en laat u inspireren door onze afgeronde projecten.

Promotie artikelen verkoop in de webshop

Hokra beschikt over een uitgebreide webshop. In onze webshop bieden wij u verschillende soorten promotie artikelen aan die u kunt gebruiken voor uw campagne of merkactivatie. Neemt u vrijblijvend een kijkje en ontdek welke mogelijkheden wij u aanbieden. U kunt geheel gemakkelijk uw promotie artikelen bij ons online bestellen. Denkt u aan polo’s, paraplu’s, powerbanks en duurzame artikelen. De mogelijkheden bij Hokra zijn zeer divers. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.