Marketing B2B nodig?

Bent u op zoek naar een b2b marketing bureau? Dan bent u bij Hokra aan het juiste adres. Wij zijn het adres waar u niet alleen voor b2b marketing terecht kunt maar u kunt bij ons ook aankloppen voor andere marketing gerelateerde onderwerpen. Wilt u bijvoorbeeld een geld terug campagne opzetten of werken aan de communicatie? Wij zijn gespecialiseerd in marketing en gaan graag met de marketing van uw bedrijf aan de gang. De business to business marketing is de marketing van bedrijf tot bedrijf die een speciale aanpak vraagt. Wij kennen deze aanpak maar al te goed en passen dit graag toe. U zult zien dat het wel degelijk anders is dan een normale aanpak van marketing.  U kunt bij ons terecht voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij zijn dus het fullservice b2b marketing bureau dat u zoekt!

Marketing strategie producten

Bel ons direct

Werkwijze

icon doelstelling

Doelstelling

icon strategie en plan van aanpak

Plan van aanpak

icon offerte

Offerte

icon afwikkeling

Afwikkeling

icon resultaatmeting

Resultaatmeting

icon evaluatie

Evaluatie

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Voor Solis hebben wij een cashback systeem ontwikkeld.

Diamant – Welkomstpakket

Diamant – Welkomstpakket

We bedachten en realiseerden een Welkomstpakket dat consumenten konden aanvragen.

Promoshop Malvern Panalytical

Promoshop Malvern Panalytical

Hoe houd je grip op de uniformiteit en kwaliteit?

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Hoek en Blok – Arbeidsmarktcampagne

Een Hoek en Blok-er herken je direct. En dat wilde Hoek en Blok laten zien.

Sportlife – Actiesite

Sportlife – Actiesite

Ontwikkeling en ontwerp van een actiesite voor Sportlife.

Cashback Sunstar Benelux

Cashback Sunstar Benelux

15 oktober 2018

Emax Cashback acties

Emax Cashback acties

Hoe ontwikkel je een effectief cashback systeem met campagnetool?

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Promotionele Artikelen Programma voor Kon. BAM-group

Hoe hou je grip op promotionele artikelen?

Onze unieke aanpak van een b2b marketing bureau!

B2b vraagt een andere aanpak dan b2c. Weet u precies wat het verschil in aanpak is? Vaak maken marketeers gebruik van dezelfde methode, alleen dan wordt er niet het gewenste rendement uitgehaald. Wij pakken de marketing strategisch aan en gaan voor het maximale resultaat. Wij komen ook met rapportages over de resultaten van de marketing. Zo weet u precies waar u aan toe bent met b2b marketing bureau Hokra. Wij hebben in de afgelopen jaren een groot team van specialisten opgebouwd die in alle expertises hun sporen verdiend hebben. Wij zijn gepassioneerd en enthousiast en dit ziet u terug in onze werkwijze. Wij zullen er alles aan doen om voor u het b2b marketing bureau te zijn waar u naar op zoek bent. Wij pakken ieder project met beide handen aan dus bij Hokra zit u goed! Bij ons wordt u werkelijk gehoord en bent u geen nummer. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming opvalt en een blijvende indruk achterlaat. Gaat u samen met ons de strijd aan?

Meetbaar resultaat bij b2b marketing bureau

Bent u op zoek naar een betrouwbaar b2b marketing bureau? Wij zijn de specialist op het gebied van marketing en communicatie. Wij hebben een gepassioneerd team voor u klaar staan dat sterk is in  communicatie en vol passie, creativiteit en enthousiasme uw marketing gaat aanpakken. Gaat u met ons op zoek naar manieren om uw merk of product op een originele manier onder de aandacht te brengen? Uw wensen en eisen verwerken wij graag in één van onze ideeën. Zo krijgt u een marketing campagne waar aan alles is gedacht.