Marketing B2B nodig?

Als u op zoek bent naar een b2b marketing bureau dan is Hokra in het mooie stadje Noordeloos de specialist die u verder kan helpen. De business to business marketing is de marketing van bedrijf tot bedrijf die een speciale aanpak vraag. Wij zijn de marketing specialist die u helpt uw communicatie en marketing doelen te bereiken. Wij zijn een bijzonder full service bureau dat net op een andere manier denkt. Full service betekent dat wij u onze complete marketing service aanbieden. U kunt bij ons terecht voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij zijn dus het fullservice b2b marketing bureau dat u zoekt!

Marketing strategie producten

Bel ons direct

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon strategie en plan van aanpak

Plan van aanpak

icon offerte

Offerte

icon afwikkeling

Afwikkeling

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

23 januari 2020

Promoshop Malvern Panalytical

Promoshop Malvern Panalytical

Hoe houd je grip op de uniformiteit en kwaliteit?

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Een Hoek en Blok-er herken je direct. En dat wilde Hoek en Blok laten zien.

Sportlife – Actiesite

Sportlife – Actiesite

Ontwikkeling en ontwerp van een actiesite voor Sportlife.

Cashback Sunstar Benelux

Cashback Sunstar Benelux

15 oktober 2018

Emax Cashback acties

Emax Cashback acties

Hoe ontwikkel je een effectief cashback systeem met campagnetool?

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Hoe hou je grip op promotionele artikelen?

Royal Canin klanten acties

Royal Canin klanten acties

Hoe zorg je dat acties snel en goed worden afgewikkeld?

Onze unieke B2B marketing aanpak!

B2B marketing vraagt een hele andere aanpak dan b2c marketing. Bij b2b zijn bedrijven de doelgroep en bij b2c zijn dat consumenten. In de afgelopen jaren hebben wij een groot team van specialisten opgebouwd die in alle expertises hun sporen verdiend hebben. Dus ook uw b2b marketing is bij ons in goede handen. Wij gaan zelfs nog een stap verder en gaan zelfs voor p2p (persoon tot persoon). Want welke doelgroep u ook op het oog heeft, het gaat tenslotte altijd om mensen. Een persoonlijke benadering vinden wij dan ook erg belangrijk. Het lukt ons om mens en merk echt samen te brengen. Samen met u gaan we het unieke verhaal van uw onderneming vertellen. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

Meetbaar resultaat bij b2b marketing bureau

Bent u op zoek naar een effectief en creatief b2b marketing bureau? Alles draait om communicatie. Wij zijn sterk in communicatie. Vol passie, creativiteit en enthousiasme gaan we op zoek naar manieren om uw merk of product op een originele manier onder de aandacht te brengen. Kant en klare oplossingen bestaan niet. Wij graven dieper en komen tot de kern. Pas dan ontstaan er de mooiste ideeën en ontwikkelt zich een concept dat een sterke basis vormt. Elk project beginnen wij met een ijzersterke strategie. Wij lopen stapt voor stap met u het proces door van briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Dit b2b marketing bureau gaat voor een meetbaar resultaat. Uiteraard is realtime inzichtelijk wat het effect is. Als u kiest voor Hokra dan kiest u voor een betrouwbaar adres met jarenlange ervaring. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat werkt voor grote bedrijven en merken zoals Achmea, BAM, BMW en Spa. Wij hebben een unieke aanpak waarmee acties snel, efficiënt en inzichtelijk worden uitgevoerd. Bij Hokra hebben we niet alleen de ideeën maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering.